hai la o cafea

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by wonderful
Poiana stim toate ce este,Dar cine-i tzapul caruia i-ai tras tzeapa?

Nu i-am tras tzeapa, i-am facut un bine

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Adina Zurlia,cum fu in Cehia?

Mergi la inceput

Fu bine, rezolvatarai tot. Merci de intrebare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Chiar am uitat sa te intreb si eu cum a fost in Cehia?E frumos acolo?
Merita sa mergi?

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Iuliana, Praga e foarte frumoasa. Eu am apucat s-o vad cand am fost in concedii de vreo 2 ori.
In rest, am mai fost de vreo 50 de ori dar numai cu seviciul - asa, mai mult naveta, dus dimineata intors seara, fara sa vad nimic.

Dar parerea mea (si nu numai a mea) este ca Praga e una dintre cele mai frumoase capitale ale Europei. Ti-o recomand cu caldura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

of doamne,

nu pot scrie mult ca am ora sexuala.....stau pe scaunul lui maruta ...shi ma f...o leeeeeeeeneeeeeeee
o intrbare ,vad ca avem dushi cu pluta ,tepari,dar parasutisti avem in club?

monica mami de print

Mergi la inceput

Principe, daca ma straduiesc sa-mi schimb orientarea sexuala, am sa ma dau si cu parasuta. ca sa nu-ti lipseasca ceva la inventar.
Multumita?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Iuliana, Praga e foarte frumoasa. Eu am apucat s-o vad cand am fost in concedii de vreo 2 ori.
In rest, am mai fost de vreo 50 de ori dar numai cu seviciul - asa, mai mult naveta, dus dimineata intors seara, fara sa vad nimic.

Dar parerea mea (si nu numai a mea) este ca Praga e una dintre cele mai frumoase capitale ale Europei. Ti-o recomand cu caldura.

Te-am intrebat de Cehia pt ca vrem si noi sa Mergem la PRaga in concediu si vroiam sa stiu daca merita vazuta capitala.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

adinuto,

pai ce are parashuta cu orientarea?nu vreau policalificati la inventar,tu cu pluta ,lasa parashuta ptru altii,egoisto ,vrei sa lasi lumea fara slujba.
deci: la bara marutza,la pluta adina.
la inele shi `parasute concurs pe post.

monica mami de print

Mergi la inceput

Eu vreau la inele.Ma staduiesc sa fiu cea mai buna.

Ma misc bine si repede.

Sunt angajata?

poze

Mergi la inceput