hai la o cafea
Raspunsuri - Pagina 16

wonderful spune:
Mama voastra de fete cucuiete!Pe unde ....ati umblat ieri toata ziua?
Ar trebui sa ne gandim la un nume pt. burdelul nostru.Ceva subtil ca suntem niste ladies ce....!
Cu mutatul sub. nu stiu cum se procedeaza;dincolo era mai la indemana ca mai vedeam ce mai posteaza si altii.
Scaunul lui Maru ar trebui dotat cu ceva contra hemoroizilor.Eu am ceva in cap-oare mai am?-da' mi-i rushni?

maru spune:
ok, sa fim intelesi
oi avea eu fundu cat al lui J Lo, da n-am si hemoroizii ei
pai e cam liniste aici, dar daca iar ne mutam, ne imputinam de tot!
principe, uite ca am gasit si bodyguard, pentru burdelul nostru: Marius!
Doamne'ajuta!

A_Iulia spune:
Wonderful, pai ieri mi-am luat o pluta noua si am fost s-o probez.
Da' promit ca tot we asta stau pe baricade aicilea sa recuperez, desi tre' sa spun ca la Poiana Tapului trebuia sa fiu acum. da' mi-a fost frica de tzap asa ca raman cu un principe si-o formoaza.
Maru, cine-i Marius?
Adina + Olivia 04.03.2004

iuliana_2007 spune:
Buna seara.
Va fost dor de mine?
M-am uitat repede in lista sa vad daca m-ati uitat.Cred ca sunt cea mai mica dintre voi de aici.Am 23 de ani.
Eu beau doar ciocolata calde si cate-odata capucino,suc si multa multa apa.
Vad ca Principe este plimbareata rau dar cum ia fost dor de noi a venit sa vorbeasca cu noi si sa ne mai distreze putin.Esti tareeeeeee,toate sunteti taaaaaaari.Ma simt foarte bine cand vorbesc cu voi(bine,cand va prind) ca si asa nu am pritene,va am pe voi chiar daca nu va vad
.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze

iuliana_2007 spune:
quote:Si ai reusit sa te descurci cu pluta?
Originally posted by Adina Iulia
Da' promit ca tot we asta stau pe baricade aicilea sa recuperez, desi tre' sa spun ca la Poiana Tapului trebuia sa fiu acum. da' mi-a fost frica de tzap asa ca raman cu un principe si-o formoaza.
Maru, cine-i Marius?
Adina +Olivia 04.03.2004

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze

mariussimiuc spune:
quote:
Maru, cine-i Marius?
Poate eu?

Miha

wonderful spune:
quote:
Maru, cine-i Marius?
Adina +Olivia 04.03.2004
Poiana stim toate ce este,Dar cine-i tzapul caruia i-ai tras tzeapa?

A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Maru, cine-i Marius?
Poate eu?![]()
Mihasi Robert
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
Pai tu nu esti Miha? Vrei sa-ti zicem Marius? No pb, iti zicem si Brad Pitt, daca vrei
Adina +

iuliana_2007 spune:
am uitat sa va zic ca astazi am fost cu printesa mea la doctor ca nu prea mananca si am dus-o la Orl sa vad daca are ceva ca a mai avut probleme la o urechiusa si nu are nimic.
Cand a vazut-o pe pediatra mea a inceput sa tipe de a auzit toata clinica.Nu am crezut ca o sa o tina minte de atunci cand i-a facut vaccinul.La medicul ORL a zambit in continuu.A bibilit-o putin si gata au devenit cei mai buni priteni.
Nu credeam ca la 4 luni si jumatate poate sa tina minte si dupa mai mult timp persoane cu care intra mai rar in contact.
poze