Vreau dozator de apa

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

cand locuiam in Ro, aveam un filtru de la amway. care a fost foarte scump la momentul achizitiei, dar in urma testelor...l-am cumparat.




E scump si acuma...am "magazin virtual" la Amway, pot sa-l iau oricand, e excelent, dar n-am bani.
Pana la urma, tot de bani tine...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

buna

Cine si-a luat de curand dozator de apa si de la ce firma?

Eu intentionez sa-mi cumpar un dozator (Metro, Carrfeour, sau alt magazin, cel mai ieftin) si sa fac contract cu una din firmele La fantana, Cumpana, Maxima , care are oferta cea mai buna.

Oa sa sun la fiecare dintre aceste firme sa-mi dea oferta lor.

Dar ma interesa de la voi niste pareri recente...

Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

am sunat la MAXIMA, si mi-au spus asa:
-trebuie sa platesc bidoanele acelea de 19 litri in care aduc ei apa : pret cu tva inclus: 29,75 lei/1 bidon
-1 bidon a 19 l plin cu apa : 10,71 lei, deci 1 litru de apa costa 0,56 lei
- e recomandat sa facem 1 igienizare a dozatorului la 6 luni; cost: 40 lei+tva

De la LA fantana o sa primesc oferta pe mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinda34 spune:

Preturile pentru sistemul prin care ti se aduce apa acasa in bidoane mi se par absurd de mari!
Eu cred ca purificarea apei de la robinet este cea mai ieftina si cea mai convenabila solutie(ca sa nu mai vorbim ca stii ce obtii, pe cand ce iti vine in bidoane... nu stii intotdeauna).
Exista astazi mai multe variante de filtrare a apei de la robinet, pornind de la filtrele instalate pe robinet sau pe teava (care insa nu te protejeaza de metale grele sau nitriti), pana la variante mai complicate, care elimina practic tot ce este daunator din apa.

Noi ne-am luat un sistem de la http://www.nordvestaqua.com/ si apa produsa este foarte buna (in afara de costul initial, platesti ceva filtre de inlocuit la 6-12 luni, dar sunt foarte ieftine... si poti sa consumi cata apa vrei).
Nu stiu daca deservesc si zone in afara Ardealului, probabil indica pe site exact aria de acoperire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sebas81 spune:

Toate apele plate obtinute prin filtrare sunt inferioare oricaror ape de izvor de calitate. De ex in Pitesti pe langa astia cunoscuti mai este si "Rara aqua" care ne aduce noua apa si avem dozatorul in custodie, fara chirie si un abonament de 124ron cu TVA in care sunt incluse 8bidoane de 19L apa plata de izvor din zona Muscelului. Am ajuns sa folosim chiar si la mancare apa asta, e foarte buna. Daca vreti sa vedeti calitatea apei puteti cere oricand un buletin de analize si acolo puteti observa ca aceste ape filtrate au un mare continut de calciu(posibilitate aparitiei pietrelor). Eu am dat de ei printr-un flyer, nr la care fac comenzile e 0762999999. Daca vreau suplimentar comanda minima e 3bidoane la 13ron cu TVA buc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

aswereew

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Dragele mele,in legatura cu apa plata.Eu am un dozator si un contract de la firma BELAQUA INT SRL.Daca doriti,firma are site o gasiti pe Google ,are date de contact,luati legatura cu ei si o sa se prezinte un agent pentru un contract.Sunt foarte seriosi si prompti.Bidonul de apa ajunge in jur de 13 lei pe bidon/ 19 litri.Se poate si cu aparat in chirie si sa cumperi aparatul.Apa este din zona montana ,din Arges,fara clor,este super buna.Am avut contract cu Cumpana si La fantana,dar am renuntat la contract pentru ca auzisem ca imbuteliaza apa de la chiuveta.Oricum Cumpana si La fantana imbuteliaza apa din Bucuresti.Credeti ca e deosebita fata de ce primim noi la chiuveta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi1986 spune:

Eu am cumparat de la cei de la Buburuza vesela un dozator de apa rece si apa calda. Au venit ei l-au montat, imi aduc bidoanele pana la mine in bucatarie, ii fac igienizarea de cate ori le cer si apa sincer este foarte buna. Pretul a fost chiar ok 180 euro parca si am primit si 5 bidoane de 19 litrii gratis pentru ca am cumparat dozatorul si imi aduc apa a doua zi cand le cer. Numarul lor este: 021.539.36.36. Sunatii cu incredere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Si ne raspunzi tu la numarul ala, esteeeeeeeeeeeeeeeeeee?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mustatageo spune:

Dragele mele,din puctul meu de vedere cea mai buna solutie am gasit-o tot pe internet si o constituie dozatoarele cu sistem propriu de filtrare care se racordeaza la retea .Noi suntem din Bacau si intimplarea face ca am gasit o firma pe net tot din Bacau care are un site online si comercializeaza astfel de produse . Pentru noi a fost o usurare din punctul aprovizionarii cu apa plata , in plus ca acum avem si apa fierbinte si rece tot de la acelasi dispozitiv. Pentru cine este interesat firma se numeste Georom Instal iar siteul prin care i-am gasit www.filtre-apa-georominstal.ro

Mergi la inceput