Bucurii de sept-oct 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Am admirat toti copilasii din poze si filmulete.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

MamiLili, mi-am adus aminte de perioada de sarcina, cand toata lumea era plina de ganduri bune si incarcata numai cu energie pozitiva. Eram gravidutze debutante sau mai putin si gandurile ne era la minunea din burtica, sa creasca bine, sa stea la locushorul lui, sa aiba 10 degetzele la manutze si 10 degetzele la picioare, ne intrebam cu cine o sa semene... Atunci ne legau astfel de lucruri.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Lilina, se pare ca pana la urma se invatza sotzul cu schimbatul carucioarelor. De cate ori ai sansa in viatza sa schimbi carucioare? Doar primii 3 ani ai lui Vladone, ca apoi se face baiat mare.

Mergi la inceput

Mamici, copiilor vostri le plac reclamele? Maria mea e innebunita dupa ele, mai ales aia de la Orange cu doi maimutoi albi, la care rade in toata regula.
Si mai am o intrebare: pentru bebei folositi pasta de dinti speciala pentru ei, nu? Maria are unul iesit de vreo 2-3 mm, iar al doilea de 1-2mm si ma gandesc sa debutez si eu la capitolul asta: spalat bebelina pe dinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

quote:
Originally posted by GETY

Lilina, se pare ca pana la urma se invatza sotzul cu schimbatul carucioarelor. De cate ori ai sansa in viatza sa schimbi carucioare? Doar primii 3 ani ai lui Vladone, ca apoi se face baiat mare.

adica...anul si caruciorul...dar la mine e anul si carucioarele

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

LA MULTE LUNITZE! In ordinea varstei:

MIHAI SEBASTIAN

RUXANDRA

ANDREI

Mergi la inceput

Anul si carucioarele e mai corect zis, Lilina Eu am vazut la voi Inglesina, numai de ele scriati (vorbeati), mi-au placut mult, acum Bertini, Bertoni, McLaren, Brevi Grillo... Tentatia e mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

mamici, am si eu o intrebare FOAAAARTE importanta
aveti de gand sa sarbatoriti primul anishor la bebelului ?
da ca da, cum ? la ce va ganditi ? petrecere acasa, la iarba verde, la terasa...unde, cum ?
vreau detalii

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraPG spune:

Buna ziua si de la noi, dupa ceva absenta, motivata zic eu.
Mami-adica eu, a trebuit sa termine facultatea, am avut si ceva restante si m-am concentrat numai pe problema asta, ca sa termin odata si sa ma pot ocupa de bebeluta, care m-a asteptat cuminte si nu a protestat mai mult decit trebuie.
Noutati despre bebeluta si despre progresele ei: are 2 dintisori ca iepurasul, primul a aparut la 7 luni si 1 saptamina, de la 8 luni merge de-a busilea, acuma sta singurica in picioare, sprijinita si in ultima vreme sta citeva secunde si fara sprijin si se uita la mine ca sa o laud, mai apoi i se face frica si se lasa in fundulet.
Cu dermatita mergem spre bine, o perioada a disparut complet, mai apoi a reaparut in anumite zone dar fara violenta de altadata, important este ca are fetisoara curata si numai in zonele cu pliuri mai face cruste.
Am fost si noi in concediu, la mare si la munte, dupa mare nu s-a prea omorit, in schimb la munte a fost super-incintata.
Am sa selectez din pozele facute, ca sa va mai aduceti aminte de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

La multe lunite bucurii de 10!

Sebicu, sa cresti mare si sa fii sanatos si fericit! mamica Andreea!
gargarita Sandrei, le dorim fericire si sanatate!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput