Bucurii de sept-oct 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 13

xandrutza_76 spune:
Buna fetelor, la noi a plouat zdravan azi noapte si nu am avut net de aseara...
Lexi
Am vazut filmuletul cu Matti, cuminte tare este Igor
Acum vizionez si restul de poze...
Am intrat doar sa va salut, ma duc la treaba, ne auzim mai tarziu!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi

Mirabelac spune:
gonghy multa sanatate Mayei si tie putere si rabdare sa treci peste toate, e cel mai greu lucru posibil sa-ti vezi copilul bolnavior.
roxanae aceeasi problema am avut-o si eu cu carutul si tricicleta, pana la urma am luat carutul pt. ca mai doarme in el, in tricicleta nu are cum. Daca la voi nu este problema asta poti lua tricicleta, D sta f bine in ea si-i place mult.
monique am vazut pozele de la mare si l-am vazut pe tati cumva? ca prea seamana cu Cosminutza.
adina buna ideea cu albumul pt mamici.
floricel m-ai distrat cu bona ta dar m-ai si speriat... eu am o problema deja cu socrul meu care ii da in mana paine si fructe cand mai sta cu el si ii tot spun sa nu-i mai dea ca am o problema cu inecatul. Nu stiu ce o sa fac cand va sta cu cineva strain...
Am vanit si noi de la munte, a fost superb, a dormit si a mancat f bine, mai rau a fost pe drum inapoi, cred ca i-a fost rau de masina ca a vomat putin si a marait tot drumul. De cand ne-am intors insa, nu mai doarme si nu mai papa mai nimic, se pare ca vrea inapoi la munte. Taxu a facut planuri deja pt. o noua plecare in septembrie.
*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

lilina spune:
sephora, ti-am trimis si eu PM
da...aici se alearga la greu dar numai fetele, ca baieteii sunt mai puturosi...da fetele sunt mai precoce...eu o pun pe seama constructiei bazinului si a faptului ca sunt mai usoare
lexi, Brevi Grillo am vrut sa-i iau si eu...e super frumos...dar m-a influentat o amica...ca ar fi prea mic...ca n-are bb loc in el...si acum imi pare rau ca nu i-am luat d-ala...Monique are asa...si e super ok
acum vad ca a aparut si cu husa de vreme rece cum are si al meu (Inglesina) dar costa doar 350 ron
al meu ma cam enerveaza ca are sezutul prea mic si sta Vladone in el cam aiurea, se lasa pa spate si sta cocosat...asa mi se pare mie
chiar vorbeam cu Monique ca-mi fug ochii dupa alte carucioare !!! IAR Doamne...sa nu-mi pierd mintile iar si sa-l vand si p-asta,ca mataie sotzu-n doua
si ea zicea la fel....Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe
varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Vauva spune:
Buna fetelor!
Eu am intrat doar sa va spun ca disparem pana pe marti, plecam in croaziera la Stockholm!
MamiLili, de ce nu schimbati parola sa o stiti numai cateva fete...
Lilina, ce mortala esti cu caruciorul. Am vazut pozele din parc. Ce mari si frumosi s-au facut Vladone, Cosmina si Ana-Maria.
Sephora drum bun la Sovata! Ce frumos e acolo!
Alina!
Alina&Bianca(25 August 2006)

GETY spune:
Sephora si Vauva, drum bun! Las' ca vine acusi randul meu si al lui Gonghy. Un picutz mai este.
Am fost si noi afara. Frumos si cald. Motzata mea s-a marait intai, dar apoi a inceput sa lalaie pe strada.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

GETY spune:
Lilina, vai de mine, mamico! La cate modele de carucioare sunt, care mai de care mai ochioase si mai frumoase, nici eu nu mai rezist. Pe mine ma tempereaza sotzul, ca altfel le-as lua pe toate acasa.

GETY spune:
Lilina si Sephora, Maria mea nu alearga deloc, nici in 4 labutze nu se ridica, dar mi-am luat cartonash galben de la Pufy si roshu de la sora-mea si acum ii multumesc lui Dumnezeu ca am un copil sanatos, care papa bine, creste si se dezvolta normal, iar celelalte or sa vina si ele, in timp. Daca ma mosteneste pe mine, car am mers la 1 an si vreo 2 luni, mai are 4 luni pana atunci.

lilina spune:
vauva,gety....imi zice sotzu'acum vreo luna "noi cand ii luam alt carucior lui Vlad ?"
eu ..."helauuu...tocmai ce l-am schibat"
el "pai asa am inteles de la tine....ca asta e de vara"
si atunci mi-a venit ideeaLilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe
varsta lui bebe
"Is nice to be important, but is more important to be nice"

AdinaF spune:
Dar ce schimbari s-au petrecut fetelor in lista, ca eu nu m-am prins?
Din octombrie si eu voi scrie chiar mai rar decat pana acum, dar sper ca nu ma "eliminati" cu totul. Problema la mine e , calculatorul e in birou , la subsol, si nu pot lasa copiii singuri sus nici macar cand dorm, pentru ca babyphone-ul nu are semnal aici.
Am gasit noua metoda de curatat dintzisorii pt cele care intampina greutatzi: cu betisoare pt urechi! functioneaza f. bine, se umezeste pur si simplu vata cu apa calda si asa nu lasa nici scame.
O zi faina!
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
Botez
iunie-iulie2007

MamiLili spune:
In urma avalansei de PM primite m-am lamurit cum a stat situatia de fapt in ceea ce priveste listuta.
Oricum, parola a fost schimbata azi dimineata, e super haioasa, Gety a fost autoarea. Nu stiu daca este o solutie sa aiba doar 2-3 mamici parola, totusi din acest motiv am creat un nick comun, ca sa poata accesa fiecare dintre noi listuta, sa incarce poze in albume, sa deschida capitole, etc. Important e ca aceasta parola sa ramana doar la "Bucurii de sept-oct". Deci cine vrea parola noua ma poate contacta sau o poate intreba pe Gety. Nu cred ca-i o solutie sa ne ferim unele de altele. Consider ca mamicile care au ramas aici vor sa fie intr-o comunitate armonioasa, asa cum a fost inca din primele saptamani de sarcina, anul trecut.
AdinaF, nici o grija ca nu te va sterge nimeni.
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!