Bucurii de sept-oct 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 12

GETY spune:
Sephora, am vazut filmuletzul cu Matti. Mama, ce calm are Igor (parca asha am inteles ca il cheama pe caine), se cunoaste ca e dresat. Ce bine merge de-a busilea. Eu ma uit, imi place, mai ales pentru ca Maria nu o face. In schimb, la tipete si la dat lucruri jos, e experta.
Lilina, s-a facut sanatos Vladone? M-am uitat in poze, se face un frumusel si jumatate. Cu ocazia asta am vazut-o si pe Cosminutza si pe Itzy cu papusica ei.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

GETY spune:
Ieri i-am dat si eu Mariei iaurt Campina. Pana acum i-am dat facut de mine, dr. asa mi-a si zis ca e mai bun cel facut in casa, dar sa evit iaurturile din comert cu fructe, dar cand o sa fim plecati nu o sa am cum sa pun lapte la prins in borcanele si sa le asez in balcon la hotel.
La Sephora in poze am vazut parca ca papa Matti iaurt Campina si Mexxa parca zicea ca-i da lui Sebicu.
Eu am mai luat si iaurt Napolact, mi s-a parut, dupa eticheta destul de bun.

lilina spune:
Gety, daca n-ai mai scrie tu...nu stiu ce s-ar intampla cu topicul nostru
haideti mai fetelor, mai scrieti si voi...stiu ca acum incep bebeii sa merga, e frumos afara si iesiti mai des prin parc sau plecati in concediu...dar mai scrieti si aici, ca ne e dor de voi
Vladone e mai bine, am terminat antibioticul si listoiul de medicamente...nu-i mai dau decat vibrocil in nasuc,cate o pic....mi-au spus niste mamici pe forum ca secretia de mucii se diminueaza daca nu mai scoti asa des mucii si ii pun cate o pic.in nara...pana se usuca...si cam asa a fost
in rest se trezeste noaptea in tipete/urlete si nu inteleg de ce
dupa amiaza plecam la mama, la Chiajna (ii facem tatei de 6 sapt.....nici nu-mi vine sa cred ca au trecut ) asa ca pana duminica seara, nu mai suntem p-aci
asa ca va urez weekend placut !
Edit: vroiam sa va spun ca Vladone a inceput sa zica "mama" cu adresa...ce-i drept, numai atunci cand e suparat...dar sunt multumita si cu atat. Astazi de dimineata a fost asa de dragut...eu dormeam iar el statea in patut, se uita la mine si ma stiga "mama"...ii era foame....m-am trezit asa de bineLilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe
varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"

GETY spune:
Lilina, am timp, i-am dat Mariei Vigantolu', fieru' si Calciu, acum am asezat-o in premergator si sta cu mine in camera. La noi a plouat vreo 3 zile si am stat mai mult in casa. Dar a fost bine, ca era nevoie de ploaie. Abia acum rasare soarele.
Voiam sa va tentez si cu o prajitura cu ananas...
Lilina, eu iti urez sa treci week-end-ul cu bine.

anangel_lexi spune:
Buna tuturor!
In primul rand la multi ani, Bucurii de 8, 9 si 10
!!! Am revenit la servici, dar numai azi, si dupa cum vedeti, am mai mult timp de net decat acasa!
Am vazut poze cu Bucurii superbe, dar nu nominalizez ca sa nu omit pe cineva.
Gonghy, ma bucur ca Maya e bine!
Floricel, am ramas masca citind interviul cu "bona"
MamiLili, iti scriu PM
Xandrutza, ma faci sa rosesc. Ma bucur mult ca ne-am auzit!
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

lilina spune:
Floricel, si eu m-am socat de raspunsurile "bonei aspirante"
imi mai spunea si Itzy zilele trecute in parc ca ea a auzit de unele bone care dadeau la bebeii de care aveau grija Peritol (eu sunt impotriva acestui medicament)ca sa fie cuminti,sa le lase in pace
iti dai seama ce m-am socat
sansele ca eu sa-mi las copilul cu o bona se diminueaza cu fiecare poveste auzita....no ofence....dar sunt usor impresionabila de astfel de povestiri...si inclin sa cred ca nu sunt doar povestiriLilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe
varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Sephora spune:
Va pup fetelor
Am ramas doar cateva vad.
Multumim de aprecieri.
Da Gety noi bagam campina,am incercat cam tot ce a fost cu fruct (inafara de danone) si nu i-a placut asa ca baga Campina simplu,(inainte ai faceam campina cu fructe io,dar vad ca prefera simplu)apropo am vazut in Cora si Campina cu fructe.
Lilina ti-am trimis PM
S-ar putea sa plecam si noi(io cu Matti) pana la Sovata(sunt toti ai mei acolo),sa vedem ca as prefera cu trenul totusi ca,cu masina facem 5 ore pana acolo.Tre sa duc niste tratative cu sotu
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

CristinaGoji spune:
Gety - da, si azi am dormit!!! Pana la 7!!! Mai mult, azi e ziua mea libera!!! Sta sotul cu Vladut si eu ma duc prin oras. Bine, ziua mea libera, de fapt sunt vreo 3-4 ore libere, dar oricum e fain.
Lilina - si eu stiam asa, ca daca nu-i scoti mucisorii, secretia nazala se diminueaza. Trebuie doar de evitat uscarea secretiilor si trebuie avut grija ca aceste sa nu devina prea viscoase, pentru asta poate fi folosit cu succes serul fiziologic sau apa de mare. Felicitari pt mama!
Tanima - nici eu nu am covoare in casa, chiar e mai bine asa, desi am de spalat in fiecare zi pe jos, cateodata chiar de 2 ori pe zi, dar macar stiu ca e mai putin praf in casa decat s-ar aduna in covoare si mochete. Iar praful e primul factor favorizant al infectiilor respiratorii.
Sephora - multumesc de aprecieri! Filmuletul cu Matti inca nu l-am vazut, ca-mi merge greu netul azi. Dar abia astept.
Alina - multumesc de felicitari!
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

anangel_lexi spune:
Am vazut ca vorbeati acum cateva zile de carucior sport. Mie mi-a ramas sufletul la Brevi Grillo si din acela ii voi cumpara. Dar vreau sa-i iau si tricicleta de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Sephora spune:
Vazui pozele Lilina ,mama ce fetite umblarete,al meu abia face un pas si acolo se si alearga frate,asa-s fetele astea mai precoce (ce sa zic si io),pup-o pe Itzy de la mine si pe pitica.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito