pete de ulei de motor pe blugi bej
va cer din nou ajutorul:
cum scot pete de ulei de motor de pe blugi bej? oare doar cu foarfeca? poate aveti voi vreo idee mai buna!
multumesc!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Raspunsuri
miki68 spune:
Sotul meu si-a scos niste pete de ulei de motor de pe o geaca cu motorina. Dar asta la scurt timp dupa ce o murdarise. Imediat am spalat-o si nu se mai cunoaste nimic.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
katik spune:
quote:
Originally posted by miki68
Sotul meu si-a scos niste pete de ulei de motor de pe o geaca cu motorina. Dar asta la scurt timp dupa ce o murdarise. Imediat am spalat-o si nu se mai cunoaste nimic.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
multumesc mult! iaca il trimit dupa-masa sa scoata niste motorina din masina sa incerc.ieri s-a intimplat "minunea" sper sa nu fir prea tirziu!
andrath spune:
benzina, motorina, pertrosin, white spirit...in fine orice produs petrolier. Cu cat e mai usor (vezi benzina si white spirit) cu atat mai bine ca nu risti s-o patezi mai tare si mirosul iese mai repede. Daca insa uleiul este sintetic s-ar putea sa ai ceva probleme la curatare.
Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."
katik spune:
e semisintetic, m-am uitat pe bidon!!!sa incerc atunci cu benzina? (de fapt tin minte din copilarie ca bunica-mea cumparat petrosin parca si cu asta curata hainele lui bunicu').dupa masa rezolv problema, intr-un fel sau altul.daca nu, ii fac pantaloni scurti si gata!
andrath spune:
Daca e semisintetic, poate ai noroc si e solubil 100% in hidrocarburi. Daca ai de unde face rost (rafinarie sau statie GPL) poti sa incerci cu GPL, problema e ca asta e foarte volatil si creeaza foarte usor atmosfera exploziva. Deci nu e indicat sa faci operatia in spatiu inchis (nici cu celelalte produse nu te apuca sa cureti in casa) si mai ales locul ales sa fie cat mai departe de surse de foc. Freaca numai pe dosul materialului si mai ales asteapta sa se inmoaie ca sa nu-l decolorezi.
Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."
katik spune:
quote:
Originally posted by andrath
Daca e semisintetic, poate ai noroc si e solubil 100% in hidrocarburi. Daca ai de unde face rost (rafinarie sau statie GPL) poti sa incerci cu GPL, problema e ca asta e foarte volatil si creeaza foarte usor atmosfera exploziva. Deci nu e indicat sa faci operatia in spatiu inchis (nici cu celelalte produse nu te apuca sa cureti in casa) si mai ales locul ales sa fie cat mai departe de surse de foc. Freaca numai pe dosul materialului si mai ales asteapta sa se inmoaie ca sa nu-l decolorezi.
Stefan
multumesc mult! rafinarii noi pe aici nu avem dar incerc poate gasesc ceva.oricum voi da rezultatul!
katik spune:
fetelor, multumesc de sfaturi. am reusit sa scot pata cu benzina!!!. acum sa vad daca iese pata de benzina
andrath spune:
iese la spalat! Ma speriasi, am crezut ca s-a intamplat naibii ceva cand a reaparut subectu'
Stefan
katik spune:
quote:
Originally posted by andrath
iese la spalat! Ma speriasi, am crezut ca s-a intamplat naibii ceva cand a reaparut subectu'
Stefan
i-am pus la uscat, vedem dupa-masa
multam oricum de sfat, a fost super, am bagat la cutiutza!
katik spune:
pata a iesit, se mai vede un pic pata de la benzina dar cred ca dupa inca vreo doua spalari iese de tot!
facem pantaloni scurti din altceva