Mamici de iulie-august 2007 (85)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Cum ziceam, buna seara,

Felicitari noilor mamici, bebei cuminti si sanatosi va doresc.

Jeni, dupa ce ti-am scris am vazut ca primisesi deja raspuns, sorry.

Lunitzo, deci vei naste au naturel, esti curajoasa, bafta multa.

Mada, bafta multa si tie, probabil ai nascut deja.

Celorlalte fete care sunt pe finala scurta, un brat de sa va tina de urat pana va veti cunoaste puiutii, ca dupa aceea sigur nu va veti plictisi.

Valen, La multi ani pentru cele 2 luni ale lui Ines si felicitari pt botez, sa-ti traisca micuta crestina.

Pe la noi nimic nou, bebelina mea doarme de la ora 21 si tare mi-e ca "dansam" la noapte.

Pupaturi la toata lumea, o noapte linistita,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

andutzy, karligutza e la noi, la Moldova

Simo de Matei Hisham (28.07.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Neatza!

Simo de Matei Hisham (28.07.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
Simo iau si eu o gurita mica de cafea. Am mancat deja laptic cu cereale.
Spre dimineata am dormit si eu bine. Pana pe la 1-2 pitica si-a facut de cap dar dupa s-a gandit sa-mi dea un ragaz. Sotul e deja disperat ca nu mai nasc. Vede ca nu ma simt bine si ii e frica si lui ca nasc noaptea. Dimineata cand a plecat la serv a spus “lasa ca poate azi nasti”. Degeaba ii explic eu ca vreau sa fie Alex bine mai intai. Alex a mai facut febra dar e ceva mai mica.
Samadhi multumesc. Ai vazut pozele tuturor, dar nu ne mai pui si noua poze cu tine?
Jeni pe mine la Alex, in spital, nu m-au lasat sa tin laptele mai mult de o ora la temperatura camerei.
Otilia felicitari pt cele 500 gr. Dr a spus 6 luni? Pai ce concediu e acesta? Si cine ii faca vaccinurile la copil? Eu cred ca trebuie a iti cauti alt medic.
Deni unde se gasesc aceste pungulite de pastrat laptele?
Andra/andutzy Karligutza e la mamicuta ei. A vorbit Anya cu ea si se simte foarte bine. Din cate imi amintesc eu se intoarce dupa botez.
Anto ce program mai are Sonia?
Lia pe unde umbli? Ai nascut si nu vrei sa ne spui sau intri si tu in grupul de sambata?
la toata lumea

nico38+ sambata va fi ziua cea mare 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Buna Dimineata,

Otim, M-ai lasat cu gura cascata... asa da doctorita de familie... pe unde ai gasit-o frate?

Jadi - iata-ma din nou cu plecaciune.. felicitari pentru cat de multe stii..de aceea ma simt eu oricum numai pregatita de copilul asta. m-a incurajat si ea Alina saraca ca de o sa stiu ca instinctul.. nu zic nu dar ..am multe de invatat.

Nico.. stiam ca esti din Valcea dar scuza-ma si tu...

Samadhi.. bine zic fetele mai pune si tu o poza doua acolo....

noi raportam ieri o zi foarte grea.. am fost pana la urma obligata sa merg la birou..de! situatii de rezolvat de urgenta fapt pentru care cu toata fataiala am condus vreo 100 km, am fost si pe la IKEA sa iau salteluta la copil ca eu in nebunia viselor mele il aveam crescut deja de ii trebuia saltea de 1,60m.. nu radeti ca oricum am ras eu de mine suficient.. si cine se vaita aseara de durere de spate?, de durere de burta? de oboseala nici nu mai vorbesc.. eram Zombie.

merg azi la gine din nou sa vedem daca am mai coborat, daca ne-am mai deschis colul ala care se incapataneaza sa ramana rigid si posterior dar pana atunci savuram o
si sa auzim de bine...

Ce e cu Lia? chiar nu stie nimeni nimic? o sa ma uit pe lista unde trebuia ea sa nasca?

Luna... cum te mai simti?

pentru toate fetele o
si

paticut 39+ cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

BUNA DIMINEATA !!!!!

Sunt in graba, dar vi-am trimis o foto la Email-ul comun ! Mai multe nu am gasit acum, am niste dureri de spate si trebuie repede sa fac un dus .... astept si niste instalatori de la 11 si mai trebuie sa fac niste mici cumparaturi, nu departe de casa... sper sa termin repede inainte ca sa ma apuce iar cu dureri. Noaptea la fel nedormita.... cu contractii si unele dureri... aici ploua si este o vreme mohorata.

Jeni71: Merci pentru raspuns! De lapte l-as tine si eu tot maxim o ora afara, si nu mai mult. Mai stii ca nu se fac bacterii si apoi are copilasul de suferit. La frigider e cel mai sigur, iar daca stii cand ii dai poti sa-l scoti inainte din frigider si ai mai putin sa incalzesti la el, de ex. ai putea sa-l pui intr-o cana cu apa calda si tot rotesti sticla, dar vezi sa fie din plastic sticluta ! Asta in caz ca nu vrei sa folosesti apar. cu microunde.

Am plecat acum, va doresc o zi buna si nasteri usoare pentru cine se hotareste sa nasca azi !

Va pup.

+37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata, ies si eu la o cafea!

Nico, eu am pungulitele alea din Canada, mi le-a trimis fratele meu la primul copil adica acum 1 ani si 6 luni sa zic, dar sunt ok si nu sunt expirate. Doar ca pana acum nu le-am folosit, la Vlad stiu ca am avut stoc mare de lapte in frigider, mare pacat ca el nu l-a mai vrut asa ca la mutare in martie anul trecut am aruncat tot stocul!

Pati, sa ma fi vazut pe mine la prima sarcina, plangeam langa copil daca vomita. Sa zicem ca acum sunt mai rutinata si am un pic mai multe cunostinte dar tot mai intreb una alta si citesc din carti (cand am timp, am descoperit ca Spock e mai complet decat Capraru si are mai multe sfaturi).

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu cred ca ne anunta Lia daca era sa nasca, as crede mai degraba ca nu are net

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! Nici un bebe nou peste noapte?

Nico, bafta miine cu analizele!
Anto, cum a fost valsul de noapte, s-a tinut sau nu?

Noi si la copilul asta ne facem de cap cu baitza, abia daca reusim o data la 2-3 zile; asa ca am hotarit sa o spalam in orice moment al zilei, sa nu mai asteptam seara (cind ba avem musafiri, ba plecam noi). In weekend a luat Smaranda prinzul la ikea si cina la 'la mama'; o sa se obisnuiasca sa manince numai in oras.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

quote:
Originally posted by Miillyy

Ola fetelor,

Nu am mai scris de ceva vreme,... dar v-am citit pe cat posibil.Noi suntem bine in general, cu mici exceptii - avem probleme cu alaptarea (lapte destul, sanii siroaie, dar Mihnea plange ca din gura de sarpe la tatza cam de vreo saptamana),ne hranim doar in somn mai nou.
MILLY,LA FEL SI EU AM PATIT LA PRIMUL COPIL,TIPA INTR-UNA LA SAN,ASA CA IL ADORMEAM SI APOI PAPA.ERA DIN CAUZA COLICILOR,IN MOMENTUL IN CARE SE DUCEA LAPTELE CALD IL SI APUCAU DURERILE.ERAM DISPERATA,VOIAM SA RENUNT SI LA ALAPTAT...SI CREDEAM CA NICI IN GREUTATE NU O SA IA,DAR A LUAT 1500G INTR-O LUNA.ITI TREBUIE MULTA RABDARE,IMI ADUC AMINTE CA EU PLANGEAM CONTINUU,SI NU VREAU SA TE DESCURAJEZ DAR DUPA 2 LUNI S-AU DECLANSAT SI MAI TARE,SPER SA NU FIE SI LA VOI CAZUL.SANATATE MULTA.
Atasez niste poze cu juniorul ca sa ma laud si eu putzin:

http://community.webshots.com/album/560196015wNUTgK

Le felicit pe fetele care au nascut si le doresc mult laptic si bebei cumintzei.
Alina, nu te-am mai sunat ca sunt zombi cu problema de mai sus ... sper sa ne revenim.

Pupici!

M. si Mihnea Gabriel

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) +bb AARON(21.07.07)
poze Iosua

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput