Mamici de iulie-august 2007 (85)
Raspunsuri - Pagina 10
mamii spune:
gud morning girls
ce facetzi fetelor??eu sunt cu baietzul pe umar nu vrea nici o secunda sa doarma in pat ma chinui sa il pacalesc.
Lia sper ca nasti
ghinetz spune:
'Neata!
Lia, pe ce varianta sa mergem: n-ai net sau s-a hotarat Minunea sa vina?
Jadi, super ideea cu arhivarea intrebarilor si raspunsurilor. la nevoie poate o sa apelam si noi.
Pupici fetelor ce merg pe varianta "muls". Si multa rabdare. Stiu cum e, de la Stefan. Nu va dati batute. Nu renuntati la laptele vostru, dar merita sa incercati sa mai puneti copilasii la san. Poate aveti surptize placute.
paticut, daca m-ai fi vazut pe mine la primul copil...era de jale. Eram coinvinsa ca fara mama il duceam inapoi la maternitate, ca nu stiam sa-l folosesc. Dar de fapt...vine totul de la sine. Nici pampersul nu stiam sa-l pun bine. In maternitate, cand am invatat, credeam ca gata, la asta se rezuma cresterea unui copil. Apoi...au venit altele. ca sa nu mai spun de diversificat. eram sigura ca va muri de foame, ca in veci nu voi sti ce/cum sa-i dau. Dar...pana la urma totul decurge firesc, stai linistita.
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
BBlushaMe spune:
Am pus poze cu bubulina mea aici[http://bblusha.110mb.com/][http://bblusha.110mb.com/]
Anda si Luana Nicole
Luna1 spune:
Nimic nou. Adica azi-noapte contractii regulate(la 15 min) pana la 2 am vrut sa intru sa va dau mesaj, zic gata merg la spital, pe la 2 am inchis putin ochii si m-am trezit la 7. Mai am conteactii dar iarasi neregulate.
I-am trimis mesaj mamei ca am pierdut dopul dar in rest nimic si m-a sunat disperata sa fug la spital. "Aoleu si esti singura? Doar tu si Cosmin? Si salvarea vine repede?" I-am explicat ca al meu e la 15 min (de parca ea nu stie) si cand i-am mai si zis ca ieri am colindat orasul iar azi am de gand sa plec sa caut lectii de inot pt Cosmin sa faca infarct. Cica "nu pleca te rog eu, stai acasa ca poate nasti pe strada!" I-am zis ca asa sper si eu.
Nico sanatate lui Alex si sa nasti cand vrei tu. Eu deja am intrat in perioada de depresie datorita faptului ca am pierdut dopul dar nu nasc, aseara am plans, azi m-am trezit iar cu o mare depresie n-am crezut ca ma poate afecta atat incertitudinea.
Eu pariez ca Lia si-a vazut MINUNEA. N-are nimeni numarul ei?
Am vazut si eu pozici cu bebe de Milly (ce frumoasa esti si tu si bebe) si printesa frumoasa de Brazuca.
Plec sa caut o piscina cu lectii de inot. Dau SMS daca nasc pe strada.
Luna 39 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
ilenutza spune:
Buna ziua!
Luna, tot gravi!.uite o galerie de la noi!
Mey fetelor, este atat de relaxant sa cresti al doilea copil, nu imi puteam inchipui!nici oboseala, nici stres.
Andrei doarme, mananca, pipi, kk, cam asta e programul.nu plange decat cand e foame-asta daca nu sunt prompta!
Sarcini usoare si bb cuminti !
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
andutzy spune:
fetele, cam cat e normal sa pape bebe la varsta asta la o masa? Cam cati ml de lapte de san? Eu nu reusesc sa scot decat putinel cu pompa si sunt crizata!
Andra, mami de Horia Andrei siDragos Alexandru
Happiness_4_us spune:
Luna
Hai ca mai e putin iar la cum te epuizezi tu, pun pariu ca azi maine nasti! Doamne ajuta sa fie totul bine! Iti tin pumnii!
Nana, 34+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
X-ray spune:
desi il vad dupa-amiaza nu ma pot abtine sa nu-l tzuc online pe dragul de mihnea care a crescut nu gluma!abia astept sa-si dea cu parerea de lisa mea.milena arati beton .te rog sa nu te sperii de mineeu la capitolul asta stau rau de tot.
luna zicea un nene mai demult"dau regatul meu pt un cal"...eu il dau pt filmul video cu tine "gazata".il inteleg pe sotz care abia asteapta.
alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)
ghinetz spune:
quote:
Mey fetelor, este atat de relaxant sa cresti al doilea copil, nu imi puteam inchipui!nici oboseala, nici stres.
Ile, asa spun si eu, dar mi-e sa nu cobesc. Desi imi tot spun ca nu e cazul. "Usuratatea" asta vine, de fapt, din modul in care privesc eu totul. Cu mintea muuult mai deschisa. Ce sa spun, si Victor se "frasuie" cand tb sa faca kk, dar eu nu mai fac o criza din asta. Stiu ca e normal, ca o sa-i treaca... La Stefan eram in stare sa chem salvarea sa-l ajute cumva! Si cel mai important - cred ca am mai spus asta - e faptul ca ma ocup singura de el si asta imi da mai multa incredere in mine. Recomand cu drag tuturor daca au mamici/soacre prin preajma sa le solicite ajutorul la gospodarie, eventual cu copilul cel mare si sa se ocupe singure de BB. Se creaza asa o legatura intre mine si Victor, parca stiu ce vrea si cand vrea (ma rog, nu mereu, dar inca ne mai tatonam)
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
paticut spune:
Multumesc Oana pentru incurajari .. si tie mama Jadi...
noi venim de la medicul gine.. si surpriza, surpriza.. bebe sus de tot, col inchis nici un semn ne intalnim saptamana viitoare.
simteam nevoia.. sa ma iertati dar azi zidul e al meu...as ca fetelor de sambata.. imi pare rau dar se pare ca ma retrag din grupul de nascut. deocamdata.
Andraz - cred ca aveai dreptate - numai eu cu ralucta pio mai avem si cred ca ne unim asa sa finalizam impreuna.
eu fac in continuare galerie fetelor -
paticut 39+ cu Rares