Mamici de iulie-august 2007 (85)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Jeni eu il pun la san si trece ca prin farmec

Simo de Matei Hisham (28.07.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

si io pe aici!!!

inca nenascuta, desi vineri ma amenintau toti doctorii ca nasc in noaptea aia. tot astept de la o ora la alta sa se intample ceva, si nimic.

asa ca intru si eu in categoria pana sambata (ca nu stiu daca o apuc).

in rest nimic nou sub soare. asteptarea ma omoara.

fetele si pampoane pentru cele care se pregatesc sa nasca. si pentru mada. lunito, de tine nu stiu ce sa zic...te mai tii pana sambata? facem concurs? nma? noi avem acelasi dpn, care se grabeste mai tare? [:)))]

Aylin, 38+

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare! Felicitari Thea, Rechinuta, Groxy, sunflower!

mada, luna.
mirela, bine ai venit si nastere usoara.
aylin, tipa din salon fusese informata de T ca ori naste la municipal cu nu-stiu-cine, ori la cf2 cu T pe tura unui prieten de-al lui T; dar tipa s-a enervat si in 2 zile nastea cu alt dr de la cf2.
nico, sanatate lui Alex.
Anto, m-am gindit la voi, ca sinteti in formatie completa acasa.
jeni, noua ne-au spus de la maternitate sa stergem la buric cu spirt, de 3 ori pe zi, si sa ignoram sughitul, sa nu-l 'tratam' cu nimic.

La noi situatia e stationara, copilul tot galben, maninca doar sin, la 3-4 ore. Sper sa nu am motive sa ma pling nici de acum inainte.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

si noi pe aici intre 2 tzoance ale fiica-mii

Mada, ridicam pampoanele pt tine si iti dorim nastere usoara!

Luna, uite ca s-a dus si dopul tau, deci cu fiecare minut care trece esti mai aproape de ntalnirea cu rasturnica!

Paticut, hai cu Rares! ca din fetele care ne-am intalnit in Bucuresti mai sunteti doar tu si Ralucapio....deci la treaba fetelor! ca am pus majoretele la incalzire!

Aylin, Nma, Paticut, Samadhi v-ati strans in sa nasteti! Bravo voua! Bafta multa!

Jeni, mie pediatrul mi-a spus ca daca sughitul nu trece daca pui copilul la san atunci sa ii dau 1-2 picaturi de lamaie. La mine functioneaza amandoua, asa ca vezi ce merge la tine. Cat despre buric, noua din maternitate ne-a spus sa punem comprese cu spirt si atat. Eu eram pregatita cu betadina...dar daca asa ne-a recomandat, asa am facut. Si buricelul nostru s-a vindecat repede si frumos.

Lary, si eu am momente cand Mara suge cu forta si ma dor mameloanele, dar trece. Eu dupa fiecare supt las sanii la baie de aer ( adica umblu cu ei in vant ) cateva minute si apoi mulg putin lapte si "ung" mameloanele cu el. la mine a mers asa. daca nu functioneaza poti folosi Garmastan sau glicerina boraxata de la farmacie. Am vizionat pozele cu Keita si Kenta. Sunt niste dulci amandoi. Ce e drept, Keita este primul japonez blondin pe care il vad, dar e dulce foc!

In ceea ce ne priveste raportam urmatoarele: Mara are 4000-4100g ( inca nu stiu sigur ca nu am cantar de copii), iar eu sunt mai slabutza cu 2 kg fata de saptamana trecuta. Concluzia: ce dau eu jos se pune la Mara asa ca voi alapta cu si mai multa placere de acum inainte....ca deh, mai am doar 6-7 kg de dat jos si ajung la greutatea de dinainte. si apoi ma pregatesc sa devin manechinuita!

Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

felicitari proaspetelor mamici!sa va traiasca bb-ii!
mada hai cu vestea buna!
la restul de ia o pauzari "nenascute "le tin pumnii sa treaca mai usor peste ultimele zile de 2 in 1.
valen la multe luni micutzei crestine!
cami- alexi22 de 2 zile ma tin sa te intreb ce ai patit de ai fost internata?si cum te mai simti?
miillyy sa-ti fie rusinica!nu mai dai nici pe forum,nu raspunzi la telefon...

la noi a plouat ieri si alalteieri si nu am putut iesi afara ,am crezut ca ma impusc!sta cu ochii in ochii mei si asteapta sa-i mai zic ceva sa-i cant...mi se usuca gura...acum e la ora de educatie.am lasat-o in pat si refuz sa o iau in brate ca nu mai pot!toata noaptea nu am dormit ca a durut-o burtica...mama denaturata am mancat ieri piersici ca mi s-au copt in gradina si sunt asa bune....
mai nou gangureste si tipa dupa mine,parca ma cearta...cand mananca imi tine tzatza cu amandoua mainile ,asa cumva pe deasupra capului ei,parca i-ar fi frica sa i-o fure cineva....si mai nou isi pune un picior pe umarul meu cand mananca,i se pare tare interesant preobabil sa fie asa cracita,sper ca mai tarziu sa-i dispara interesul asta...si are niste ochi albastri ca ma topesc cand ma uit in ei.daca ii raman asa trebuie sa dau la greu de baut la fetele dragi ce au trimis esentza pe la noi la arad...

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

jeni eu buricul il curat cu spirt si apoi dau cu baneocin pudra. S-a vindecat foarte frumos.

Toata noaptea ne-am chinuit cu colicii asa ca sunt terminata de somn. La Denisa mea vad ca tin si ziua nu doar noaptea si se trezeste stremandu-se si rosie la fatza. Deloc nu se odihneste si ma simte daca plec 2 secunde din pat de langa ea. Mor de mila ei saracutza!
Si ca sa fie procedura completa, au inceput vecinii de deasupra cu bormasina tocmai acum ca atipise si fata 2 minute!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrl_dumitriu spune:

Va salut,proaspete si viitoare mamici si ma multumesc pt.primire!
V-am spus ca voi naste mai devreme din cauza unor probl.mai am 3 zile pana la 37sapt.si bb-lusa mea avea acum o sapt numai 2400g.Voi ce ziceti,este cam micuta,nu-i asa?eu sunt fff.ingrijorata.Ce parere aveti?De ceva vreme imi fac in burtica clexane si de vreo 2 zile simt ca un curent imi strabate piciorul drept si parca amorteste,Sa aiba vreo leg.cu injectia sau e doar consecinta faptului ca stau numai in pat.O s-o intreb pe dr.dar abia joi merg,ne vedem o data pe sapt.pt.monitorizare.Scrieti-mi daca aveti vreo idee,va rog.Mersi.

Mirela 36sapt+ Iarina Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Andra-mercik de sfaturi,o sa umblu si io cu sanii-n vant,mai ales ca si sotiorul e uimit in mod plakut de marimea lor.

Fetelorrrrr,o mare rugaminteeeeeeeeeeeeeeeeee:vreau o lista cu alimentele interzise cand alaptezi.Unde sa ma duc sa citesc ceva care e ok ???

Multumim anticipat

Samurai-lady Keita 29.07.2007 si Kenta 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

BB KEITA 29.07.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Lary lista e scurta: fasole, pastai, varza...alimnte care baloneaza
ceapa, usturoi, modifica gustul, dar poti incerca, poate ii place.

in genere poti introduce cate un aliment de care "te temi" si vezi, daca nu ii prieste, renunti.

Simo de Matei Hisham (28.07.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

SIMO-mercik mult.
Cred ca azi de la o salata de varza ne luptam cu niste colici aku,in miez de noapte.

Samurai-lady Keita 29.07.2007 si Kenta 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

BB KEITA 29.07.2007

Mergi la inceput