Mamici de iulie-august 2007 (85)
Raspunsuri - Pagina 29
LuciaZ spune:
Se pare ca fetele se pregatesc de week end.
Va doresc si eu unul cat se poate de linistit, dar cu bebei noi-nouti
38+Cristian
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea
witchy_witch spune:
Samadhi] stiu ca iti e greu, si intr-adevar fetele care nu au avut dureri nu isi pot imagina cum este, eu am zile si zile... in zilele cand nu am dureri l-as astepta si 45 de saptamani, dar cand am dureri mari imi vine sa il scot eu de acolo... Dar sunt sigura ca Aylin nu a dorit sa te supere sau sa te jigneasca, era un sfat, era parerea ei (pe care si tu o impartasesti in conditii normale, din cate vad). Asa ca nu te supara pe ea, ca nu ai deloc de ce.
Si eu sunt de azi dimineata blocata in pat, nici la wc nu ma pot misca, asa ca te inteleg cum e sa nu mai poti. Am luat matura cu coada pe post de baston si ma sprijin in ea cand ma duc la wc, si chiar si asa tot "urlu" de durere la fiecare pas, acuma ma dor ambele picioare din sold (adica din spate) pana la glezne, si e groaznic. Acuma ii inteleg pe cei batrani care au probleme de sanatate si dureri de ce isi doresc sa moara. Pe cuvand ca pana nu simti asa ceva nu iti poti imagina. E groaznica sa stai cu asa dureri (eu macar stiu ca sunt de la sarcina si vor trece apoi, dar cei batrani sau bolnavi nu au nicio speranta saracii). Sotul meu se uita la mine cu mila, dar nu are ce sa imi faca, ca nici sa ma duca in brate la wc nu poate (oricum la cat m-am facut de grea nu cred ca ar mai putea). Eu ma tot rog de bebeloi sa gaseasca el drumul de iesire singurel, ca nu vreau sa il scot cu forta, dar daca o mai tin asa cateva zile ma duc la spital si le spun sa imi faca ceva ca eu mor, nu mai rezist.
Sus capul Samadhi, ca pentru comorile noastre mici merita orice efort si durere!
sapt. 38 cu maricel in burtica
jadi spune:
Felicitari Nusica, sa va bucurati de cel mic si sa fie frumos, sanatos si destept!
quote:
Originally posted by nusica
tot eu sunt
am nascut la 38 sapt, gr=3.350 kg, lungime=50 cm, nota 8
cezariana
Deni & Vlad & Tudor
Simo78 spune:
Iar n-am avut net
Felicitari noilor mamici
Hai Luna!!!!!!!
Simo de Matei Hisham (28.07.07)
paticut spune:
Lunito Draga Doamne ajuta asteptam maine dimineata vesti bune de la tine si de la rasturnica ta.
Samadhi - sa fie o noapte linistita fara dureri si eu pun vreo doua trei pampoane si pentru tine. Doar Doar scapi si tu.
maine e sambata.. hai sa vedem ce ne rezerva ziua de maine..eu inca sunt opttimista... poate...dupa o ne aratam si noi la gine si ne invrednicim sa ne vedem cupilu.
noapte buna fetelor!
paticut 39+ cu Rares
witchy_witch spune:
Raportez insomnii datorate (evident) durerilor, asa ca am intrat sa vad daca a dat Luna vreun mesaj... si am vazut doar pe cel cu contractii la 10 min. Asa greu merge lunitzo? Iti tin pumnii sa fie o nastere usoara macar de acum inainte!
Sper ca maine sa vad si eu niste vesti bune despre rasturnica!
sapt. 37 cu maricel in burtica
oaana spune:
quote:
Originally posted by AndraZ
Luna, nastere usoara si bafta multa la intalnirea cu rasturnica!
Fetelor, revin mai jos cu o intrebare la car nu gasesc raspuns. Va rog mult, cele care aveti experienta de la primul copil, sa ma ajutati sa inteleg care este "procesul tehnologic" al curatarii limbii copilului.
NU STIU DACA TI-A RASPUNS CINEVA,DAR ITI SPUN EU CUM FAC.INAINTE SA-L PUN LA SAN,IL PACALESC UN PIC CU SANUL SI INTRE TIMP BAG REPEDE FASA STERILA DATA CU GLICERINA...SI REPET DACA NU E DEAJUNS.SUCCES.
In rest, noutati foarte mari nu am. doar ca nu dormim de vreo3 zile. Avem colici si zi si noapte....asa ca.....sunt cam zombie si nu am puterea sa fac nici doi pasi fara sa ma clatin. sa speram ca vor trece repede colicii astia ca vad ca urletele nu sunt infioratoare, dar sunt constante.quote:
Originally posted by AndraZ
Fetelor, intru repede ca Mara mea e in maraton de stat treaza. de ieri doarme cand si cand, restul sta cu ochii in tavan si maraie de la colici, asa ca nu am prea mult timp la dispozitie. dar zau ca am citit tot, din scoarta in scoarta.
am si eu o intrebare: cum curatati limba lui bb cu glicerina? ca mi se pare super greu sa o conving pe pitik mea sa deschida curita. va rog mult sa ma ajutati cu aceasta problema pt ca Mara a facut o mica candidoza din cauza tratamentului cu antibiotice din spital si are limbuta cam alba si cam incarcata.
multumim anticipat si multi
Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) +bb AARON(21.07.07)
poze Iosua
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"