Mamici de iulie-august 2007 (85)
Raspunsuri - Pagina 28
samadhi spune:
Hallo FETELOR !!!
Am spus eu ca LUNA o ia inainte !
Daca la mine se mai tin durerile in lant si contractiile am sa o urmez... asa ca tineti-mi pumnii va rog !!!!
WITCHY-WITCH si AYLIN-TARCAN : Plafar exista 2-3 in piata Unirii, mai e unul in sect.1, intr-o piata dar nu mai stiu cum se numeste, pe langa socrii mei in zona Pajura, altul mai este pe Str. Eforie, unde e si primaria sect. 5 cred, din cate imi mai amintesc.
LUNA: iti tin pumnii ! Nastere usoara si refacere grabnica !
Cu putin noroc te urmez si eu...
+37
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by samadhi
Hallo FETELOR !!!
Am spus eu ca LUNA o ia inainte !
Daca la mine se mai tin durerile in lant si contractiile am sa o urmez... asa ca tineti-mi pumnii va rog !!!!
WITCHY-WITCH si AYLIN-TARCAN : Plafar exista 2-3 in piata Unirii, mai e unul in sect.1, intr-o piata dar nu mai stiu cum se numeste, pe langa socrii mei in zona Pajura, altul mai este pe Str. Eforie, unde e si primaria sect. 5 cred, din cate imi mai amintesc.
LUNA: iti tin pumnii ! Nastere usoara si refacere grabnica !
Cu putin noroc te urmez si eu...
+37
la ala de la unirii care e in pe la hanul lui manuc nu va duceti ca nu au si au zis ca nici nu au avut vreodata. si e un plafar considerat bun si mare.
samadhi mama, mai stai, ca esti inca mica la 37+. cat are bb? greutate ma refer
Aylin, 38+
atat de mari suntem
valen spune:
quote:oooo, stai in titan...ce frumos. daca nu mi se punea pata sa emigrez as fi raspuns anuntului tau. Sa nu-mi zici ca te plimbi si prin parcul ala minunat din spatele policlinicii Titan ca ma apuca nostalgia (ce de grisine au mai mancat Anya si Sarah pe acoloAsa, Luna, bravo.Tinem pumnii sa iasa rasturnica repde.
Originally posted by AndraZ
A adormit putin pitica mea si vroiam sa adresez o intrebare mamicilor din Bucuresti: exista mamicmi care locuiesc in Titan? Ca le-as provoca la plimarica de dimineata prin IOR. Eu una nu prea ma incumet sa ies singura, ca nu prea sunt genul care sa ma socializez cu bunicile prin parc....si iesim doar seara cand vine sotzul...si asta mi se pare cam putin pt pitica. Asa ca lansez anunt, aviz amatoarelor. Andra si Mara Teodora(13.07.2007)"Cere si ti se va da!"www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
Happiness_4_us spune:
Nici o veste inca de la Luna?
Nana, 34+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
moldoveanca spune:
Si eu stau cu sufletul la gura sa vad ce face Luna.Bafta multa si nastere usoara
teo
AndraZ spune:
quote:
Originally posted by valen
oooo, stai in titan...ce frumos. daca nu mi se punea pata sa emigrez as fi raspuns anuntului tau. Sa nu-mi zici ca te plimbi si prin parcul ala minunat din spatele policlinicii Titan ca ma apuca nostalgia (ce de grisine au mai mancat Anya si Sarah pe acolo
Asa, Luna, bravo.Tinem pumnii sa iasa rasturnica repde.
Valen, daca emigrezi te astept cu drag ca eu stau exact la magazinul Titan, vis-a-vis de parc, asa ca oferta ramane deschisa!
PS: am vazut pozele cu mandretile tale, dar nu am avut timp sa ma exprim. sunt minunate amandoua fetele! Ines seamana cu tine, parerea mea. Eu una cred ca e bucatica rupta! Si cum rad amandoua , lipsite de orice grija! Sa-ti traiasca amandoua minunatiile si sa fie sanatoase!
Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
X-ray spune:
ola!am uitat sa va scriu ca ne-am kk-t!asa m-am bucurat ca se uita fata la mine ciudat..."uite si nebuna se bucura ca ma sterge de kk..."al meu sotz era in buc in sedintza,a iesit afara sa ne felicite cand a citit mesajul...el era mai stresat ca mine,azi-noapte la 12 ma ruga sa-i trimit mesaj in cazul in care a iesit ceva.el nu pricepe ca avem fata desteapta,"recicleaza" tot
are cineva nr de mobil al lunei ca eu as suna-o.
alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)
Happiness_4_us spune:
Asta vroiam si eu sa intreb, Alina. Daca are cineva numarul ei de telefon. Offf. Sper sa fi nascut pana acum si sa nu se chinuie in travaliu atatea ore.
Lunitzo, ne gandim la tine asa ca fie-ti mila si da-ne un semn. Pupici.
Nana, 34+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
X-ray spune:
nana oricum luna e mamica cu suspansul.ne-a tinut pe jar cu sexul copilului,apoi cu numele si acum cu nasterea!dar eu cred ca e deja gazata, inoata prin piscina sa iasa rasturnica mai repede si sotul sta si o filmeaza de pe margine.jur ca tare as vrea sa o vad.numai sa nu se chinuie mult.
alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)
samadhi spune:
Hallo!
I-am trimis LUNEI 2 SMSuri dar nu mi-a raspuns ! Asa ca nu se stie nimic de ea!Poate se chinuie si ea, desi eu ii doresc din tot sufletul o NASTERE USOARA !!!
AYLIN_TARCAN: tu nu ai contractii zilnice si nici dureri de 10 zile,deci e simplu sa vorbesti ca mai pot sa astept... noptile de 10 zile la rand nu le mai dorm, si nu stiu tu cum te-ai simti daca ti-as spune eu sa mai astepti... si uite de la 12 ma chinui in dureri si sper sa se opreasca si tot mai sunt acasa taraganand intre a pleca si nu la clinica, desi azi medicul mi-a si spus sa merg daca nu mai pot. In 1 aug si pe 6 aug. am crezut ca nasc la durerile ce le aveam si contractiile care le aveam periodice la fiecare 5 min., acum am trecut si de sapt. 37 +3 zile, sunt azi... si inca sunt acasa desi as fi plecat demult... am fost acum cateva minute la banca, si am crezut ca ma sfasai in dureri, si era la 2 min. de casa, mergand normal... Deci ce spui tu de asta? Daca nu as fi avut dureri doar contractii as fi stat si castigat timp, pentru ca stiu mai bine ce inseamna sa ai o nastere prematura din moment ce am dat deja viata unui copil in a 33sapt. +2 zile, in plus avea 1450g! Acum se apropie de 3 kg, si daca medicul imi spune ca nu mai am nici un risc, atunci cred ce spune el, desi numai eu stiu cum am castigat ultimele 10 zile !!!
Fiecare femeie e altfel, la fel fiecare sarcina incepe si se termina dupa voia ei, daca tu vei naste cumva dupa mine nu am eu ce sa fac.Eu nu sunt Dumnezeu ca sa hotarasc asta, dar te rog nu ma judeca pe nedrept daca am sa plec la spital, asta doar din invidie sau altceva.
La fiecare vine timpul ... si asta chiar ca nu poti sa programezi!
Nici eu nu stiu ce mi se va intampla,nici azi si nici maine...
Poate ca ar fi fost mai frumoasa o sustinere din partea ta, decat un sfat nesabuit.
+37