Mamici de iulie-august 2007 (85)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danis spune:

felicitari proaspetelor mamici! refacere rapida si bebei sanatosi mancaciosi si somnorosi!

si majorete saltarete mamicilor care asteapta nerabdatoare sa-si vada puiutii!

noi suntem bine, mancam tot la cerere, dar se pare ca incepem sa avem un program... oricum, cu sau fara program, noptile le cam dormim, adica nu ne jucam intre supturi... la asta a contribuit sab simplex :)

am incercat si eu cu mulsul, dar vorba voastra, mai mult m-am enervat, chin mare si rezultate prea mici, mai bine ma odihneam in timpul asta... sau poate nu stiu eu tehnica, oricum...

cat despre ingrijirea sanilor, si eu am avut probleme mari la primul copil, dar intr-un final - dupa mai mult de o luna - s-a tabacit pielea si au trecut ragadele; acum nu m-am mai spalat asa de des cu apa si sapun (am renuntat obsesia pt. igiena) pentru ca am inteles ca usuca pielea, ci am facut doar unul doua dusuri pe zi, i-am uns cateva zile intre supturi cata vreme ii simteam sensibili si ma usturau si i-am tinut cat mai mult la aer - apoi totul a mers bine

samadhi, eu sunt Daniela S ale carei poze le-ai vazut pe mail-ul comun -ti-am vazut si eu poza, arati minunat!! - eu aveam o burta ca ma intreba lumea pe strada cati fac :D
alina.a, ralucapio, anya20, lipstick kissy, anto23, safira, luciaZ v-am vazut pozele - sunteti niste frumoase, iar bebelusii sunt niste minuni... ma tot uit la ei si nu incetez sa ma emotionez...

simo, ti-am citit povestea si am vazut pozele, azi cred ca e ziua mea de emotii mari si de lacrimi... felicitari!

azi am mai trimis si eu doua poze proaspete pe contul comun...

iar daca doriti sa cititi povestea nasterii lui Bogdan-Andrei, iata:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532

mamicilor, va urez si eu - si imi urez si mie, ca am momente cand incep sa uit :) - un munte de rabdare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Buna! Felicitari tuturor mamicilor si nastere usoara celor care mai au un pic!

Va scriu sa va anunt ca nicoleta79 a nascut asta-noapte la 00.30 o fetita - Daria Maria- de 3.800 kg si 51 cm, normal, la Giulesti, cu dr. Indiana Pelin. Sa-i traiasca, sa fie sanatoasa, frumoasa, norocoasa si desteapata!

Stiu ca nu a fost o prezenta prea activa pe forum dar sper ca de acum ianinte sa scrie mai des...cred ca va avea nevoie de voi si de sfaturile vostre !

PS. Eu sunt fericita nasa!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Felicitari nasa claujro, iar nicoleta79 refacere rapida, un bebitz sanatos, voios si mancacios si necolicos. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna!

Repede si noi putin ca imi dorm ambii baieti!

Multumesc din suflet pentru urarile de bine! M-am emotionat si am plans cand ne-am citit printre "noii bebelusi" pe listuta.

Bine au venit pe lume noilor bebelusi, sa fie sanatosi, cuminti, norocosi si papaciosi iar mamicilor refacere rapida!

Nastere usoara si bebelusi sanatosi si pentru mamicile care se pregatesc sa nasca!

Subscriu si eu la ce a spus Ile privitor la cel de-al doilea copil, intr-adevar e mai usor, asa este si la noi. Bogdan, spre deosebire de Stefi care urla intr-una, e cumintel, papa, doarme si trebuie schimbat, cel putin pana acum. Cu instalarea laptelui eu inca ma mai lupt, adica uneori ii ajunge ce suge la mine, alteori trebuie sa ii bag putin supliment pentru ca dupa ce suge la mine o ora, o ora jumate inca mai maraie de foame. Sper sa reusesc macar de data asta sa alaptez, eu mi-as dori mult.

Azi a veni doctora lui si ne-a consultat. Se pare ca suntem in grafic, am iesit din maternitate cu 3.140 g si azi aveam 3.300g. Deci se pare ca suntem pe drumul cel bun.

Anya, Jadi, help me. Nu mai tin minte la Stefi parca il ungeam in guritza cu ceva. Evident ca am uitat sa intreb azi doctora. Cu glicerina boraxata sau nu mai tin minte io?? Si inca ceva - lui Bogdan inca nu i-a cazut buricutzul. Neatoloaga ne-a spus ca putem sa ii facem baita ceea ce am si facut,si evident, apoi i-am facut toaleta cu alcool de 70 grade si Baneocin. Azi doctora lui ne-a spus ca sa nu ii facem baita pana nu ii cade buricutzul, sa il spalam doar asa pe portiuni. Eu pe cine ascult acum??

Va pupam pe toate. Sa auzim numai de bine!!

Carmen si flacaii Stefan si Bogdan
poze carmen&baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucapio spune:

Revenim si noi cu o rectificare... nu mai avem 34 saptamani ci 36 + cateza zile (nu va spunem cate).

Multumim NMAsi pana una alta iti trimitem si noi cateva ..... . Nastere usoara si un bebel cumintel si mancacios.

Pup

36, deci mai avem intre 2 si 4 saptamani..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Pe zi ar trebui sa manance 180 ml/ kilocorp. Unii copii mananca mai mul, altii mai putin si daca il alaptezi chiar nu ai cum sa faci calcule. Il cantaresti saptamanal sau la luna si atunci vezi daca ia in greutate sau nu si scapi de toate calculele!

quote:
Originally posted by andutzy

fetele, cam cat e normal sa pape bebe la varsta asta la o masa? Cam cati ml de lapte de san? Eu nu reusesc sa scot decat putinel cu pompa si sunt crizata!

Andra, mami de Horia Andrei siDragos Alexandru

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Felicitari Nicoleta si sa va bucurati de cea mica impreuna cu proaspatul tatic si nasii!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuciaZ spune:

Am citit azi ca uleiul de castor ajuta la provocarea nasterii, la fel ca si ceaiul de frunze de zmeur. Intrebarea mea este: cum se foloseste propriu-zis?
Eu m-am hotarat :daca pana sapt viitoare nu nasc incerc de toate inclusiv. Deja l-am sunat pe sot si l-am avertizat sa se pregateasca. Mai are la dispozitie o saptamana.

38+Cristian
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea

Mergi la inceput

Cu comprese sterile si cateva picaturi de glicerina boraxata dar numai daca are limba incarcata! Eu nu am curatat limba niciodata, nici la Vlad si nici la Tudor, au limba curata!

Si eu i-am facut baie din prima zi si am continuat asa zi de zi, nu m-am uitat ca nu are buricul cazut! Si la Vlad la fel doar ca a avut buricul foarte gros si pentru ca se incapatana sa cada, am sistat baia generala exact 2 zile. Si pana la un an, nu am sarit nici o zi fara baie! Nu de alta dar ii curge lapte pe fata, gat, transpira si vorba mamei, pe caldurile astea il aparam de muste daca nu il spalam!

quote:
Originally posted by Carmena
Anya, Jadi, help me. Nu mai tin minte la Stefi parca il ungeam in guritza cu ceva. Evident ca am uitat sa intreb azi doctora. Cu glicerina boraxata sau nu mai tin minte io?? Si inca ceva - lui Bogdan inca nu i-a cazut buricutzul. Neatoloaga ne-a spus ca putem sa ii facem baita ceea ce am si facut,si evident, apoi i-am facut toaleta cu alcool de 70 grade si Baneocin. Azi doctora lui ne-a spus ca sa nu ii facem baita pana nu ii cade buricutzul, sa il spalam doar asa pe portiuni. Eu pe cine ascult acum??

Carmen si flacaii Stefan si Bogdan
poze carmen&baietii

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

semnez si eu condica pentru azi. la fel ca ieri, am facut curat toata ziua, nu ma doare nimic si ....astept. macar vad ca pe voi va doare, fetele care asteapta sa nasca. astept si eu sa vina durerile alea, ca doar am de ceva timp colul scurtat si copilul infipt sa vina. si totusi nimic.

cam atat de pe la noi. lunito, mie mi se pare ca tu te apropii de moment.

si eu pariez ca lia e la spital.

pupici multi

Aylin, 38+

atat de mari suntem

Mergi la inceput