serviciu - concediu maternitate

serviciu - concediu maternitate | Autor: Ramonika

Link direct la acest mesaj

nu stiu cum sa intitulez mai bine subiectul. intrebarea ar fi: daca m-am angajat in alta parte de la 1 august, si am avut continuitate de la celalalt loc de munca, deci nu au fost zile care sa figureze ca nelucrate, cand pot sa raman gravida, ca sa beneficiez de indemnizatie? cate luni trebuie sa ai lucrate la angajatorul actual ca sa pot intra in concediu de maternitate?

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

6 luni din ultimele 12 anterioare intrarii in prenatal

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

eu sunt "expirata", ca sa zic asa, adica am nascut de-o luna, da nu prea pricep de ce trebuie sa ai 6 luni lucrate la acelasi angajator ca sa beneficiezi de concediul de maternitate - prin care eu inteleg cele 126 zile. sau e vorba de CIC?
si sa va spun cazul meu (ca de-aia sunt nedumerita):
pe 19 oct. 2006 mi-am incheiat activitatea la fostul loc de munca si pe 20 oct. am inceput la noul job (deci, continuitate); in noiembrie 2006 am aflat ca eram insarcinata, deci eram deja si cand s-a produs schimbarea (dar sarcina avea 1-2 sapt. atunci si nu stiam); de la jumatatea lui ianuarie 2007 am intrat in concediu medical pana la jumatatea lunii mai (cam 4 luni in total de medical si cam 6 vechime pama la intrarea in prenatal), cand a inceput prenatalul (probleme cu sarcina); de atunci sunt in cele 126 zile de concediu de maternitate (pana pe 3 septembrie).
astfel, conform celor scrise de tine, Marius, n-ar trebui sa beneficiez de ce anume? de indemnizatia de 6 mil?? sau, chiar daca am tot fost in medicale si am nascut dupa 9 luni de la schimbarea locului de munca, nu patesc nimic??
ai ca m-am zapacit de tot acu...

mami de Olga www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=351e369cee4fa4a1cddf06&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Cristiana

5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput