Stiu ca s-a mai discutat subiectul.
Insa adineauri tocmai am vazut o poza a unei fetite..
Chiar nu exista posibilitatea unei cenzuri?
Nu stiu - daca exista parinti nu stiu sa isi apere copii, macar site-ul sa faca ceva ptr acesti copilasi.
Presupun ca tehnic ca nu exista posibilitatea de detectare, dar macar un buton gen "raporteaza moderator" sa existe. Si raportam noi. No problem.
Daca admin sau moderatorii vor sa stie despre ce user vorbesc, astept PM. Nu gasesc necesar sa pun numele aici, sa intre tot netul la acea poza
din cate am vazut pozele trebuie aprobate inainte sa fie vizibile, ma mir ca cine le aproba nu a vazut ce poza e.
butonul de raporteaza la moderator pt poze mi se pare si mie ffff util si de bun gust.. asa ca il asteptam.
Am avut si eu cateva socuri sa vad poze cu copii nud, cand zic nud, erau nud nud nud.. in plin plan in piciioare si cu un comentariu de genul.. uite sunt baiat..
PS: pot sa dau si eu nmele pe PM daca e interesat admin sau careva din moderatori
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Poze nud nu aprobam, cele din albume sunt puse inainte sa existe optiunea de aprobare a pozelor.
Dati un mesaj privat si rezolvam.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!