Stelute de ianuarie-februarie 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

HEEEELP
am facut aseara piure de legume, pe la 6, si AM UITAT SA IL BAG IN CONGELATOR.
l-am vazut acu pe masa. avand in vedere ca are un ingredient special, multa, multa dragoste, credeti ca mai e bun? sau ar tb sa alerg la piata si sa fac altul?

ps. bona "s-a luat" io-te alinuk a sarit prima si detine numarul tantisoarei. daca ea se razgandeste, vedeti cum faceti. am zis ca nu are sens sa dau numarul public, ca sa va faceti concurenta una la alta..

www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Buna dimineata!

Azi noapte a fost chinul de pe lume si sa va zic de ce: m-am racait cu sotul pe PC, io aveam interes sa intru sa rezolc cateva ceva pt Madalina, el ma chema la masa, in conditiile in cae ambii copii erau treji si Matei nemancat. Prin urmare mi-a facut observatie [marij] de mai multe ori asupra unor lucruri lipsite de importanta si ca sa ma rabun am plecat la , i-am lasat copii pe cap, pe Matei de hranit (stiti ca i-a dat un bibe de lapte si gata, nu?) si pe bb de hranit si adormit. buuuun, nu a zis nik, avand in vedere ca mana mea stanga era in lus la numaratoare, asemeni unei bucati de lemn nu executa comenzile Atipisem cand aud cum urla bb din camera cealalta si cand merg si-l intreb de ce-l chinuie imi zice ca e bb extrem de obo si nu-si poate tine ochii deschisi...dar ce ai zice daca i-ar fi foame? Stii, un copil nu plange numai de somn...m-a intrebat daca pot sta cu bb si evident am spus nu, apoi am plecat la nani. Toata noaptea care a urmat a fost un mare fiasco, copiii s-au trezit parca in bataie de joc, pe rand, la intervale mai mici de 1 ora: Matei smiocait fara motiv, dar deh' ii sufla tat-su in coarne, bb a avut vreo dambla si uneori foame, asa ca i-am zis sa il ia in patul mare, apoi l-am trezit sa puna bb in patut....ce sa va zic, bataie de joc si chin total.
Nici nu stiu cum reuseste azi sa itna ochii deschisi, treaba lui, ca si eu fac nopti albe cand il menajez si el doarme dus.

Acum lucruri si mai serioase.

alina(txa)- iti tin pumnii in continuare; e bine ca nu te lasi...
cata - si eu incerc semntimente din astea, dar eu ma impart la 2.
mary - ma bucur ca ai iesit din spital cu Erik; sanatate si stai linistita cu marea, vine eli in locul tau, poate pentru o perioada mai scurta, dar tot vine, nu-i asa?
alinuk- bafta si sa ai inspiratie cu bona astazi!
dana -esti o fericita cu Lucas-copil model!
ella- ai grija ca o sa arati obo la nunta si e prea important evenimentul ca sa nu te menajezi. Daca tot vine soacra pune-i ei mopul in mana
mihaela - imi pare rau sa aud vesti proaste despre Eva Cum te poti insela, dom'le! Te uiti la poze si zici ca-i perfecta...

o fi vremea achizitiilor! si io le-am luat ieri un fluturas muzical, sigur recomandat peste 3 ani ca si perna de dormit a lui Matei, de fel inofensiva dar recomandata dupa 3 ani dupa ce le dau de mancare, poate ma invrednicesc sa pun si poza.

Multumesc lui RB care desi in pauza de laptop nou a raspuns imediat la SMS-ul trimis aseara si fiindca e la Bucuresti va merge ea la Madalina la spital sa rezolve hartiile.

Apoi o voi contacta pe messa pentru site si alta fata (dr) pentru traducerea diagnosticului, si trimit e-mailurile necesare...sa imi tineti pumnii!

merg sa hranesc pitici!

Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Mirandolina, multumesc inca o data de site-uri. Sunt super! Am apucat sa vad vreo doua filmulete si dau si de jocuri si de cum sa ai grija sa nu se raneasca bebeii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Catalina sar'na de lista... o sa fiu astazi HRista cu temele facute...

pe la mine pe la casutza cea noua

am ocupatie noua

si sunt felicit

hehe sa vedeti ca sunt 9 forme in casutza: mingii, cuburi si piramide... una dintre piramide are un plastic fashaicios in ea, face zgmot din ala tare de sacosa... o cauta in morman, e un deliciu...

azi mergem in Cismigiu... care mai doreste, care mai pofteste ..vorba Mirandolinei

poop fete cucuiete

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

'Neata fetele

Alinuk, io as zice asa:

1 - daca a mai lucrat ca bona, cat timp a stat la un copil (f f important! fereste-te te cele care se plimba de colo colo)
2 - de ce a plecat?
3 - vezi, targe-o de limba, daca iti barfeste mama copilului de unde a plecat fereste-te (asa o sa procedeze si cu tine si cerintele tale!)
4 - vezi daca vorbeste corect (fara dezacorduri) in mare.
5 - e de preferat sa fie guraliva decat muta
6 - vezi reactia copilului prima data si pe parcurs (au si ei simpatii si antipatii)
7 - cere-i tu sa-ti spuna o suma ca sa vezi cat se arunca si daca e de bun simt..

Cam atat, chestia cu cazierul si cu analizele nu se pune ca e pe recomandare si banuiesc ca nu ai gasit-o din ziar nu?

Vezi ca piata e cam 6-7 mil pentru program fulltime si cu ceva ajutor la menaj. Ma refer la o femeie normala nu la o bona care se fataie de colo-colo si cere 300 de euro, ca sunt si d-astea...

Hai pupici!

Mergi la inceput

Hai ca uitasem...mey Alinuk si alte fete, voi nu ati coborat nivelul patutului? Io la 5 luni l-am dat jos, caci dr. mi-a spus: "Doamna, la cat e de vanjos o sa va treziti cu el pe jos".

Mie sincer mi s-a facut frica cand l-am vazut bebe Teo asa...e un scumpic sa stii

Mihacarm, stai calma, si la Antonio s-a intamplat aproape la fel, la 4 luni imi spune dr. ca infunda putin sternul si ca are capsorul inegal la spate, ne-a trecut pe Vigantolette 500, 1 pastila pisata pe zi si ne-am revenit. Dr. mi-a spus atunci ca TOTI copiii din Romania au semne de rahitism datorita poluarii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

'neata!

Cristiana, adela- concediu placut :))!

Gio - multumesc! I-am dat ieri piure de afine+mar copt+peirsica+para +morcov si l-a mancat fara
probleme. La legume mai greu mai incercam si azi!

Kate - la sotul meu a dat rezultat pt. unghie incarnata tinctura Castelani (am folosit-o si pt. Vlad) si lasat unghiile mai mari - adica nu si-a mai taiat colturile

Eli, Alinuk, Kate - frumoase jucarelele si e bine ca baieteilor le sunt pe plac

Lili- multa sanatate! Mult succes in continuare ...o sa iasa bine ca doar e pt. un pui mic

Mihacarm- succes la diversificare! Si multa sanatate Evei! Ce trebuie sa luati acum pt. rahitism?

Shine- nu stiu ce sa zic cu piure-ul ...gusta-l si vezi daca mai e bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

RB-

Aventura- nici eu nu am coborat inca nivelul- dar Vlad nu sta in fund singur!
Ella - Amr 2 zile

Hai Alina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Anca merci de recomadarile cu bona... erau lucruri imp la care ma gandisem si eu in mare

In ceea ce priveste patutul ..de doua sapt zicem ca-l dam jos...tb sa-si faca timp tati.
Teo nu e asa vanjos precum Antonio uriashul... si nici nu tzopaie precum Emmutza dragutza

E mai molcom asa... nu'sh cu cine seamana

pote isi scoate parleala mai incolo

nici in carut nu-i leg chingile alea....

dar ma gandesc serios la ambele variante!!!

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

o intrebare..le dam acum piure de legume fierte..dar legume proaspete cand le dam?

Mergi la inceput