Stelute de ianuarie-februarie 2007 (46)
Raspunsuri - Pagina 21
laura ionescu spune:
Neata fetelor,
Am facut si noi ochi. Piciutanka s-a trezit la 7, a bagat lapte si nu a mai vrut sa se culce. Asa ca mi-am facut o cafea si am pazit-o.
Ghiciti cine doarme acum ca o valiza?!? Iar mie imi curge cofeina prin vene de imi vine sa o iau la fuga.
Anis - mi s-a facut pielea de gaina cand am citit ce ati patit. Am trecut si eu cu Eva prin febra asa mare si am crezut ca moare, pe bune, am fost disperata, si zile intregi dupa aia, cand dormea, imediat puneam mana pe ea sa vad daca nu are febra. Imi pare rau de tine si Iarina, cred ca esti terminata de oboseala si frica. Sa stii ca va tin pumnii sa nu mai faceti febra. Noua ne-a mai dat la febra asa de mare Desitin, care se da sa nu faca convulsii, sau oricum se da la sugari care fac febra mare ca sa le protejeze creierasul. Cel putin asa am inteles eu de la dr. Poate nu am retinut bine. Oricum stiu ca se da neaparat la febra mare, ca mi-a pus sa imi scriu. Va pup si sanatate 
Liuda- AOLEO!!!! ce-ati patit!!!
Nu te mai stresa atata, fata, cu Danonino. Sunt sute de copii care cresc cu el si nu au nici pe draq, n-o face tocmai Diana ceva. Asta e! Ai inceercat, i-ai dat si pietre pisate, daca fetii ii place Danonino da-i! sa ai si tu macar o masa pe zi asigurata si linistita. 
Aventura - 
Adela si Cristiana - concediu placut, sa va distrati si voi, nu numai plozii. 
Kateryna - pt basici de la pantofi pune spray din ala pt arsuri, BIOXITERACOT, parca asa ii zice. Trece garantat intr-o zi.
Mai aveam ceva de scris, da' nu mai stiu ce.
laura ionescu spune:
Alinuk - eu dau 7 mil bonei. N-am stiut sa-ti zic ce intrebari sa-i pui ca la noi a venit recomandata si nu a dat interviu. A fost "love at first sight".
pako spune:
despre ce zice laura cu desitin-ul...citisem si eu aici la DC...uitati un link
http://www.desprecopii.com/NewsItem.asp?id=43
io ce fac cu branzica...ca nu vrea sa pape....ce branza sa iau din comert? poate d'aia mananca...
anis spune:
pako..poti sa incerci sa ii dai branzica de casa (e cu smantana ) de la covalact
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
pako spune:
i-am facut cu calciu lactic care mie mi se pare ca iese inacacioasa...apoi am facut combinatie lapte cu 2 linguri iaurtel...nu a vrut nici asa.Ce rol are branza asta? ..in afara de faptul ca aduce calciu...
Michelle81 spune:
Liuda-iti multumesc ca nu m-ai uitat si ca m-ai incurajat atat miercuri cand am fost atat de deprimata...da in octombrie este un an de cand am nascut.-o pe micuta iar durerea e la fel de mare...sper sa reusesc sa merg mai departe si sa simt din nou ca traiesc...
Aelita,Kateryna,Catalina-va multumesc ca nu m-ati uitat si ca intrebati de mine...
Alina-nu am inteles exact pentru ce dai proba sportiva dar iti urez multa bafta!Esti o fata puternica vei reusi tot ceea ce iti vei propune,sunt sigura de asta!
Numai bine tututor va doresc...Va citesc mai mereu...discutiile despre copii,diversificare,bone etc,ma uit la pozele voastre...mi-ati fost colege...Aveti grija de voi!
laura ionescu spune:
Pako - noi am renuntat la branza din acelasi motiv, si anume ca nu-i place. Ii mai dau o singura data pe sapt, de gura pediatrei, cu fructe si in ziua aia face mofturi, deci sigur nu-i place. In schimb ii place iaurtul si mananca in fiecare zi, asa ca nu ma mai stresez cu branza. Am citit si in Capraru ca daca mananca iaurt, nu e nici o tragedie daca nu mananca citez "traditionala branzica de casa".
eli1977 spune:
neata
Anca, intrebai de patut..si noi l-am coborat tot la 5 luni, dupa ce l-am gasit pe motan incalecat peste margine..
Pakolina, eu iau branza simpla, ori LACTA, la cutie de 500gr, ori Milli, la pachet
maine plecam la mare..asa ma bate un vant de vacanta..nu cred ca mai stau mult pe la serviciu, ca n-am nici o tragere de inima..
pako spune:
multumesc...o sa incerc si cu cea din comert, din ce mi-ati sis voi...
Laura, asa ma gandeam si eu...ca daca nu papa branzica recuperez cu iaurtelul...Andreea a papat bine iaurtul cu banana bleduita...imi faceam si eu cateodata sa mananc, asa de bun iese
Eli,drum bun...vreme frumoasa...marea calduta si bb cumintel.