Stelute de ianuarie-februarie 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Eli,

Ah, si pentru Alina

Ella de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

noapte buna, fetelor!

Mergi la inceput

Somn usor, Eli, somn usor, fetelor!

Ella de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

heeeeeeelp

cine mai are lista aia cu minunatele calitati ale unei viitoare potentiale bone.... e asa de dragutza sa o mai puna o data????

cata, laura din sufletzelul meu va rooog, maine am chemat o tantica sa o cestionez... si o sa cam rad la ea...ca nu prea ma pricep asa in detaliu!!

HRuuuuuu cine e responsabil cu hasheru aciulisheaaaaa?????????

sar'na anticipat

PS:Shine tu sa nu-i sufli lu' tantica intrebarile... ca io schimb subectele in ultima clipa ..

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Andrei (Eli) sa stapanesti cu placere noua jucarie si sa iti ascuti urechea muzicala. E super jucaria! Cam asa ceva ma gandeam sa ii cumpar si Evei pt ca s-a jucat odata cu un telefon-mobil de jucarie care canta cand apasai pe taste. Am observat ca ii plac mult jucarelele muzicale (inclusiv chitaitoarele din plastic) si cele care au luminite.

Anis, ce belea pe capul tau. Cred ca e asa cum zice Messa.

Azi furam la pediatru. Ei bine, soarta noastra fuse cruda de-asta data Ne-a spus ca mandra noastra nu a asimilat bine Vigantolul prin urmare are inceput de rahitism. Asta pt ca se cam balangane si are fruntea cam mare si bombata. Si coloana i se cam curbeaza cand sta in fundulet, adica ii ies oasele prin piele. Observasem si eu chestia asta cu coloana si am presupus ca e ceva legat de rahitism. Si ca sa ii punem capac, isi tine si capul intr-o parte cand sta in pozitie verticala.
In concluzie, intram in clasa picilor rahitici cu capul mare si gatul stramb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Azi printzesica mea face 1/2 an de viata.
Drept urmare va bea in cinstea ei 5-6 lingurite de supa de legume preparata cu toata dragostea.

Mergi la inceput

Mihacarm, sa-ti traiasca printesa!
Imi pare rau de ce se intimpla cu micutza Eva Pai si ce tratament v-a prescris?

Alinuk, si mie mi-ar prinde bine lista aia, ca nu stiu cit mai rezist singura Ieri, Maya NU A DORMIT DELOC in timpul zilei Nu stiu care o fi fost motivul, cert e ca la 10 jumate seara a picat lemn, nici mincare n-a mai vrut, iar eu fac numai zgomote prin casa si ea nici pis n-a zis...

Mai am de mopuit sufrageria si baia. Si balconul... Ah, si sa spal vasele... Lasa ca dorm io al'data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Mirandolina MULTUMESC!!! Am bagat toate link-urile in Favourites si ma pun io pe citit la un moment dat. :)) Si tie mult spor cu toate alea si ai grija de pantofi, stii ca sunt cei mai importanti. Daca nu te simti bine in pantoafe, de nimic nu iti mai arde.

Alinuk, iote aci ce am salvat io la mine in computer:

de cati copii a avut grija pana acum?are referinte,recomandari?
care a fost cea mai lunga perioada pt care a lucrat ca baby sitter la o familie?
accepta si bonuri de masa in caz de forta majora?
are analize facute la zi?sange +psiho?
are cazier?
ce hobbiuri are?(pare stupid dar zic multe despre o persoana)
cum vede o zi alaturi de matei?ce face atunci cand plange copilul?de cate ori trebuie schimbat pampersul unui copil?e in stare sa respecte o lista de prioritati?
e dispusa sa faca ore suplimentare in caz de forta majora?(cu conditia platii drumului pana acasa,etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

eli ai dreptate, cine stie ce la rezerva viitorul puilor nostri! eu sper sa fie numai de bine.

mihacarm . ce ce de facut cu rahitismul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

eu stau acum cu emmi in brate si ea rade la bebeul care pare in reclama de la miniblu din dreapta paginii. e mortalaaaaaaaaaaa!

Mergi la inceput