Stelute de ianuarie-februarie 2007 (46)
Raspunsuri - Pagina 18
marinar spune:
cata flacau mare mai ai fata!
eli pianist se face baiatul tau! rubeola debuteaza cu febra, imita o raceala. cand erup nu mai are nimic si nu mai e contagioasa _(emmi a facut). nu si-a schimbat comportamentul absolut deloc. eruptia tine 3 zile si in zilele astea cica nu trebuie sa-i faci baie (eu i-am facut emmi, dar nu pe cap).
alinuk hai ca nu poci si anume ca sa ma supi pi tini.
sraluca spune:
ALINUK si o sa tot faca miscari d-astea.Se antreneaza baiatul, ce ai cu el. Si sunt asa haiosi cum dau din fundul ala mare umflat de scutec![]()
eli1977 spune:
Alinuk..hahaaa, stii cat am ras cand l-am vazut prima data pe Andrei facand asa?da' ta-su?baaai, sunt mortaaali cum fac miscarea asta si se arunca in fatasi iar incep...
Marina, , faata, sper sa fie ceva de moment, ca din pian nu stiu cat de bine o s-o duca...
am planuri mai banose cu el..glumesc, ciiine stie ce-o fi de el, de ei toti..iti dai seama, cand or fi ei realizati, cu un drum in viata al lor...ce batrane om fi?
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului
alinuk spune:
quote:
Originally posted by eli1977
..iti dai seama, cand or fi ei realizati, cu un drum in viata al lor...ce batrane om fi?
pisoiul meu drag
taina botezului
fata Eli io nu's de acord cu tine... Ca io d'acu incolo nu imbatranesc draga...mie imi creste valoarea
ia de va rog luatzi pozitiune!!
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
eli1977 spune:
ce, Alinuko, esti fro marca de vin?
lasa , fata, ca n-o sa ne para rau c-am imbatranit..tocmai asta e..cum traim si ce facem...PANA acolo.
Anca, da' io vreau poze!!!
pisoiul meu drag
taina botezului
gio spune:
Buna,
Mihacarm, acum iti vad minunea, e superba!! Cat perisor poate sa aiba!!!
Mersi mult fetele pt impartasirea programului vostru de somn - acum maine ma duc la dr si aflu si parerea lui in ceea ce priveste agitatia puiului. oricum are un termos plin de ceai de tei pt noaptea asta
.
rali, da poti da afine - noi servim de la 4 luni. a doua leguma eu i-as combina-o, dupa cum spunea si Salina.
Fetele, ca vorbeati unde dorm copiii - mai este vreo mamica denaturata care culca bb-ul in camera cu copilul mai mare? Eu le culc de vreo luna pe amandoua pt ca nu mai rezistam - Eva se trezea la fiecare foiala de-a noastra, plus ca nu mai puteam fae absolut nimic dupa ce adormea ea. Eu zic ca e bine, daca ar si dormi legat 8-10 ore ar fi chiar boierie.
acum trebuie sa plec, revenim
Shine spune:
neata,mey conferinta...
ma manaca deshtele si zisei sa mai intru p-aci.
apoi mai gio, io-te alexandru dormea de la 10-11,pana la 4-5 cand se trezea pentru o " conectare mica..... asta de pe la 3 luni pana acu' vreo doo saptamani...
mai exact pana ne-am intors de la mare. de atunci se trezeste de 3-4-5 ori, mai nou trage si cate un concert la trezirile astea.. ce zici deceaiul ala de tei? care-i treaba cu el? ia aprofundeaza un pic si la mine.
lili, sper sa se gaseasca o mamica sa ajute cu actele.
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
Shine spune:
mi-am amintit ceva si mi-elene sa editez...
(bey tasta spatiu e beata la laptop, nu va suparati pe mine)
am stat juma de ora sa caut in capitolul trecut mesajul conchitei cu linkurile pt joaca la bb.. nu vreti voi sa le punem laindemana pe prima pagina? poate mai e vreuna ca mine care isi aduce aminte peste o luna ca a vazut un mesaj pe care nu l-a citit pana la cap.
e doar o idee, daca vreti, daca nu... ata ete, data viitoare sa fac copy paste si gata.mi le trimit pe mail
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
mirandolina spune:
Liuda, mi s-a sculat parul pe spate cind am citit despre patania voastra! Bine ca sunteti tefere! Ai grija ce mai ai prin casa si e in pericol sa cada! Ah, si felicitari si de la mine pentru evadarea din dormitor!
Rali,
si merci de info
ii dau si lu' taica popa o salata 
Adela, iti multumesc mult!

Sraluca, mi-ai facut o mare pofta de ardei copti... salivez...
Eli, trai-ti-ar pantoafele in chishioari, toate opt! Si minurile pe care tii jentzili
Acu' serios, abia astept sa iau primul salariu! Primul lucru: carucior pentru Maya (al patrulea) si apoi... PANTOAFEEEEEE!
Apropo de pantoafe, inca n-am cu ce sa ma incaltz simbata! Eli, ti-ai luat ceva pe alb? ![]()
Shine, uite aici linkurili cu jocuri si inca unul cu povesti de adormit gubiii:
www.coj.net/Departments/Childrens%20Commission/Parents%20and%20Caregivers/Ages%20Birth%20to%205/Activities%20and%20Resources/default.htm" target="_blank">Activities and Resources
www.childcarerockland.org/Activities/act_child.htm#Infant" target="_blank">Activities for Children
www.trainingwheels4ece.com/infant_&_toddler_resources.htm" target="_blank">Infant & Toddler Resources
www.babycenter.com/activitytool" target="_blank">Let's Play! Weekly Activities for Your Baby's First Year
www.babycenter.com/refcap/baby/babyactivities/1479310.html?ccRelLink=&url=%2Frefcap%2Fbaby%2Fbabydevelopment%2F6600.html&xTopic=babystimdev&bus=content#0" target="_blank">20 Fun, Silly, Development - Boosting Games to Play with Your Baby
www.naute.com/stories/" target="_blank">Povesti de adormit Mirandolina ![]()
Le-as pune acum si pe prima pagina, doar ca sunt in plina curatenie. Da, stiu ca e ora 12!
Vine soacra-mea si vreau sa fie luna. Si sa-i fac si ei putin loc aici, in cutia noastra de chibrituri.
Ella
de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
eli1977 spune:
ELLA, ti-am trimis un mic pm!
pisoiul meu drag
www.flickr.com/photos/organize/" target="_blank">un motan cat un pisoi