Stelute de ianuarie-februarie 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

sarumana, Pako de complimente si raspuns!

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Eli, moaaaama ce mistoaca e jucaria. Sunt sigura ca ai zis de ea o gramada pana acuma, da' mai zi o data la baba proasta de unde e si cat a costat. Saru'mana.
Si Pisoiu' sta in tzarc? Ca Matei il uraste.

Kate, vrei o solutie pt pantofi? Altii!!! Eu nu m-am mai putut incalta decat cu o pereche de adidasi care erau cu un nr mai mare. In rest, tre sa cumpar si pt cand merg la munca ... ce sa mai, tragic.
Super faza cu unghia.

Helenutza, sa stii ca la pilafior io tai toate legumele si le calesc un minutel in ulei de masline (ffff putin)si apoi le fierb si a iesit bun bun, Matei a mancat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Pup fetele si multumim din suflet pentru urari!
Vad ca e totusi cxeva in aer ca si voi aveti mici problemute cu copii.Lucas e si el agitat la masa in special,in rest cit e afara e linistit.Asa ca mai mult sta pe afara decit in casa.Deja le-am facut program la mama, la soacra si la nepoate sa-l scoata cu randul afara.Eu abia il prind la mese si noaptea la somn.Nu ma pling,ca tare bine-i asa.
In rest e casa plina de musafiri si bb nu mai are parte de atata ate3ntie ca inainte si e mult mai bine.Adica parca e mai cumintel decit cind stateam toata ziulica dupa fundul lui.
Cu laptele si-a revenit,doar ca mai nou se frichineste la masa si-mi da peste lingurita cind mi-e lumea mai draga.

Cristiana,multumesc de PM,o sun azi pe Mary.Nu stiu nr meu din cap si nu am tel la mine,dar am gasit nr tau in lista si te sun.Nu stiu sigur daca si cind vin la Arad ca nu prea depinde de mine.

Eli,super pozele si jucaria.Lucas doarme acum in patutul de calatorie care e ca un tarc dar nu-l prea indrageste.Doarme si atat in el.Jucaria e tare fainba si stiu ca de la 6 lunbi le plac jucariile cu multe sunete si melodii.De asta am luat si eu centrul muzical.
Multumim de vestile cu Alina si ii tin pumnii in continuare.

Cata,imi pare rau de masinuta voastra.Naspa rau faza.
Cum spui tu de Matei,asa e si Lucas cu dracusori.mai ales la schimbat si imbracat.

Anis,Mary,sanatate multa la puiuti!

Alinuk,am vrut sa te sun azi,dar m-a apucat jena...adica na,nu stiam ce sa-ti spun.Poate-mi fac curaj si te sun totusi.

Kate,super ideea cu conf.Eu de aia nu mai prea intram ca parca nu mai scriam pe forum asa mult.

Fetele fug la meci,dar mai vin.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Dana, bine ai mai dat pe la noi. Ma bucur mult ca toate lucrurile sunt bune.
Si Aelita ar trebui sa fie prin Romanica, nu?

Mai fetelor, eu am avut asa o luminare. Eu cred ca imi neglijez copilul. Stati, nu sariti pe mine. Eu am observat ca daca stau eu si ma joc cu el nu plange, chiar daca e in tzarc. Doar ca eu nu prea stiu cum sa ma joc cu el la varsta asta. Cred ca asta e un subiect foarte important si pe mine una m-ar ajuta fff mult daca ar continua lumea sa zica ce fac cu bebeii ca si activitati la varsta asta. Eu nu prea stiu ce sa mai fac in afara sa ii maimutaresc jucarelele prin fata, sa il tin de manute sa se ridice in picioare, se fac ca toate alea la el ... si cam atat. Cartile alea de care vorbeati sau orice carti aratati la bebei, de care sunt? Chiar le cititi?
Ce sa mai, sotu' e cu meciu, Banel ala mic (ca asa i-a ramas numele) doarme cu curu' in sus si io imi fac procese de constiinta ca nu imi cresc copilu' ca lumea si de fapt el saracu' se plicti de nu mai poate si de aia urla. Asa ca de maine jos militaria din pod, las treaba, las calculatorul, las tot si ma joc cu copilu. Dar cuuuum????
Incercand sa gasesc raspuns am intrat pe aici, poate va intereseaza si pe voi:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65602

Astept o conferinta pe tema activitati pentru stelute. De fapt o continuare.

Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata, mamici!

La mai multe lunisoare!

Lidiuta, bb de Nadia. Sa creasca mare nora-mea. Si sa fie sanatoasa. Pupici multi de la noi trei, in special de la Roni.

Cristina Teodora Sofia, bb de Amaya

Si noi am implinit azi 6luni. Avem 8.700kg si 74cm... Vorbeste toata ziua: bau-ba, di-di, dai-dai, ghi-ghi, dta-dta ... Am un flacau mare, numai bun de trimis la fete. Sa ne creasca mare si sa fie sanatos!

Va pupic!

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">aici
Poze mami www.flickr.com/photos/9549359@N04/" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

CATA, jucaria(orchestra ursuletului se cheama)a luat-o tati din Cora, dar n-as sti cat a dat..acum e de serviciu, cand o veni maine dimineata il intreb si-ti zic..da, sta in tarc, se ridica pe genunchi si se apuca de manere, ieri l-am gasit in picioare, atarna si radea..reusise omu'o faza noua..
daca iti neglijezi copilu...eu ce-as mai putea spune, care il vad la 7 dimineata, cand el papa si adoarme iar si cand rade la mine si se uita cu ochii aia de chinez paaana dispar din usa, de nu-mi mai vine sa plec si dupa amiaza, dupa 3-4, cand iar doarme, dupa masa de legume, deci de fapt pe la 6-7...ii dau eu masa de seara, ii cant cantecele invatate de cand eram eu tovarasa invatatoare(cele dupa cutiuta muzicala), il joc, dansez cu el(vaaai, moare de drag_, ma joc cu jucariile lui, il mai pun in tarc si ma uit la el cum merge de-a busilea, ii mai fac gimnastica, pe la 8 iesim afara, ne plimbam, il tin in brate pe banca, vorbesc cu el continuu, zici ca-s nebuna, ii zic ce fac..seara buni ii face baie, eu il sterg, il imbrac, ii dau lapticul si-l adorm..si gata ziua, deci daca te uiti, stau cam putin cu el...

Dana, bine ai revenit la noi!vesti bune, va prieste..super!

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Am nevoie de ajutor!!!!!!!!!!!!

Shine a avut o idee foarte buna de ce asteptam sa ajunga madalina acasa pentru a-ti aduce actele?
ea este in bucuresti, aici suntem o gramada de fete. vorbeste cu madalina, sa facem cumva, daca poate merge cineva la ea sa ia o copie... (eu nu pot ajunge la budimex, dar poate sta cineva in zona, daca nu, cat de mult o bomban pe doctorita mea, o rog cu cerul si cu pamantul sa treaca pe la ea sa imi aduca actele, le scanez si le ai pe mail....).

E cineva dispus sa mearga maine la spitalul Budimex??? Pe Madalina o gasiti la et 2, terapie intensiva, pacientul e Mircea Darius Marian.

intru mai tarziu, poate la noapte...

Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Am vb cu Mada, e de acord sa dea actele, cu conditia sa ii fie si inapoiate, desigur. Azi Darius a mai avut o interventie, la nas, caci s-a nascut cu o nara infundata. Sa speram ca se va recupera relativ usor dupa interventie.

Ma gandesc sa urgentam lucrurile, caci in 3 sapt asteapta raspuns de la Tg Mures, daca dr de acolo e de acord sa il opereze de inima.

nu pot sta acum, va explic mai tarziu....colac peste pupaza nu imi mai pot folosi mana stanga am o durere din umar, muschi ceva, si nemiscata ma doare Am luat un nurofen.

Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Eli, iti multumesc de raspunsul prompt si detaliile despre jucarie. Chiar acum zisesem ca vreau sa ma duc pana in Cora sa ma uit de ceva jucarii. El acum nu are decat cuburi din diverse materiale si jucarii din alea care sa se roada.
Sa stii ca, spre rusinea mea, trebuie sa recunosc ca petreci mult mai mult timp activ cu Pisoi decat eu cu Matei desi esti mult mai putin acasa. Dar ti-am zis, de maine schimb foaia.

Lili, eu am ramas cu o durere in umar de la nastere (cred ca de la anestezie), asa ca si cum mi s-ar fi sucit o vena sau ceva. Imi trece cu caldura. Nu trece cu altceva cu absolut nimic. BenGay e temporar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

elouuuuuuu

azi am cam fost teleleu plecati, iar la Targoviste..pe drumuri, tot pe drumuri..cu haleu la pachetzel, cu picnic la iarba verde (casa inca nu e locuibila..ca abia se pun ferejti si e cam vajgalau inauntru...asa ca preferam sub vie, afarica, norok ca nu ne-a plouat!)

Am primit jucarica (daca nu puteti intra direct si baga d'alea cu reclame iote aici http://www.bebel usultau. ro/detalii.php?cod=SH41 ) cu casutza de plush si formele ... e supeeer, Teo e maxim incantat de ea... evident primul lucru zbang cu boticul pe jucarica...

auleeeuuu nu v-am spus ce face de cateva zile... I-am zis ca-l spun...
sa nu ziceti ca-l barfesc!!!
Se pune in cele 4 labutze grasutze si face niste miscari de dute vino ft vivace si de durata (nu una doua asa de pofta) ci pana oboseste...mi-e sa nu faca fo febra musculara..si cate 5-10 minute continuu. Se mai arunca si in fata precum broscanul, dar interesante sunt miscarile alea... taso zice ca se antreneaza 'pt dat la buci' ... ma scuzati... pt cuvvantul antreneaza... da pi buni ca fix miscarea aceasta o executa ...

ei nu suntem noi asa de avansati ca Emmutza... (cu doi m si fara z)...
...aidi Marina nu tiu supi ca fac si io glume...
dar venim din urma promitzator!

Eli fata super pisoiu' cu jucarica lui cea noua... sunt bestiali cum descopera ei lumea acum... Auzi dumna mai baga si la noi lectii de educati gupii..din alea de stiai mata cand erai toarsha!!!

Danaaaaaaa ia de-ti fa fetitz curaj sa ma suni ...ca nu pap oamini... ai auzit pe fundeva asa ceva??? sau da mie nr mata ca te sun io...ca sper ca nici tu sa nu papi...
ei iote o sa vb si noi de vreme de pe afara...

Aventura uelcombec... ce biiine ca mai vii pe la noi. Ne mai distram si noi..una alta o maslina o atentie
Io l-am vazut live pe uriashu de Antonio, asa ca nu mai sunt curioasa de poze...

Conchi si Catalina luati-va de manuri ... Bine ca v-ati linistit cu paranoia.,.. auleu stai ca vad acum ca duamna Catalina mai are una.... las ca se rezolva toarsha!!!

Liuda las fata ca s-a spart ghinionul, sa vezi tu ce papa Dia de acum incolo... ma concetrez io (Messa stie!) Ptiu bine ca nu v-ati accidentat, doamne feri!

Anis sanatate Iarinei!!

Ylilimica si tie sanatate si te poop si eu pt ce faci pt Madalina... din pacate eu stau ft departe de Budimex, dar sunt sigura ca se gaseste cineva care sa nu faca un efort prea mare...
tin pumnii si pruga[ pt Darius!!

poop fete cucuiete!!!

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput