Nou stil de viata (148)
Raspunsuri - Pagina 22
ina C spune:
Buna, frumoaselor!
Tzuni, e superba piesa!
doroty, am vazut ca esti balanta.De ce ma asteptam oare?...si eu iti dadeam lectii despre echilibru...

Bfly si gusta, felicitari ca sunteti pe baricade!
Delidana,
!
eu cred ca o sa va citesc o vreme fara sa va scriu...nu ma mai incadrez la subiect!!!!(inghetata, bere, fripturi, prajituri zilnic etc)...ma pedepsesc!
weekend minunat tuturor!
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
aidaciolac spune:
Doamnelor , sa va arat ceva!
http://www.kudika.ro/articol/wellness/4072/10minute-de-exercitii-Pilates.html
Sper sa va ajute si sa va placa!
Aida - mama de pisica mica.

Delidana spune:
Buna dragelor,
Acum am venit si eu din oras, am fost la film si am vazut "Rush Hour 3" cu Jackie Chan si Chris Tucker. O comedie draguta, ca si cele precedente. 
Pe drumul de intoarcere catre casa a inceput si ploaia, noroc ca eram deja in taxi...ca altfel nu ne lua nimeni, cind ploua parca dispar toate taxiurile din Bangkok sau sint deja luate. 
Zilele astea as vrea sa vad si "Volver", cu Penelope Cruz, am auzit numai lucruri bune despre acest film si l-am inchiriat si eu pe dvd.
Voi ce faceti weekendul asta?
Aida, multumim de link. 
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
cornelia_laura spune:
Aida, super linkul, multumim
!!!
Eu nu am mai intrat din lipsa totala de timp. Vreo 2 zile Eduard a vomitat
si a avut febra. Slava Domnului ca acum e bine si ca nu a luat si Eric. Si azi am facut parastas de 4 ani pentru taticul meu.
Am urmat sfatul lui Blfy si am fost sa-mi iau o pereche de blugi. Am venit ingrozita acasa
. Abia am gasit o pereche care sa ma incapa in talie fara sa-mi scoata suncile pe afara. Exclus cei cu talie joasa. Asa ca mi-am luat unii cam urati dar care imi vin si unii frumosi cu talie joasa dar stramti rau si mici in talie. Asa ca de acum incolo trebuie sa fac ceva sa intru in ei...ca altfel ma zgarii pe ochi de ciuda...![]()
Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)
aidaciolac spune:
Cu mare placere fetelor!
Delidana , tare frumos in Bangkok.
Cornelia_Laura , e bine sa ai cu ce sa te masori (o pereche de blugi) ca iti taie cheful sa "pacatuiesti" pe la prajituri.
Sanatate si spor la slabit!
Aida - mama de pisica mica.

ina C spune:
Buna dimineata la cafeluta!
aida, multumim de link.
La noi ploua, asa ca voi citi ( ca si ieri) si voi curta frigiderul la maxim 10 minute...
o zi minunata!
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
Delidana spune:
Buna,
Cornelia, ma bucur ca ti-ai mai revenit si ne scrii.
Multa sanatate lui Eduard...
Ca tot veni vorba de pantaloni care ne cuprind si care nu, azi am facut curat in sifonier si am descoperit o pereche de blugi aproape noi pe care nu pot sa-i inchei
si niste pantaloni draguti, negri, care ma incap desi eu de mult le pusesem cruce.
Una calda, una rece...
Asa ca m-am ambitionat si eu, trebuie sa intru in blugii aceia, nu se poate altfel. ![]()
Ina, stai departe de frigider ca te vaaaaaaaaaaaad! ![]()
Azi a fost groaznic de cald, am stat afara in soare vreo 10 minute si m-am inrosit pe umeri ca racul... Spre seara au venit citiva stropi dar au trecut.
Mai e careva prin zona? 
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
ina C spune:
Buna dimineata la cafeluta!Eu doar atit servesc la micul dejun....
va doresc o saptamina linistita!
Tzuni spune:
Buna dimineata!
Sunt in zona...pun de cafea...
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
carina spune:
Buna ziua doamnelor dragutelor,
Am revenit si eu. Ne-am mutat deja de o saptamana si ceva, incepem sa ne obisnuim cu noua casa si cu ce inseamna ea.
Am deja internet acasa asa ca sper sa imi fac timp sa scriu mai multisor.
Am mancat complet aiurea in ultima perioada, dar azi aveam 57.9 (cred ca scarile isi fac treaba).
As vrea sa imi schimbati si mie targetul la 56 ca vad ca mi merge.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai