Nou stil de viata (148)
Raspunsuri - Pagina 23
ina C spune:
"neata!"
carina, sa stapiniti sanatosi casa!
Ceva poze din interior?Ce fel de usi ai pus?
Tzuni, te pup!
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
carina spune:
Mersi Ina. Inca nu avem usi de interior (nici macar la baie) ca dureaza vreo 5 saptamani comanda. Dar de aici am dat comanda: http://simtext.ro/galerie.html (model TT, venghe).
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Delidana spune:
Buna,
Carina, felicitari pentru mutarea in casa noua! 
Tzuni, ai baut cafeaua? ![]()
Ina, salutare! 
Roxa-boxa, pe unde esti?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
ina C spune:
buna, Delidana!Te rog sa-mi rezervi si mie doi porci pentru miine!!!
prinz: 50 gr telemea, o banana si un strugure!1/2 cafea
Voi mai scrie dupa cina, altfel se pare ca una declar si alta consum...
Tzuni, tu ce ai mai servit pe linga cafea?
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
Tzuni spune:
InaC, te pup si io
! Am baut cam un litru juma de apa pana acum... 
Delia, io imi fac cafeaua dimineata si am prinde pranzul cu ea in fata! Nu prea beau cafea, doar asa...sa-i simt mirosul... Inca mai am. Iti trimit? 
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
gusta spune:
Neatza.
Delidana eu am sa plec in vacanta in romania pentru 4 saptamani asa ca ma poti pune in vacanta sau cum stii tu.Sper cand vin inapoi sa nu incep cu porci.
Ina daca crezi ca sunt pe baricade nu e prea asa.Sper sa raman la cate kg am si dupa ce vin din vacanta.
Diseara vreau sa vad un film si de miercuri sa imi fac bagajul.
Intru si maine sa dau raport.
Marilena si Mara Augusta
nastad spune:
quote:
Originally posted by Zuzilici
Doina. Ce-ti fac puii? Mai vreai si eu poze cu Oana si Doru.
Sunt bine, se indeamna la prostii, stau intre ei ca se musca.
O sa mai pun poze dar deocamdata am calculatorul la reparat.Sper ca se mai poate salva ceva din el, am o gramada de poze pe care nu am apucat sa le salvez pe cd.
M-am uitat la pozele tale, intr-o zi)...Isabella e dulce foc!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
ina C spune:
Buna dimineata la cafeluta!
Raport: 73 kg, deci + 1 kg
Nu sunt mindra de mine( punct)
md cafea
p un iaurt dietetic
aseara la cina ....mai bine lasa....
o zi minunata!
Tzuni spune:
Buna dimineata!
InaC 
Raport: stagnare
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
nastad spune:
Buna dimineatza!
Raport:stagnare
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)