Mamici de martie-aprilie 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 6
clauclau spune:
Numeioana, si eu mananc branza cu castraveti murati sau gogosari murati, deci nu esti singura. Chiar mi-am facut provizii de muraturi, mi-am cumparat ditamai borcanele!
Cu mancarea am noroc ca-mi face soacra mea tot ce doresc si-mi aduce acasa. Acum mi-a facut ciorba de perisoare si sarmale. Bun, bun!
CLAU 10+
vine bebe2!
numeioana spune:
quote:
Originally posted by clauclau
Cu mancarea am noroc ca-mi face soacra mea tot ce doresc si-mi aduce acasa. Acum mi-a facut ciorba de perisoare si sarmale. Bun, bun!
CLAU 10+
vine bebe2!
Chiar ca bun - bunut! Si mie imi face mama orice imi pofteste inimioara! Cateodata ma abtin sa-i spun ceva despre mancare ca sta pana seara tarziu sa imi faca. Si ea ajunge de la serviciu la 19.00.
Ioana
11+
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
clauclau spune:
Numeioana, soacra mea e pensionara si-i si place sa gateasca, ne face mereu mancarica buna. Am noroc ca nu stiu cand as mai fi putut sa si gatesc, eventual sambata!
CLAU 10+
vine bebe2!
simonette spune:
Clau mai,mai...si eu tot din 2 in 2 ore am fost azi-noapte la pipi si aveam un somn dulce... Si unde mai pui ca asta e doar inceputul...mai ncolo o sa ne trezim si 30 in 30 de min Cred ca o sa-mi iau pampers...
Dana-Bianca, sa stii ca mie dr. mi-a zis ca decat sa renunt brusc mai bine le reduc si-mi iau kent sin acelea subtiri gri"nanotek" asa se numesc...sunt cele mai slabe! ( tigari din acelea fac cat 1 tigara normala...POATE SI MAI MULTE CA FIIND SI SUBTIRI! Succes
Auzi Clau mai termina cu ciorbitza de perisoare si sarmalutze...ca am vrut io sa impartasim idei...dar nici chiar asa! Glumesc!!! Pofta mare, dar, sa te gandesti si la mine...da?
Simonette11+
http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212
http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png
clauclau spune:
Simo, vai o sa facem si mai des de atat pipi? Mi se pare groaznic sa fac atatea ture noaptea la baie. Si-asa am impresia ca fac mai des noaptea decat ziua!
Eu am burtica deja fetelor... probabil si din cauza ca mananc mult. Si sanii sunt umflati si apetisanti!
Gata, nu mai zic de mancarica ca suntem cu poftele noi si nu e bine sa stam cu gandul la cate ceva pana ajungem sa si papam mancarica preferata. Dar ma gandesc la tine diseara cand mananc!
CLAU 10+
vine bebe2!
Olgutzika spune:
Elaaaa, bafta la doctoooor! Asteptam pozicile!!! Iar sotul tau este foarte simpatic, mor de barbatii care incep imediat cu taticeala ! Sa ne povestesti cum a fost!
Hai ca am baut si putina Cola. Azi am mancat complet nesanatos ( papa rau de la Mac ), am baut Cola, am mancat si o ciocolata Mars...Cand o sa ma plang ca am ajuns cat casa, sa imi aduceti aminte de ziua de azi .
Ioana, castravetii rules!!! Vinerea trecuta am mancat un borcan de 800g de castraveciori in otet. M-am simtit excelent dupa. Pacat ca numai pentru cateva ore...
Vreau si eu sa imi gateasca cinevaaaaaaa asa bunataturi!!!! Iar la discutia legata de tigari, nu ma bag, ca io-s lupul moralist ( am fumat de la 11 ani, din care 10 peste un pachet pe zi- si m-am lasat anul trecut de Sf. Constantin si Elena ). Cred insa ca atata vreme cat e o masura in toate, nu are cum sa apara vreo tragedie ( Ioana mea a fumat- cu masura- in ambele sarcini, iar copiii s-au nascut si sunt perfecti!!! ). Gata! Nu mai zic nimic despre fumat!
Cristina, nu mai zici nimic?
Olga 9+
elara spune:
Clau, pai tu care ai deja bebe1 sa ne spui cum e cu facut des pipi. Eu inca nu fac pipi mai des ca inainte.
Simo, multumesc de sfat. O sa am mare grija de acum inainte. Eu am mai renuntat odata la utrogestan dupa o saptamana de folosit cand am avut acele pete, cu 2 zile inainte de ziua in care asteptam CM l-am oprit. Si nu am avut decat usoare dureri de CM dar eu ma gandeam ca gata, vine. Si totusi au trecut una, doua, trei, patru zile si in a 5-a am facut testul care a iesit pozitiv.
Si cand am vazut testul pozitiv am inceput iar sa pun utrogestan.
Dar duminica asta mi-a trecut mie prin cap sa renunt..ca tr sa merg la analize....de secretie vaginala. Chiar, voi, care folositi utrogestan intravaginal, cum v-ati facut (va faceti) analizele de secretie? Ati oprit utilizarea o zi, sau cum?
Si revin cu intrebarea mea: chiar nu stiti la ce clinica se fac eco unde sa-ti dea acasa filmarea si nu doar o poza? Ma intereseaza mai ales pt urmatoarele eco. Eu am gandeam sa-mi iau maine ap foto cu mine la eco(face si mici filmari). Sper sa imi permita.
Elara
6+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
Olgutzika spune:
Elara, eu am fost la Polisano si m-a intrebat asistenta daca vreau inregistrare pe dvd. Nu am vrut, ca as fi inregistrat o biluca cu un punct in ea, am plecat numai cu pozicile. Graviduta care fusese inaintea mea iesea cu dvd-ul in mana...Deci Polisano ar fi una dintre clinici!
Olga 9+
clauclau spune:
Elara, eu la bebe 1 n-am avut deloc probleme ca sa zic asa, faceam mai mult pipi dar in nici-un caz ca acum sau atunci nu prea luam in seama. Sarcina asta nu este deloc asemanatoare ca cea cu Razvanel. Iar emotiile si grijile categoric sunt mult mai mari. Atunci eram linistita si nu m-am gandit la nimic rau toata sarcina, totul a decurs normal si firesc.
CLAU 10+
vine bebe2!
kalosalina spune:
Elara am intrat si eu la sub. vostru sa te felicit. Am fost plecata in concediu si astazi am vazut, asa ca FELICITARI, SA AI O SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS!!! Ma bucur mult pentru tine! Cat despre clinica la care se inregistreaza eco pe dvd ar fi Medical City care se afla pe langa statuia Aviatorilor. Dc vrei mai multe informatii trimite-mi un pm.
A venit Bebica!!!
15+