Mamici de martie-aprilie 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Vicky imi pare rau!!
Fetelor aseara am experimentat cea mai nasoala greata de pana acum!!Imi venea sa ,m-a durut capul..Ce sa mai..groaznic..Pentru mine-cel mai nasol lucru e sa si m-am abtinut cat de tare am putut.Gemeam de rau ce-mi era..dar n-am vrut sa vomit!!
Sper sa nu se mai repete ca mooor!!
In alta ordine de idei-la 15.30 am programare la Dr.Sper ca de data asta se va vedea BB in toata splendoarea luiMor de nerabdare.Sotul meu e pregatit cu aparatul de fotografiat,cu stick-ul,cu CD-ulca deh..daca nu are nenea Dr.ce-i trebuie?!!
Dana-Bianca cred ca esti la fel de nerabdatoare ca mine!Sa ne auzim cu bine!!
Merg sa-mi spal pleata si ma intorc!

Ela.. in 7+!!

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

De la a cata saptamana putem considera ca am "scapat" in mare parte de riscul pierderii sarcinii?

Nu stiu cum sa treaca mai repede saptamanile astea, ca parca nici nu ma pot bucura cat as vrea eu de mult pana nu stiu ca a trecut riscul cel mare.

Laly 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Buna, dragelor.

Mcoca, imi pare tare rau pentru ce ai patit. Doamne Ajuta sa te refaci cat mai repede si sa vina alt bebe sanatos si sa ai o sarcina usoasa si fara probleme.

Multumesc de indicatii pentru carte. Sper sa fac si eu rost de ea cat mai repede.

Si mie imi plac testele dar am facut doar doua pana acum. Primul, dupa o intarziere de 4 zile si al doilea dupa o saptamna de la primul fiindca nu aveam semne.
Nici pe mine nu ma dor sanii decat fff usor. Mi s-au mai umflat putzin dar doar atat. Miha74, m-ai mai linistit si pe mine ca in afara de usoare senzatii de sila fata de naumite alimente si mirosuri... sunt tot fara simprome...

Aaaaa! Era sa uit ...aseara m-a durut burtica rau-rau..... Am avut crampe......ca la CM dureros. Initial cand ma durea mai usor am luat un nospa si m-am bagat in pat. Apoi insa cam peste o ora sau doua s-au intetit si intensificat crampele asa ca am pus si utrogestan si am mai luat un Nospa. M-am culcat cu dureri usor ameliorate si din fericire dimineatza m-am trezit mult mai bine, desi simt inca o usoara sensibilitate.
Si exact cand ma laudam si eu ca nu am mai avut dureri si nu mi-a mai trebuit Nospa deloc.
Utrogestan nu mai pusesem de duminica dimineatza (inainte puneam unul dim si unul seara) si poate ca de aia mi-a fost rau... Efort nu am facut... Ma gandeam eu ca oricum tr sa merg zilele astea sa fac analizele de secretie vaginala si cum eu utrogestan am pus de capul meu fara recomandare....atunci cand am avut sangerare de implantare cu vreo saptamana inainte de data la care trebuia sa vina CM...m-am gandit ca poate ca totusi nu am nevoie de el..dar se pare ca nu mi-a facut bine ca am renuntat la el...

Maine o sa am 6 sapt si 6 zile si merg la eco... Abia stept sa vad cum va fi.

Elara
6+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Elara si celorlalte fete...la medicamentele de sustinere se renunta treptat nu brusc! Mie asa mi-a recomandat dr. mea si o buna si draga prietena de pe forum care tocmai a nascut duminik 2 fete cucuiete! M-am gandit ca e bine sa va zic si voua si nu bag mana-n foc dar cred ca am mai spus-o o data aici pe forum la acest subiect!

Simonette11+

http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212

http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ioana, suna la clinica la care vei face respectivele analize si intreaba daca poti sau nu manca inainte. Asta daca nu ti-a spus medicul. Eu asa am facut, si am avut noroc ca raspunsul primit la telefon sa fie corect ( nu a trebuit sa mananc cu 12 ore inainte de recoltare ), lucru de care m-a intrebat si asistenta care mi-a luat sange. Nu stiu daca nu cumva pentru trombofiliile respective a fost necesara infometarea mea, si tu sa poti papa ceva inainte...

Din cate stiu eu, parca dupa 14-16 saptamani se numeste ca am trecut de perioada critica. Parca asa!

Ela, Elara, imi pare rau sa aud ca ati avut seri nasoale. Sper sa nu se mai repete! Eu le invidiez teribil pe fetele carora nu le e greata nici un pic. Eu am ajuns sa ma spal incet de tot pe dinti, pentru ca daca ajung pe la maselele din spate cu periuta, instantaneu imi vine sa vomit... Si ce ma termina cel mai rau, este ca nu avem alta solutie, decat asteptarea...Or sa treaca la un moment dat! Cand??!!?

Plec la Mac sa pap junk-food

Olga 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Miha74 singurele analize pe care trebuie sa le fac acuma sunt cele de prolactina...insa nu am inteles prea bine de ce....M-a strans dr de sani de am crezut ca-mi tasnesc lacrimile,sa vada daca nu am nu stiu ce scurgeri(nu am).
O zi minunata va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata randunici, apar si eu cu intarziere...

Ce bine am dormit noaptea trecuta auzind ploaia in geam, a fost super! Daca nu m-as scula din 2 in 2 ore la pipi ar fi si mai bine!

Simo, sigur ai mai spus cum e cu medicamentele de sustinere, stiu pentru ca era cazul meu atunci, voiam sa opresc utrogestanul dupa cateva zile si m-ai atentionat sa nu-l opresc brusc.

Olgutzica, starile astea ar trebui sa treaca pe la 4 luni, cand o sa inceapa sa miste bebe. Pana atunci asteptam!

Maine dimineata merg sa mai fac un set de analize. Offff, iar ma inteapa! Asta e!

CLAU 10+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetele, mi s-a facut pofta de niste aripioare crocante de la Mac.
YUMMMYYYY

Pana acum am murit de greata si mi-am alinat-o cu o felie mare de paine prajita cu Almette si cu castraveti murati. Am ajuns sa mananc branza cu castraveti murati!! vai de capul meu!! In week-end am mancat salam cu ceapa

Ioana
11+

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deltami spune:

Buna ziua si bine v-am gasit!

Mai e loc pentru o viitoare mamica de martie 2008?

Mirela 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana-Bianca spune:

Kimmy eu stiu ca nivelul crescut de prolactica te poate impiedeca sa ramai gravida foarte repede(cel putin asta stiu de la o prietena care l-a avut ridicat 1 an dupa o pierdere de sarcina si nici un medic nu s-a gandit sa ii testeze si nivelul prolactinei, dupa ce a rezolvat problema a ramas gravi in luna urmatoare si are un mindru de flacau acuma).

Si mie mi-a spus medicul ca pina la 20 de saptamini sa nu intrerup tratamentul de sustinere (Duphaston 2/zi), azi insa ma vede ginecologul meu , sa vad daca ramine tot la fel.

Simooooooo ce vrednica fata esti cu pipatu!!!!!!vai ca si eu ma lupt acuma cu viciu asta porcos, la tigara de dimineata inca nu pot renunta si mai aprind vreo 4 in timpul zilei, pufai de 2 ori din ele si le arunc. Da tot nu ii bine nici asa.....si intre pufaiturile astea devin extrem de iritata si nervoasa...offffffff

Zozelade cind ma stiu nu am rabdare, mereu cadourile de Mosu trebuiau sa vina cu multe crize cu cel putin 1 saptamina inainte....iti dai seama acuma ca ma trezesc dimineata si mai vad o zi in plus pe ticker si is asa fericita!!!!!

De papa....mie imi face mami meu tocanitza de pui cu mamaligutza....acuma ma invart in juru aragazului da de s-a face mai repede. Poate pare hilar, dar eu in Germania nu prea gatesc "minunatii" din astea si acuma ca sunt acasa o exploatez pe biata maica-mea

Pupe duioase

http://bd.lilypie.com/VE2Kp3.png

Mergi la inceput