Cand femeia inseala..si cere ajutor

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

fa urmatoru` exercitiu, ia`ti copilul in brate, priveste-l in ochi si incearca sa-i povestesti ceea ce ne-ai povestit noua... poti? pentru ca peste ani el este cel care te va judeca si stii au ba, sa te fereasca Dumnezeu de judecata copiilor

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

carmenp si maru,

eu una nu sunt de acord cu voi. nu au nici o treaba aici - nici parintii nici copilul. mai ales parintii (my god!!).

singura ei datorie este fatza de ea insasi. atata timp cat va fi corecta si verticala fatza de ea insasi - va fi fatza de toti ceilalti.

numai ca acum se inseala singura, traieste 2 vieti si nu este prezenta in nici una.

Never say NEVER.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by maru
drogata? nu, eu zic iresponsabila!

Nici ca as fi putut sa zic mai bine. Maru, !

Parca am fi in povestea cu fetita care l-a luat pe NU in brate. Uh, NU POT...

Am mai zis la un subiect, am sa zic si aici, si aplica perfect: saracul barbat'su. Habar n-are ce are acasa. Asa e, unii pur si simplu au ghinion in viata...

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Se arunca prea mult cu pietre aici. Parerea mea.

Exista o imensa diferenta intre un individ (cunosc un asemenea exemplar) care inseala si nu vrea sa admita greseala, ba mai si persista in prostie si se simte complet nevinovat (ca de, "ce suntem altceva decat frunze in bataia vantului?"), si prietena lui Noe, care realizeaza foarte bine ca se afla intr-un cerc vicios, isi doreste foarte mult sa scape, insa are dificultati in a pune in practica dorinta aceasta, din motive care tin probabil de traumele emotionale pe care le-a adus cu ea in casnicie, probabil conflicte nerezolvate pe care incearca acum, intr-un mod toxic, sa le rezolve printr-un surogat, printr-o iluzie.

In subconstient e solutia. Pana nu va reusi sa inteleaga mecanismul care o atrage fatal si distructiv spre acea iluzie toxica, nu va reusi sa se desprinda doar din cauza ca e copilul la mijloc sau ca vai, isi face parintii de ras.

ileanna, ca intotdeauna pertinenta si obiectiva.

Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Adevar > Autonomie > Identitate

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by ileanna

carmenp si maru,

eu una nu sunt de acord cu voi. nu au nici o treaba aici - nici parintii nici copilul. mai ales parintii (my god!!).

singura ei datorie este fatza de ea insasi. atata timp cat va fi corecta si verticala fatza de ea insasi - va fi fatza de toti ceilalti.

numai ca acum se inseala singura, traieste 2 vieti si nu este prezenta in nici una.

Never say NEVER.

e dreptul tau s nu fii de acord cu noi
dar gandeste-te ca parintii traiesc prin noi, orice succes al nostru e si succesul lor, orice esec al nostru e si esecul lor
isi vor pune la indoiala toata educatia morala, catolica ce i-au dat-o fetei lor de-a lungul anilor!
n-am fost niciodata de parere sa tii cont de ce zice lumea, am actionat intotdeauna cum am crezut de cuviinta ca-mi va fi mie bine, dar intotdeauna am vrut sa pun capul pe perna fara sa am constiinta incarcata!

ceea ce i-am spus eu i-au mai spus si altii, delicat sa nu o atinga prea mult la sufletelul ei ranit deja de dragoste, dar la sufletul sotului, al copilului nu se gandeste nimeni? ce va fi cand vor afla? ca vor afla, de asta poti fi sigura, sunt atatia "binevoitori" pe lumea asta
plus ca ea continua in mocirla asta...
mai fata, cere dezlegare la biserica, poate ti-o fi facut ceva vraji, mai stii?

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Daca scria cu numele ei de pe forum si daca o fi o persoana pe care altfel o simpatizati nu mai erati asa vehemente. Da cum e numai o adulterina generica nu-i greu sa dai in ea pana nu mai poti.

Ea stie ca greseste. Si sunt convinsa ca si educatia si religia si convingerile ei despre casatorie se bat cap in cap si o fierb pana il vede pe individ.

Ea trebuie sa gaseasca metoda prin care o va lovi realitatea ca isi pierde familia si cand ideea asta o sa o doara fizic, atunci o sa i se ia.

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Clover, indiferent despre cine ar fi vorba, gandurile ar fi aceleasi.
Eu ii urez mult noroc sa nu-si piarda casnicia. Dar ceea ce a facut ea nu merita lauri. Si nici mangaieri pe frunte, oricine ar fi.

Si mai cred ca mangaierile n-au s-o ajute niciodata sa constientizeze ca raul pe care CONTINUA SA IL FACA este suficient de mare.
Ca de fapt aici e problema: as putea sa mangai pe frunte un om care a facut un rau si are remuscari pentru ce a facut, dar nu si pe unul care continua sa-l faca si se caineaza aiurea, cand solutia nu exista decat in mainile sale.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Nu mi se pare ca Ileana sau Clover sau noi toti ceilalti am mangaiat-o pe cap si in nici un caz nu e vorba despre lauri. Dar de aici si pana la a arunca cu piatra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

nu consider ca se arunc cu piatra
ci cred ca se incearca niste dusuri reci, cel putin eu asta incerc..
nu-i doresc raul, nu-i doresc sa se afle de povestea ei, nu ii doresc sa piarda dragostea sotului, nimic rau nu ii doresc, dar ceea ce doresc este sa se trezeasca, sa inteleaga ca e inacceptabil

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by maru

nu consider ca se arunc cu piatra
ci cred ca se incearca niste dusuri reci, cel putin eu asta incerc..
nu-i doresc raul, nu-i doresc sa se afle de povestea ei, nu ii doresc sa piarda dragostea sotului, nimic rau nu ii doresc, dar ceea ce doresc este sa se trezeasca, sa inteleaga ca e inacceptabil

Doamne'ajuta!

La fel zic si eu, sper sa nu fi fost interpretat altfel.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput