Cand femeia inseala..si cere ajutor
Raspunsuri - Pagina 8
Clover spune:
Daca va mananca destele, scrieti dragelor. Nu stati cu mancarimi.
Eu nu am mangaiat-o pe persoana respectiva pe cap. I-am subliniat ca isi pierde casnicia cu succes si am spus ca speriatul cu pierdutul copilului e ca amenintarea cu bau-bau pentru un plod care nu sta cuminte(adica metoda nepotrivita). Pur si simplu nu sunt de acord cu metode de-astea(manipulam adevarul ca sa obtinem ce credem noi ca e bine).
E clar ca e intr-o stare de persoana drogata si nimic nu o face sa se tina departe de drog. Trebuie singura sa realizeze ca de fapt chiar ii pasa de casnicie(intre doua doze). Pentru ca de fapt risca totul pentru absolut NIMIC.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
Miramar spune:
Ramona J - cea mai mare durere a unui suflet este cand simte ca se pierde pe el insusi. Toate celelalte atata vreme cat esti stapana pe sufletul tau le poti depasi. Iar sufletul il poti pierde din multe motive - iar ceea ce traieste ea acum este unul.
Acelasi lucru il exprima si Iulian:
[quote]Originally posted by iulian1969g
Cauta sa fii tu, bucuroasa si in siguranta, in deplinatatea a cine esti si plina de energia vibranta de a fi tu insati. Fa-ti TIMP SA MEDITEZI si sa iei in considerare toate acestea. Apoi fa PROPRIILE TALE ALEGERI si ofera-ti DRAGOSTEA si RESPECTUL DE SINE pe care le meriti. Traieste-ti viata cu DEMNITATE, cu RESPECT DE SINE si INTEGRITATE si vei vedea ca acestea sunt ca semintele care, odata plantate, se transforma in timp intr-un copac minunat – un copac care te va proteja si te va sustine, un copac cu fructe de aur care-ti va aduce bucurie."
Pt. prietena lui Noe - ce anume ai vrea tu sa realizezi printr-o intalnire cu el la Brasov??? Nu cred ca ti-ar aduce nimic bun. Ai rascoli doar lucrurile din nou si...probabil ati ajunge unul in bratele celuilalt ...again din nou, poate cu credinta ca e pt. ultima oara, ca e de ramas bun si totusi cu constiinta ca faptul in sine e doar o continuare si o poarta spre noi astfel de iesiri. NU, nu mi se pare o idee buna. Mai degraba te-ar ajuta cum au spus si restul sa-ti iei sotul si copilul dupa tine, dupa ce i-ai trimis un sms scurt si la obiect de adio.
Miramar spune:
Clover - I coudn't agree more with you (N-as putea sa fiu mai mult de acord cu tine!)
Bluel spune:
Nu cred ca e o idee prea buna sa-l chemi la Brasov, doar asa pt. „ultima noapte de dragoste, intaia de razboi”.... Odata ajunsi acolo impreuna, va fi greu sa rezistati tentatiei (nu degeaba se spune ca pacatul e dulce) si tot ce vei face este sa prelungesti si mai mult agonia asta. Mai bine scrie-i, e mai simplu, daca il suni intervine si vocea lui, care iti poate declansa alte emotii, si e posibil sa nu ii poti spune ce ai de spus.
Tu spui ca plangi, te framanti si sint convinsa ca asa e, dar sotul tau chiar nu a observat ceva schimbat la tine? Nu te intreaba ce-i cu tine? Sau ai reusit sa tii totul in tine?
Ma gandesc ca ideal ar fi s-o poti rupe acum si definitiv cu celalalt (cat nu e prea tarziu si nu se afla) si sa te intorci cu totul (cu minte, cu ganduri) la sotul si copilul tau. Si nu cred ca ar fi bine sa te ”spovedesti” sotului, i-ai face mult rau si ar incepe alte probleme, considera ca a fost doar un cosmar si gata...s-a terminat!
Qamar spune:
Iulian, inca nu am primit raspunsurile ei, insa mi-a placut mult ce ai scris
Shoshonica are nevoie de www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor!
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
dora78 spune:
Ei, hai, ca nu te mai inteleg deloc... pe langa faptul ca nimic nu te-a oprit sa-ti inseli sotul (si poate chiar si copilul), acum nimic nu te poate convinge ca daca vrei sa termini cu povestea asta, trebuie s-o faci scurt, radical? Adica tu iti oferi o aventura pe tava, la BV, dar mai zici ca vrei s-o rupi??? Da' asa se face? ce explicatii trebuie sa-i dai acelui individ??? Imi pare rau, dar imi lasi impresia ca nu vrei sa rupi relatia asta. Eu nu zic ca ce spunem noi aici, pe forum, e sfant... da' ce faci tu contrazice intentiile tale. Am impresia ca iti faci rau singura.
Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea
iulian1969g spune:
quote:
Originally posted by Noe
Iulian, inca nu am primit raspunsurile ei, insa mi-a placut mult ce ai scris
Ma bucur!
ileanna spune:
Fata mea ...
Ce vrei tu? Ce iti doresti? Stii ca esti singura responsabila pentru a ajunge sa ai ceea ce iti doresti? (eu nu cred nici macar ca exista un DD pe post de tata cu barba care se indura sau nu - sa ne daruiasca ceea ce dorim; numai gandurile, faptele si actiunile noastre determina daca ajungem acolo sau nu).
Iti doresti multe lucruri, nu? (la fel ca toate din noi). De la un copil minunat la o insula in Pacific. Si eu la fel. Dar care sunt prioritatile? Fara de ce nu ai putea trai? Pentru ca nu se poate sa le ai pe toate. Acum, pentru o secunda - le ai: casnicie minunata, aventura si nebunie. Este doar un moment ... dupa care tu vei ramane cu lucrul pe care ai pus mana: affair-ul. Si cineva de dupa cortina va iesi si iti va spune ca e decided. Nu conteaza ca nu stiai, e ca la Big Brother: "publicul" a votat.
Cinic, dar oamenilor le e greu sa creada ca ceva li se intampla cu adevarat ... atunci cand li se intampla. CHIAR SE INTAMPLA.
ALEGE LUCRUL FARA DE CARE NU POTI TRAI. Nu te juca de-a v-ati ascunselea pentru ca te ascunzi de tine. Si ulterior vei fi cel mai crunt judecator al tau. Ce iti doresti cel mai mult? Du-te in directia aceea pentru ca nu e timp de jumatati de masura.
Poate este cazul sa recunosti fata de tine insuti ca nu esti chiar atat de fericita in casnicie, sau nu esti atat de multumita cu viata pe care o ai. Daca da ... fa ceva dar nu te droga aiurea. Poate ca ai o criza de identitate din cauza ca esti mama. Solutia e aceeasi: fa ceva eficient fata de tine insuti. Iti datorezi sa nu te pacalesti singura.
Never say NEVER.
maru spune:
eu din pacate nu pot fi atat de dulce cu tine cum au fost fetele
pur si simplu nu inteleg cum poti ssa te uiti in ochii copilului tau, ai sotului tau, stiind ca ei traiesc intr-o mare minciuna. Cum te privesti dimineata in oglinda? cum faci dragoste cu sotul tau?
drogata? nu, eu zic iresponsabila!
ce s-ar fi scris aici daca un barbat povestea asta? o Doamne!
iar pe prietenalui Noe o batem pe umar si ii povestim experiente personale? continua draga, ca nu esti prima? absurd!
acum, colac peste pupaza il mai chemi si dupa tine la Brasov. pai ce ai zice daca sotul tau si-ar lua amanta in aplicatii?
ma infurii pe masura ce scriu, pentru ca nu inteleg ce naiba te face sa te intorci la el, caci fizic e varza, sexual nu te atrage, intelectual e facut gramada....
ce zic parintii tai? si pe ei ii umpli de rusine! indiferent in ce oras traiesti, se va afla pana la urma, iar tu ai sa plangi dupa viata de care ti-ai batut joc...
vrei sa ai libertate? desparte-te, fa-ti de cap si apoi evalueaza ce viata e de tine!
cum poti sa te prefaci zi de zi? esti o mare actrita!
( si eu mi-ai intalnit prima dragoste si eram cu sotul, care il cunostea si pe fostul. s-a intamplat la vreo 10 ani dupa. nu m-a impresionat nici o secunda, m-am felicitat de alegerea facuta. )
Doamne'ajuta!
Lemoni spune:
Fetele astea sunt prea intelegatoare cu tine , relatia ta este toxica ai cazut in plasa iesi cat poti de repede, decat sa-l chemi pe el la Brasov cheama-ti sotul , pleaca intr-un concediu incearca sa nu il mai vezi pt 2 saptamini sa uiti de el.
Pune viata ta in balantza vezi cum v-a fi cu el si cum v-a fi cu sotul tau ce merita mai mult, oare merita?
Sunt genul de persoana unde scuip nu ling , iar daca nu a mers prima data a treia oara se va termina la fel nu crezi?merita sa risti sa iti pierzi familia ? Desi ori ce minciuna se afla , incearca sa faci ceva cat de repede pana nu v-a fi prea tarziu.