Cand femeia inseala..si cere ajutor
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_man.png)
iulian1969g spune:
quote:
Originally posted by Miramar
Mai e clar ca va plictisit de ma disecati acuma pe mine.
Poate gasim ceva interesant!
![](icon_smile_cool.gif)
quote:
In orice caz daca ne apucam sa filozofam pe tema asta cred ca facem harcea parcea subiectul - daca vreti deschid un nou subiect
Nu, nu, nu... nu cred ca este cazul...Am zis ca mai schimbam si noi cateva vorbe pana ne aduce Noe vesti - probabil ca ne va scrie...
![](icon_smile_big.gif)
quote:
....offf si pana aflam ceva vorba voastra noi ce facem???
Asteptam cu rabdare arca lui Noe! Ce vrei, sa ne gandim la inec? Rabdare, rabdare, rabdare, rabdare! vorba parintelui Cleopa, Dumnezeu sa-l odihneasca in Imparatia Sa, iar noua sa ne dea odihna cat timp mai traim pe acest Pamant! Pace tuturor!
![](floare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_man.png)
iulian1969g spune:
quote:
Originally posted by zepellinamie imi place implicarea lui iulian la acest subiect
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](images/user_woman.png)
Qamar spune:
quote:
Si totusi Noe....chiar nici o veste?
Nimic......
Iulian, sorry ca nu ti-am raspuns la PM dar sunt tot pe fuga; cum aflu ceva, va spun
![](floare.gif)
![](advocat.gif)
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
![](images/user_man.png)
iulian1969g spune:
quote:
Originally posted by Noequote:
Si totusi Noe....chiar nici o veste?
Nimic......
Iulian, sorry ca nu ti-am raspuns la PM dar sunt tot pe fuga; cum aflu ceva, va spun
OK! Multumesc c-ai dat un semn!
![](floare.gif)
Nora spune:
Am descoperit si eu azi subiectul. Foarte complicat, iar decizia de a-i spune sotului cred ca nu-i buna deloc. Ea vrea sa se elibereze de o povara si cauta ajutor tocmai la victima sa, sotul inselat. S-ar putea sa coste foooarte mult...
Pe de alta parte, minciuna are picioare scurte. Brrr...
Noe, mai stii ceva de ei?
Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)
ancasoare spune:
N-am apucat sa citesc toate raspunsurile dar eu cred ca e doar atractie fizica si sexuala. Pe scurt, am trecut prin ceva asemanator, rezolvarea s-a aflat evident, la mine si in psihoterapie.
Era o combinatie de mai multe aspecte din copilarie (modelul masculin al tatalui)care faceau ca eu sa ma simt foarte atrasa de un individ care nu avea nimic din calitatile pe care le apreciam eu la nivel constient. Pentru inconstient eram atrasa de "golanei", baieti cool.
Bad Dobby! 17+
cami30 spune:
si uite asa s-ar putea sa fim martorii unui divort, partaj si proces de custodie a unui copil..
deh, cand unii nu au probleme si le fac singuri. Unele femei au nevoie sa traiasca adevarate drame, din asta se hranesc.
N-am inteles ce vrea sa-i marturiseasca sotului .. ca are un amant si vrea sa ramana cu amantul, sau ca a are un amant si vrea sa ramana cu sotul sau ca are un amant si vrea cu.. amandoi.
Nu cred in dependenta. Am fost fumatoare de 1,5 pachete pe zi si cand am zis stop , stop a fost.
Pentru mine "nu pot" se rezuma doar la fortza fizica, ca nu pot de ex sa duc un sac de ciment in spinare, da' sa vreau sa renunt la amant si sa nu pot asta mi-e greu de priceput.
Cred ca prietena nu stie de fapt ce vrea si pana la urma toata victimizarea asta o transforma in eroina.
Mi-e cu neputinta sa inteleg un sotz ideal si un amant alcoolic.
Da' e cum spuneam mai sus... drame, telenovele, lacrimi ca sa nu ne plictisim in viata.
Sper sa fi avut suficienta minte incat sa nu-i fi spus sotului adevarul!
cami