Cand femeia inseala..si cere ajutor
Raspunsuri - Pagina 15
Miramar spune:
Iulian
In general sunt vesnic nemultumita de mine si de realizarile mele..asta uneori se rasfrange insa si aupra celor apropiati mie si-atunci da poate e bine spus carcotasa.
iulian1969g spune:
quote:
Originally posted by Miramar
Iulian
In general sunt vesnic nemultumita de mine si de realizarile mele..asta uneori se rasfrange insa si aupra celor apropiati mie si-atunci da poate e bine spus carcotasa.
Multumesc pentru raspuns. Pana cand ne aduce "Noe" vesti, mai vorbim si intre noi, ca nu-i bai, nu-i asa?
Miramar spune:
quote:
Originally posted by iulian1969gquote:
Originally posted by Miramar
Iulian
Multumesc pentru raspuns. Pana cand ne aduce "Noe" vesti, mai vorbim si intre noi, ca nu-i bai, nu-i asa?
Mai incape vobe...mai trece timpul...ne mai imprietenim
Adina
Clover spune:
Aflu si eu ca imi citeste cineva semnatura
Pai ce incertitudine avea? Ca isi dorea sa ramana cu sotul si copilul. Nu cred ca iese nimeni mai puternic cand afla ca a fost inselat. Iar sotul nu avea nici o incertidutine, da' stai sa vezi ce il apuca daca i-a spus.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
Lemoni spune:
Pei pe mine asta ma enerveaza cel mai tare, ni se cere parerea si apoi ne lasa cu fatza in ceatza , asa se intimpla la fiecare subiect.
Miramar mama tu cei ai ?cum sa fi nemultumita de tine?Trebuie neaparat sa citeti "The secret" probabil de aia nu iti iese nimic bine ca esti vesnic nemultumita.Legea atractiei sti de ea nemultumire ai nemultumire primesti.
iulian1969g spune:
quote:
Originally posted by Lemoni
Pei pe mine asta ma enerveaza cel mai tare, ni se cere parerea si apoi ne lasa cu fatza in ceatza , asa se intimpla la fiecare subiect.
Acum gandeste-te ca nu putem forta pe cineva sa ne raspunda cand asteptam noi raspunsul! Fiecare raspunde cand poate...
Este posibil sa nici nu mai raspunda la subiect - si asta nu pentru ca vrea sa-si bata joc de noi, ci pur si simplu se poate afla intr-un blocaj in care nu se mai intelege pe sine si are nevoie de un timp mai mult pentru a-si clarifica ce e mai bine pentru ea sa decida!
Deci ne putem astepta la orice reactie; are aceasta libertate! Dupa cum si noi avem libertatea noastra, nu-i asa?
quote:
Miramar mama tu cei ai ?cum sa fi nemultumita de tine?Trebuie neaparat sa citeti "The secret" probabil de aia nu iti iese nimic bine ca esti vesnic nemultumita.Legea atractiei sti de ea nemultumire ai nemultumire primesti.
Usor de spus, dar in practica nu-i asa usor... Avem slabiciuni care ne impiedica sa avem in mod permanent un cuget curat si o credinta desavarsita in Dumnezeu. Tu esti in mod deplin multumita de tine insati? N-ai... nici o nemultumire, cat de mica? Esti mereu vesela, increzatoare, blanda si rabdatoare?...
Miramar spune:
Mai e clar ca va plictisit de ma disecati acuma pe mine.
Lemoni nu m-ai inteles - era o figura de stil in sensul ca-mi doresc anumite lucruri, le obtin, dupa care in loc sa fiu nemultumita vreau mai mult si si mai mult sau mi se pare ca se putea mai bine si tot asa...
In orice caz daca ne apucam sa filozofam pe tema asta cred ca facem harcea parcea subiectul - daca vreti deschid un nou subiect
....offf si pana aflam ceva vorba voastra noi ce facem???