Incalzirea globala.Planeta noastra moare? (2)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
conchita spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Ce se poate spune fix-fix (dincolo de stilul Radio Erevan: fix patru zile dar cativa ani mai incolo) e ca www.markturner.net/?p=2195" target="_blank">Einstein nu a zis tampenia asta. In definitiv Apis mellifera nu este singura insecta polenizatoare.Come to The Dark Side ... we have cookies!
ce se poate spune fix-fix e ca fie nu stii engleza, fie dezinformezi cu buna stiinta. votez varianta nr. 2:
“Einstein may have said something about bees, but I don’t know about it if he did.” - asta spune biograful sau. si nici www.snopes.com/quotes/einstein/bees.asp" target="_blank">astianu-s exact-exact siguri.
sa traduc? ok: e foarte posibil ca Einstein sa isi fi uitat kitul pentru idioti acasa si chiar sa fi spus tampenia aia.
mea culpa - patru ani, nu patru zile.
Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as întoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capcaunul/capcaunul.jpg)
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by conchita
la americani in maximum cinci ani cred ca vor deveni afordabile masinile hibride/electrice
Si ma rog, ce albine vor poleniza porumbul pe care-l veti indesa (dupa ceva cracare) in rezervoarele hibridelor? Aha, m-am prins, porumbul tehnic putem sa-l modificam genetic.
In ce priveste electricitatea, americanul de rand daca nu vede fum iesind din priza isi ia gandul de la poluare.
quote:
tot ce-am zis e ca e absolut ridicol sa nu receptezi critic manipularea politica si economica sub masca ecologica - vezi tratatul de la kyoto de pilda - pentru ca cineva care cunoaste circuitul codoi in natura si cum se fac masuratorile, ar stii din prima ca data fixa a dezastrului (daca va fi vreunul) nu se poate prevedea.
E absolut ridicol sa nu te gandesti la asemanarea izbitoare intre postarile tale si discursul politic al lui Bush si al consilierilor sai.
capcaunul spune:
quote:
frate, cand voi jucati leapsa pe campii, io adunam gunoaiele turistilor prin muntii patriei.
Soro, iar ataci persoane in lipsa de idei?
Esti sigura ca nu jucai sotron in timp ce noi adunam gunoaiele lasate de o generatie mai veche de turisti prin aceiasi munti?
conchita spune:
Capcaunul, e a nu stiu cata oara cand mi te adresezi ireverentios, ma jignesti, acum incepusi sa ma asimilezi unor popoare intregi, unor presedinti, maine o sa ma faci raspunzatoare unica pentru incalzirea planetei. daca faptul ca avem opinii diferite iti da iluzia ca ai vreo datorie obscura sa faci pe macho in fatza mea dandu-mi palme peste ochi de fiecare data cand zic ceva sau jignindu-ma, pai sa ma scuzi ca te-am confundat cu o persoana onorabila atunci cand te laudai ca iata, mai vin si persoane masculine decente pe dc, nu numai tupeisti obraznici. ti-am dat n sanse sa discutam politicos, pe argumente, cred ca tocmai ai epuizat-o pe ultima, fara suparare. si, btw, nu trebuie sa te simti prost ca o femeie e mai desteapta si mai informata decat tine, asta ar trebui sa te stimuleze sa faci eforturi sa ii fi egal. gratie americanilor si civilizatiei vestice, ti s-au creat toate conditiile sa reusesti, daca vrei cu adevarat.
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
capcaunul spune:
conchita, limbajul tau este absolut stupefiant. Singura persoana care jigneste pe-aici esti TU!
Citeste cu atentie toate postarile si daca vei reusi sa gasesti o singura fraza in care te jignesc eu ma retrag din haosul pe care l-ai creat.
Pana una alta tu esti cea care ne catalogezi dezinformati, alarmisti, ne gratulezi cu frate, "berzi", bocitoare, si-alte apelative, sustii "ca insiram vrute si ne-vrute", ca te "contrazicem de dragul contrazicerii", ca "jucam leapsa pe campii".
![](images/user_man.png)
xenocid spune:
quote:
tot ce-am zis e ca e absolut ridicol sa nu receptezi critic manipularea politica si economica sub masca ecologica - vezi tratatul de la kyoto de pilda - pentru ca cineva care cunoaste circuitul codoi in natura si cum se fac masuratorile, ar stii din prima ca data fixa a dezastrului (daca va fi vreunul) nu se poate prevedea. organizatia al carei link ti l-am dat e o sursa buna de info, nu siteul lui al gore sau al mamei omida.
![](icon_smile_big.gif)
Worldwatch say that ‘in the absence of a credible alternative, the Kyoto Protocol remains the best way to achieve global action on climate change’ and they call for early ratification.
www.worldwatch.org/node/1804" target="_blank">Kyoto As An Opportunity :Kyoto’s ability to survive the near-fatal attacks of the Bush Administration is testimony to the urgency of the climate problem and the widening consensus that it must be responded to. But only an agreement that turns climate change from a burden into an opportunity will ensure that Kyoto’s promise is fulfilled.
Protocolul de la Kyoto este o tema centrala in actiunile organizatiei Worldwatch care militeaza pentru aderarea US.
Conchita cam pendulezi intre ridicol si patetic cu opriri dese in penibil cand toate argumentele pe care le vanturi iti sint eviscerate chiar de organizatia pe care o citezi in sprijinul tau. Cel putin ai reusit sa ne demonstrezi ca emisiunile lui Oprah sint o autoritate incontestabila in viata si opera lui Einstein (asa cum am invatat la scoala - cel mai mare entomolog al lumii) spre deosebire de biograful acestuia care e o nulitate in domeniu.
Alin
PS: Ai vrut cumva sa zici http://www.towerwatch.com ?
conchita spune:
quote:
Originally posted by xenocidquote:
tot ce-am zis e ca e absolut ridicol sa nu receptezi critic manipularea politica si economica sub masca ecologica - vezi tratatul de la kyoto de pilda - pentru ca cineva care cunoaste circuitul codoi in natura si cum se fac masuratorile, ar stii din prima ca data fixa a dezastrului (daca va fi vreunul) nu se poate prevedea. organizatia al carei link ti l-am dat e o sursa buna de info, nu siteul lui al gore sau al mamei omida.
Worldwatch say that ‘in the absence of a credible alternative, the Kyoto Protocol remains the best way to achieve global action on climate change’ and they call for early ratification.
www.worldwatch.org/node/1804" target="_blank">Kyoto As An Opportunity :Kyoto’s ability to survive the near-fatal attacks of the Bush Administration is testimony to the urgency of the climate problem and the widening consensus that it must be responded to. But only an agreement that turns climate change from a burden into an opportunity will ensure that Kyoto’s promise is fulfilled.
Protocolul de la Kyoto este o tema centrala in actiunile organizatiei Worldwatch care militeaza pentru aderarea US.
Conchita cam pendulezi intre ridicol si patetic cu opriri dese in penibil cand toate argumentele pe care le vanturi iti sint eviscerate chiar de organizatia pe care o citezi in sprijinul tau. Cel putin ai reusit sa ne demonstrezi ca emisiunile lui Oprah sint o autoritate incontestabila in viata si opera lui Einstein (asa cum am invatat la scoala - cel mai mare entomolog al lumii) spre deosebire de biograful acestuia care e o nulitate in domeniu.
Alin
PS: Ai vrut cumva sa zici http://www.towerwatch.com ?
nu inteleg, ce legatura exista intre descrierea procedurilor de masurare a concentratiei de dioxid de carbon (articole la care vad ca nu ai ajuns) si parerea org. ww despre protocolul de la kyoto? ai nostalgii comuniste si pentru carticica rosie de capatai, sau cum, sincer nu inteleg ce insinuezi? sa inteleg ca daca tu esti abonat la Urzica, subscrii la tot ce zice Urzica sau iti folosesti gandirea critica sa filtrezi informatiile primite si sa-ti formezi propria parere? sunt abonata la Worldwatch si donez regulat, asa cum sunt abonata si la Nature Conservancy care e tot o org. biocentrica plus revista corespunzatoare, desi eu inclin spre filosofia antropocentrica in ecologie (sprijin si org. antropocentrice, fii fara grija, daca imi plac actiunile lor). care e problema ta, totusi? le citesc si le sustin financiar pentru actiunile ecologice si pentru informatiile care nu au de-a face cu politicul - pentru latura asta manipulatorie (care exista in orice miscare) imi folosesc creierul si nu iau de-a gata ce mi se dicteaza, ceea ce ti-as dori si tie, desi vad ca e imposibil.
atitudinea ca voi stiti tot via google si ca nimeni altcineva nu va intrece in talentele de dat search si gasit raspunsuri la minut, cand altii studiaza lucrurile astea de ani de zile si se implica, in plus, concret in actiunile ecologice va dauneaza in primul rand voua, nu mie. mie mi se confirma a enspea oara ca romanu se pricepe la toate mai ales cand nu se pricepe si ca, pe langa miuta, politica si telenovele, a mai descoperit o chestie care suna bine, ecologia. si a decis ca se pricepe si la asta si ca nu are de invatat de la nimeni nimic.
in plus, si tu esti delegatul poporului? de ce folosesti persoana I pl? sau te crezi si tu majestate? exista o intrebare in titlu, am raspuns dupa convingerile mele. ai fi putut sa raspunzi si tu dupa ale tale sau sa ma contrazici cu argumente, nu cu dialoguri anemice luate dupa ask yahoo totusi.
![](icon_smile_big.gif)
p.s. inceteaza sa-mi transmiti declaratii de simpatie prin intermediari, in timp ce ma injuri pe public. asa ceva nici marmota n-ar face.
![](icon_smile_8ball.gif)
Clover spune:
conchita, esti o persoana nesimpatica. Presupun ca stii asta si nu iti pasa. Esti mereu pusa pe harta si hartuiesti pana cand toata lumea te lasa cu ale tale sa scrii pagini-pagini. De ce iti spun asta? Pentru ca in momentul in care numarul de oameni care iti zic ca ai o problema creste substantial ar trebui sa te uiti in oglinda.
Poti avea toata dreptatea din lume pe acest subiect, dar daca nu esti in stare sa iti faci ideile prezentate si acceptate, e degeaba. Si nu cred ca suntem toti prosti astia de pierdem vremea citind ce scrie pe forum.
Iar condescendenta ta ud-o periodic ca o sa creasca si mai mare. Te rog fara intermediari sa nu-mi raspunzi la mesaj.
Mesaj scris fara sa ma consult nici cu gugal nici cu iahuu.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
conchita spune:
quote:
Originally posted by Clover
conchita, esti o persoana nesimpatica. Presupun ca stii asta si nu iti pasa. Esti mereu pusa pe harta si hartuiesti pana cand toata lumea te lasa cu ale tale sa scrii pagini-pagini. De ce iti spun asta? Pentru ca in momentul in care numarul de oameni care iti zic ca ai o problema creste substantial ar trebui sa te uiti in oglinda.
Poti avea toata dreptatea din lume pe acest subiect, dar daca nu esti in stare sa iti faci ideile prezentate si acceptate, e degeaba. Si nu cred ca suntem toti prosti astia de pierdem vremea citind ce scrie pe forum.
Iar condescendenta ta ud-o periodic ca o sa creasca si mai mare. Te rog fara intermediari sa nu-mi raspunzi la mesaj.
Mesaj scris fara sa ma consult nici cu gugal nici cu iahuu.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
Clover, in schimb tu esti super simpatica, mai ales atunci cand in lipsa de ocupatie, stiinta, argumente, te trezesti vorbind la un topic asemanand lumea cu bush sau cu alte buruieni, ca nuca in perete. contributia ta a fost super inteligenta si informata, multumesc, am invatat si de la tine ceva. si anume ca mai apetisant e atacul la persoana, decat dreptatea pe care o are persoana respectiva.
![](cheers.gif)
altcineva? cine mai doreste, cine mai pofteste?
![](icon_smile_big.gif)
![](images/user_man.png)
xenocid spune:
quote:
nu inteleg, ce legatura exista intre descrierea procedurilor de masurare a concentratiei de dioxid de carbon (articole la care vad ca nu ai ajuns) si parerea org. ww despre protocolul de la kyoto? ai nostalgii comuniste si pentru carticica rosie de capatai, sau cum, sincer nu inteleg ce insinuezi?
Poti parasi subiectul asigurata fiind ca citesti intr'o viata cam cât uit eu intr'o saptamana. Ti'am spus mai sus ca exista si am acces la nu mai putin de 405 articole peer-reviewed care se refera doar la bilantul CO2 in mediile forestiere. Articole care exista in ciuda asigurarilor tale inepte ca nimeni nu poate studia asa ceva. Degeaba deformezi deliberat denigrandu'ne descumpanita!
Dezastruos!