Simona Patruleasa
Raspunsuri - Pagina 3
iuliana_2007 spune:
De Guestus vorbea.
Vad ca lui ii place si mi se pare si normal nu?
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
may spune:
quote:
Originally posted by april
De ce sa nu recunoastem ca este o femeie foarte frumoasa?
Parere personala.
Gresit, April, este chiar cea mai frumoasa femeie din lume, dupa FHM Romania
A_Iulia spune:
Poate facem si pentru Guestus un subiect special la sectiunea umanitare.
Pe Patruleasa o vrei, Guestus? Strangem noi bani de-un bemeveu.
Adina + Olivia 04.03.2004
larissa_79 spune:
mmmm..nu stiu mai mult ca nu prea citesc ziarele...dar mi se pare o femeie frumoasa si atragatoare.
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
XIO spune:
Mie deja imi este scarba cand citesc unele reviste gen Star , Story.
treaba sta in felul urmator: aceste reviste au preferati si preferate din randul vedetelor , respectiv pers. cazute in dizgratie din diverse motive personale.
Astfel , in toate numerele putem citi doar de bine despre Mihaela Radulescu(preferata mea), Botezatu,Roxana Ionescu samd , in timp ce Patruleasca , Raicu si Maria Marinescu sunt facute albie de porci.
Chiar am vazut niste poze cu Malvina , cea car prezenta vremea . Era la plaja , in costum de baie. Ce titlu credeti ca era? Malvina sa-si faca implanturi , ca are sani mici. ca sa se inteleaga , asta scria respectiva persoana in articol nu era dorinta prezentatoarei. In schimb , vazand o poza in care Roxanei Ionescu ii atarna tesutul adipos de pe corp , celulita de pe fund si sanii care gadilau buricul , titlul era "mama natura topless" , iar in articol era elogiat "frumosul corp" al fetei si sanii ei frumosi. In ghilimele.
Chiar ieri am citit despre Corina Caragea si barfa aceea , ca ar fi fost cu Chivu. Fata a spus clar la TV imediat dupa ce a aparut povestea ca NU este cu Chivu , ca are un prieten pe care il iubeste , cu care este de ceva timp si ca sunt amandoi deranjati de toate fanteziile din presa. Ieri citesc in Star ca prezentatoarea este suparata/deranjata din cauza glumelor facute pe seama ei vis-a-vis de relatia cu Chivu.Ce credeti ca criu cei de la Star? "E vina ta , Corina , ca tu ai confirmat zvonurile".
De cate ori cineva din "show-bizz" primeste o masina vad in reviste "Patruleasca/raicu este geloasa ca X a primit masina".
Greata imi este , nu alta de aceste "reviste".
http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422
jenn spune:
Fetelor am sa-mi dau si eu cu parerea pe aici.Da,e o femeie care arata bine si care prezinta stiri.Totusi mi se pare prea exagerata atentia care li se da,ei si altor asa zise vedete...De ce nu sunt pe primele pagini ale ziarelor numele celor are cistiga olimpiade internationale?De ce nu sunt cunoscute publicului larg numele unor scriitori de valoare contemporani,artisti,etc?Nu zic de ziarele de format care se bazeaza pe genul asta de stiri,vorbesc de restul mediei.E trist ca vedetele in Romania sunt fotbalisti,manelisti,etc!Asta e sistemul de valori adevarat?In ziare si la tv vad promovati tot felul de semianalfabeti si pitipoannce a caror singura calitate e ca au bani sau ii vineaza...Peste tot exista personaje de astea,depinde de noi cita atentie li se da !Si in incheiere-mie nu-mi place S.Patruleasa deloc!
ellej spune:
Frumusica, nimic de zis, dar cuvantul (argotic) pe care mi-l sugereaza donshoara e "penala". Si cam toate cele de teapa ei care umbla cu tot soiul de 'ivanovi' si 'boscheti', interlopi care le troznesc in plina strada (vezi andreea spatar), chiar daca sunt dragute, parca te dezgusta putin.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.