Simona Patruleasa

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

ASteptam sa ne lumineze Oana , ca noi....suntem in urma cu barfele

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Sa va zic eu ce a facut: Iglesias facea conversatie si o intreaba si pe asta daca are prieten si cu ce se ocupa. Si tuta zice ca da, are prieten si este..."bissnissman"Aaaaaa, zice Iglesias, si cu ce se ocupa, mai concret? Asta a balmajit ceva ca nici ea nu stie cu ce se ocupa Ivanoff, mai clar. Atit a zis..."mucho dinero", adica vezi Doamne, multi bani.
Povestea spune ca de la faza asta Iglesias nu i-a mai adresat nici un cuvind toata seara.

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by Theiuta

Sa va zic eu ce a facut: Iglesias facea conversatie si o intreaba si pe asta daca are prieten si cu ce se ocupa. Si tuta zice ca da, are prieten si este..."bissnissman"Aaaaaa, zice Iglesias, si cu ce se ocupa, mai concret? Asta a balmajit ceva ca nici ea nu stie cu ce se ocupa Ivanoff, mai clar. Atit a zis..."mucho dinero", adica vezi Doamne, multi bani.
Povestea spune ca de la faza asta Iglesias nu i-a mai adresat nici un cuvind toata seara.

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Aha,stie si spaniola deci.Pai atata a fost in stare sa spuna pt. ca asta-i singurul criteriu dupa care-si alege 'sponsorii'!Da,dar tot n-aveti chiloti ca_cum sunt ai ei!Sic!Si de asta va roade invidia!Doamne,proasta-i!De asta zic barbatii ca femeile frumoase-s toante,din cauza uneia ca asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Nici eu nu o suport pe kkreasa aaaaaaaaa pardon Patruleasa.
Nu stiu de ce dar are niste figuri in ea mama-mama.Cand o vad la stirile sportive schib postul.

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by canne-marie

Nu stiu de ce dar are niste figuri in ea mama-mama.Cand o vad la stirile sportive schib postul.

annes

da....si e asa de vulgara incit nici nu stiu ce i-as face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

De ce sa nu recunoastem ca este o femeie foarte frumoasa?
Cel putin mie mi se pare asa. Cat despre machiat e valabil pt toate femeile, niciuna nu aratam la fel machiate si nemachiate.

Parere personala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

quote:
Originally posted by Guestus

quote:

annes

Mi se pare si normal ca i-ai face ceva,un culcusi mic la tine acasa si in pat.Ai tine-o cateva luni.

Bani multi ai ca vrea si masina moca...

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Guestus

quote:

annes

Sa-ti dam noi o sugestie?Tu stii cat suntem noi de saritoare si de pline de idei!O vorba sa spui si noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Poate ii facem si lipeala dar trebuie sa intruneasca niste conditii ca altfel nu prea au nimic in comun...

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iuliana_2007

Poate ii facem si lipeala dar trebuie sa intruneasca niste conditii ca altfel nu prea au nimic in comun...

poze

Cine?Chilotoasa sau Guestus?

Mergi la inceput