cum sa fac sa fiu mai CALMA?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alesssia spune:

interesante raspunsuri!!!
faza este ca mie mi-e foarrrttte greu sa ma controlez atunci, pe moment. iar daca si daca reusesc s-o fac....pe urma moooorrrr!! ca tin tot in mine si nu stiu CUM sa ma descarc si uite-asa intram intr-un cerc vicios!!!
faza cu sunatul pe cineva am incercat-o !! merge de minune!!! dar ce faci cand nu ai timp sa suni pe acel cineva!!!! si ma oftic cand reactionez impulsiv ptr/. ca vad ca mai ales cu al meu sot....nu reusesc nimic asa. tot cand ma calmez...reusesc sa pun lucrurile la punct.
offffffffffffffffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Incearca sa numeri pana la 10 inainte sa explodezi! La mine merge!

Era si un banc cu un o femeie care se certa scu sotul ei mereu si s a dus la psihiatru. Si medicul a sfatuit o de cate ori o enerveaza sa ia niste apa si sa faca gargare 10-15 secunde. Atata tot.
Femeia a facut chestia asta si spre surprinderea ei a vazut ca totul decurge mai bien. S a intors la medic sa i multumeasca si acesta i a spus secretul : ai tacut 10-15 secunde inainte sa te manifesti si astfel nu ai reactionat la primul impuls...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

miria_cristina, multumesc pentru compliment

Pentru majoritatea oamenilor reactia naturala e de criza. Tipi, urli, spargi, te descarci. Problema este cand partenerul de conflict dupa ce tu faci ca toti dracii a luat de bun tot ce ai spus si s-a simtit pocnit pentru fiecare obiect spart. Atunci nu s-a rezolvat de fapt nimic si nu faci decat sa il ranesti pe celalalt. Daca amandoi sunt intempestivi si crizati, cred ca poate iesi urat.

Nu spune nimeni sa tii in tine, pentru ca nu e bine, dar pe moment crizele si tipetele desi iti fac bine tie dauneaza pe ansamblu. E bine sa te poti distanta ca dup-aia cand spiritele sunt detensionate sa poti discuta pe un ton normal si cu mintea clara. Pentru ca intr-adevar, un conflict nesolutionat macina din interior.

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

off, eu sunt la capatul puterilor.am inceput cu extraveral...asa de rau ma enervez si nu ma pot calma...si mai tip si la bb ca o cretina ce sunt

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

lilina, evident ca de copil nu poti fugi. Cred ca subiectul era legat de adulti, bebeii mai greu sa te infurie, te obosesc, te solicita, te irita, da nu te infurie.

In ce context te enervezi tu asa rau ca ajungi sa tipi la copil?

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput

clover, are o perioada foarte grea.....sau mai degraba am eu
si stiu ca gresesc ca ma enervez si tip, dar am inceput sa nu ma mai pot controla, de aceea am luat si extraveral...nu ma mai pot calma
pai e super agitat, nu vrea decat pe jos...sa cotrobaie prin casa si tipa din secunda in care l-am pus in pat/tarc....urla si plange rau pana il ia cineva....si nu se potoleste nicicum
a fost si racit; si o sapt.am stat in casa...vad ca acum, de cand stam mai mult pe afara, nu se mai plictiseste asa rau si nu mai are crize
totusi, noaptea se trezeste deodata in urlete si nu inteleg de ce

JUCATI TRIBURILE

Mergi la inceput

Pentru ca asa sunt copiii, se cresc greu. Cred ca la tine e vorba de suprasolicitare; e posibil sa gasesti pe cineva care sa iti preia din sarcini?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alesssia spune:

lilina, stiu cum este!

chiar ai nevoie de o zi, doua pe saptamana in care sa mai lasi pe bebe si la bunici. il iei pe sotior de o aripioara si ...mergeti sa va relaxati impreuna. stii cat conteaza????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Si eu sunt impulsiva. Nu prea tac...........cel putin cand stiu ca am dreptate. Dar cand ripostez ...nu e ca urlu. Imi spun punctul de vedere. eu nu reusesc sa ies si sa ma calmez. Ma calmez dupa ce ii spun vreo doua......naspa nu?

POZELE MELE

Mergi la inceput

varianta cu "sa-l las cu altcineva si sa plec sa ma relaxez" nu prea mi-a folosit....ma stresez si mai rau ca nu am incredere deplina in nimeni....asa sunt eu...nimeni nu are grija de el mai bine ca mine...nu ca as fi perfecta....dar ma streseaza cand celelate persoane nu fac treaba exact ca mine

peste cateva zile voi incepe sa merg cu bb la bazin....poate mai iesimi un pic din 'cotidian' si ne destresam cu aceasta activitate
vom vedea...oricum, daca nu ies afara cu el se cunoaste !!!!

Mergi la inceput