Pensiunea Ovidiu din Delta Dunarii
Raspunsuri - Pagina 2
anda141 spune:
Am fost acum 2 saptamani in Delta la Mila 23. Super cazare si masa , ne-am simtit minunat !!
http://www.copaculdehartie.ro
anya spune:
Da, zi-ne si noua unde ai stat? Ca eu inca nu m-am hotarat unde sa ma duc cu copiii? Au ce face pe acolo?
anda141 spune:
Pensiunea se numeste Adria si are 3 margarete, sau 3 nuferi
Este super curata, foarte moderna si gazdele f.ospitaliere si fac mancare buna, buna. Noi am fost acolo cu colegii de birou,seful nostru a inchiriat-o pe o luna de zile , deci nu ii cunosteam, nu imi sunt prieteni ca sa aiba cineva impresia ca le fac reclama.
Cine doreste ii dau nr. de tel.pe PM.
Costa 800 000 pe noapte fara mancare. Mancarea este 20 lei / masa, cam asa ceva nu stiu sigur, ptr. ca noi nu am platit, dupa cum v-am spus.Insa merita,mancarea e deosebita, pe baza de peste dar nu numai. Ei intreaba intodeauna seara ce doriti sa mancati a doua zi.
Legat de copii, noi am fost 3 familii cu cate un copil fiecare si a fost super ok. Au fost f. incantati de barca, de apa, va dati seama. De la Tulcea pana la mila 23 faci o ora cu barca de mare viteza, deci este ceva de mers. Daca iei vaporul ala de cursa faci 4 ore. Ideea e ca daca va hotarati sa mergeti acolo stabiliti cu gazda sa vina sa va ia de la Tulcea cu salupa lui. Sunt tinere gazdele, in jur de 40 de ani si f. de gasca.
Acolo nu te poti deplasa decat cu barca,prin sat nu ai ce face, nu sunt parcuri,distractii etc. Sunt magazine, e si dispensar cu medic in caz de ceva.
Vila asta e chiar pe malul dunarii,are o priveliste tare faina.
Te poti plimba prin delta sa vezi pelicani, lebede, sa pescuiesti, s amergi la Padurea Letea,sa mergi la plaja cu scoici sa faci baie. Ptr. ca nu poti face baie oriunde ca nu sunt plaje amenajate, apa e murdara ( e dunare, nu e mare) si adanca. Sunt multi nuferi etc.
Merita sa te duci, insa nu cred ca ai ce face prea multe zile. Noi am stat 4 zile si a fost suficient.
Daca mai aveti intrebari va mai povestesc.
http://www.copaculdehartie.ro