Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 21
neda spune:
Laura-
imi pare rau ca nu ti-am observat intrebarea mai devreme.Eu am un baiat de 14 luni.Sanatos!Cind mi-am facut testul de singe mi-a iesit si mie risc crescut de SD.Ce-am mai plins si m-am necajit.Stiu exact prin ce treci.Dupa o sapt mi-am facut programare la un eco performant.Dr de acolo i-a explicat ca din 1000 de cazuri de rezultat pozitiv doar unul e cu SD.Apoi mi-a facut eco, l-a masurat pe bb si mi-a zis ca totul arata normal si sa nu imi fac griji.
Trebuie sa te linistesti.E doar un rezultat dat de calculator.Ecografia iti v-a arata daca bb e sanatos sau nu.Eu nici nu am facut amino.Am avut mare incredere in dr de la eco.Oricum am zis la acel moment ce va fi va fi .Era un bb care il asteptam de mult si nu vreiamsa renunt la el.
La sarcin aceasta am alte probleme.Sunf ff stresata.Am inceput cu stingul.Am avut ceva lucrari stomatologice cu anestezii pe la 4 sapt cind nici nu stiam ca sunt gravida. Si pt asta sunt tare nelinistita.Acum spun la fel.Cum o vrea DD.
Inca o data linistestete! Vei vedea ca totul e bine.
Neda 13+
irinouka spune:
dar de ce sa fii rusinata? honey e un nume frumos. ma fac si eu ca nu pricep. :-)))
imi plac numele la care v-ati gandit, honey. dar de ce doua si pt baiat, si pt fata? ideea mea aproape fixa e sa aleg un singur nume. ca toata viata pe un nume o sa-l strig, ma gandesc. ce sa faca si cu al doilea? bine, asta e valabil doar pt mine, fiecare zuza si nezuza poa' sa aleaga si sapte nume.
pup
irina 16+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
nemary spune:
Gina, ai aflat ce ai in burtica?
Mi-am facut si eu programare pt.eco morfologica de trim.III la Herghelegiu, in saptamana 32. Credeti ca este prea devreme?
Mari 15+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
laura_dimitris spune:
MULTUMESC MULT NEDA!!!
Nu este tardiv ceea ce mi-ai spus... Orice exemplu pozitiv, fericit imi reda increderea in faptul ca totul va fi bine !!!
La randul meu vreau sa te incurajez! Adevarul este ca atunci cand nu esti in situatia respectiva poti fi mulat mai obiectiv... Vad ca ai cam aceleasi saptamani ca si mine.. adica tot 13 am si eu abia peste 2 zile intru in 14 dar mi-am schimbat semnatura pentru ca uit sa o fac la timp... So, presupun ca ai facut tecografii, analize si toate au iesit bine. Asa ca bebe nu are cum sa fie decat sanatos!!!
OF, OF,!!! Adevarul este ca nu este durere sau grija mai mare decat cea simtita de o mama in legatura cu puiul/puiutii ei!!!
Laura 14+ si Dimitrakis 25.04.2003
laura_dimitris spune:
Irinuka, si eu ii pun un singur nume. Dar asta si din cauza faptului ca asta este traditia la greci... Un singur nume si ala din calendarul ortodox.
Eu am doua nume si adevarul ca cu al doilea - Tereza - am fost strigata doar de bunicii din partea tatalui care au insistat sa mi-l puna....
A, si mai ma strigau baietii in scoala generala "maria-tereza -imparateasa" cu ranjetele de rigoare datorita legendei cu calul si imparateasa... Am crezut ca mor de rusine si suparare atunci, mai ales ca eram mica. I-am spus mamei sa mearga si sa-mi stearga numele tereza din certificatul de nastere...
iulia82 spune:
ma speriati cu TT-u asta.eu l-am facut acum 2 sapt dar rezultatul v-a veni doar sapt viitoare.eco morfol a iesit bine,bb se dezvolta ca la carte...acuma nu-mi ramane decat sa astept rezultatul(sper sa fie totul in ordine)
iulia 17+
iulia82 spune:
quote:
Originally posted by laura_dimitris
Irinuka, si eu ii pun un singur nume. Dar asta si din cauza faptului ca asta este traditia la greci... Un singur nume si ala din calendarul ortodox.
Eu am doua nume si adevarul ca cu al doilea - Tereza - am fost strigata doar de bunicii din partea tatalui care au insistat sa mi-l puna....
A, si mai ma strigau baietii in scoala generala "maria-tereza -imparateasa" cu ranjetele de rigoare datorita legendei cu calul si imparateasa... Am crezut ca mor de rusine si suparare atunci, mai ales ca eram mica. I-am spus mamei sa mearga si sa-mi stearga numele tereza din certificatul de nastere...
laura,la ce nume te-ai gandit? ma gandesc ca poate ai ales un nume grecesc si sunt tare curioasa
eris spune:
azi implinim si noi 16 sapatmani si de bine ce am implinit 16 saptamani ne-am speriat k azi a fost o furtuna naspa la noi si m-am cam speriat si m-a cam durut burtasper sa nu fie nimik...voi ce faceti fetele?io nu stiu cate mesaje mai am de scris pana o sa vb direct cu voi.
va pup
mada 16
laura_dimitris spune:
Kostas daca este cum a spus domnul doctor de la medsana la doar 12 saptamani...sau Eleni daca a gresit.
Astea sunt cele hotarate de mine... si astea raman!
Brabata-meu mai viseaza la Anestis - care inseamna Inviere - sau Iorgos
Mie mi-ar fi placut si Iannis ca pe barbata-meu dar este exclus la greci sa pui numele tatalui copilului...
Iulia, nu te speria degeaba inainte!!! In majoritatea cazurilor. fetele ce au facut DT sau TT au primit rezultate bune....