Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

multzam, ginette! f frumos serban. puternic. si adela! si simina. care m-a facut sa ma gandesc la altul - sanziana. :-) hai ca nu-s chiar putine variante! da' oare de ce ma gandesc in primul rand la nume de fete?

pup

irina 16+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Laura Dimitris ma bucur mult ca ai reusit sa iti linistesti sotul care de fapt ar fi trebuit sa te linisteasca pe tine dat barbatii sunt ca niste copii, intra in panik mai rd ca noi femeile care suntem mult mai puternice! Ma bucur si ca ai avut taria de caracter sa mergi totusi la medicul tau care a clarificat situatia! O sa fie totul bine...o sa vezi!

Simonette11+

http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212

http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png

Mergi la inceput

gata, laura d, asa facem. iti trimit pe yahoo. sa fie secretul nostru . la mine-n birou sunt pozitionata perfect langa unul dintre televizoare si la ora 16 oricum atmosfera se mai calmeaza asa ca in cele mai multe zile trag cu ochiul in timp ce imi vad, cica, de treaba. hihihi! da' m-a invatat lumea ca am buba asta la cap si ma tolereaza.

pup

irina 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Buna zuzici!
Am revenit si eu din concediu, care a fost cam scurt...
Inainte sa plec in concediu am fost le morf. de trim I, bebe este bine, dar inca nu ne-a aratat ce are intre picioruse . Sotul s-a cam suparat ca astepta de o luna de zile sa vada ce este...dc stiam nici nu ii spuneam ca se poate vedea sexul asa devreme.... Off, barbatii astia...
Sa va povestesc ce am mai patit...dc va aduceti aminte la analizele facute la med. de fam. mi-a iesit ca am infectie urinara. Ce mi-a venit mie atunci?...sa mai repet analiza la Medlife. Zis si facut, si ce credeti? Urocultura a iesit f buna...Acum ce sa mai cred eu??? Dr mi-a spus sa o mai repet si in alta parte, asa ca am refacut-o iesri la CMU, dar voi avea rezultatul abia peste o saptamana...mai am de asteptat...Ce parere aveti de laboratoarele noastre? Dupa ce ca te usuca de bani, iti mai dau si cine stie ce rezultate...

Laura Dimitris imi pare bine ca te-a mai linistit doctorul...offf prin ce ai trecut si tu...

toate zuzicile!

A venit Bebica!!!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Pupici zuzici.
Laura D ma bucur sa vad ca te-ai mai linistit. Eu am avut o criza, acum vreo 2 saptamani dupa ce, am citit povestea unei mamici aici pe forum. Am inceput sa ma cert cu sotul, sa-i spun ca, si daca TT pe care sigur ma vor pune sa-l fac, va iesi cu risc ridicat, eu nu fac amniocenteza.
Dupa ce m-a lasat sa ma agit asa vreo 20 de minute, in care incercam eu sa-i dau exemple si motive pentru care nu as accepta amnio, m-a intrebat ca...de unde mi-a venit iddea asta,caci nimeni n-a pomenit nimic de amnio si nimeni nu ma forteaza sa fac ceva???
Deci.... ce vreau sa zic e ca,chiar daca rezultatul TT-ului mi-ar iesi aiurea, eu am incredere in noi, in bebe si-n Doamne-Doamne si stiu ca totul va fi bine.

Noi am fost la un curs de genetica , unde s-a vorbit foarte mult despre aceste 3 mari boli SD,Trisomia 21 si Cystic Fibrosis.
Chestia e ca ni s-a spus deasemenea ca atat TT at si amnio sunt optionale si ca rezultatele TT de foarte multe ori sunt fals pozitive. Amniocenteza intr-adevar, are o acuratete de 99%...iar daca rezultatul ei nu este favorabil, nu exista tratament , decat intreruperea sarcinei.

Eu cred ca o viitoare- mamica stie mai bine cum e bebelusul ei.

Te rog, nu te mai ingrijora. Stiu sigur ca totul va fi bine.
Te pupic.

bebe de Honey 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:
Originally posted by irinouka

multzam, ginette! f frumos serban. puternic. si adela! si simina. care m-a facut sa ma gandesc la altul - sanziana. :-) hai ca nu-s chiar putine variante! da' oare de ce ma gandesc in primul rand la nume de fete?

pup

irina 16+

Pt putin ,

Super "Sanziana" !

Daca mai imi vin in minte , va mai spun.

Poate ca asta iti doresti, in adancul sufletului tau (sau nu?!).

Eu cred ca va fi ce vrei tu sa fie (si ce vrea tac'su, dar mai mult, ce vrei tu ).

Abia astept sa-mi spui!

Roxana 18+

http://bd.lilypie.com/UDm4p3.png

Mergi la inceput

He he, in privinta numelor... tati a ales de foarte mult timp numele fetitei(si-a dorit mereu sa aiba fetita). Alexandra-Marie
Asa ca eu aleg numele baietelului, atunci cand va fi sa fie:
Andrew-John

Chestia e oarecum ironica, caci desi mereu mi-am dorit baietel...ma gandeam eu ca-l fac jmecher... e totusi mai usor, si parca nici atatea griji nu ai cand devine adolescent.Pe cand cu fetitele, esti ingrijorat si in alerta tot timpul..ba chiar mai mult din momentul in care incep sa aiba boyfrienzi. Deh....ZUZA.

Acum insa, vreau si eu fetita.Cine sa ma mai inteleaga? Sotul a renuntat de mult .

bebe de Honey 12+

Mergi la inceput

MAINE MAINE MAINE MAINE aflam ce culoare de carucior adaugam aici!!!

...sper...adica daca o fi si piticania de acord.

nu mi-e clar daca vreau in mod special o fata sau un baiat. pana sa raman insarcinata urlam pe unde apucam ca io daca fac fata o las la maternitate. am avut mereu impresia ca as gestiona mai usor un baiat. in buna masura a explicat honey si pt mine. :-) tot timpul am relationat mai bine cu baietii, am fost mai de-a lor, asa, si ma gandeam ca as fi o mai buna mama de baiat. acum imi e complet indiferent, prioritare au devenit alte calcule - sa fie sanatos, sa nu aiba vreo problemuta, sa decurga totul bine etc.

apropo de nume, aud acum la TV de o tanti pe are o cheama Mirandolina Prisca.

pup!

irina 16+

Mergi la inceput

Ha ha, Irinouka.... uite c-am gasit motiv sa rad:Mirandolina.
Eu chiar sper sa ii placa lui bebe numele ales de noi.Zuza de mine, intotdeauna a fost cumva.... rusinata de numele ce-l port. Si l-am urat si mi-am acuzat parintii ca de ce??? cu ce-am gresit???
Acum, sunt mai ok... poate si pentru ca pe-aici, numele meu li se pare frumos ( mi s-a spus de cateva ori).
Cum am mai zis: ZUZA!!!!!

bebe de Honey 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

azi implinim si noi 15 saptamani
am fost si am facut dozarea de anticorpi la Instit.de hematologie. vineri luam rezultatul.
Laura, de aseara ma tot gandesc la tine si la rezultatul care ti-a iesit la DT, ma bucur ca te-ai mai linistit. daca pana acum eram in dubiu daca sa fac TT(doctora mi l-a recomandat,nu m-a obligat), acum ma gandesc tot mai serios sa nu-l mai fac.
urmatoarea eco morfologica o sa o fac la 18 saptamani si cred ca ma voi hotari dupa aceea.

Mari 15+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput