Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marusca spune:

Carmen: si eu m-am confruntat cu aceeasi problema. pentru prima data de cand sunt m-a durut foarte rau capul. ieri am zacut tot timpul. Cred ca este de la vreme.Azi am sunat-o pe d-na dr. si mi-a spus sa iau un paracetamol , am luat si aproape mi-a trect. oricum este mult mai bine. cred ca daca mai iau unul imi trece de tot. poti sa iei si tu paracetamol fara probleme.

cat prveste constipatia: eu iau Duphalac. Seara o gura si dimineata o gura. Si isi face efectul. vi-l recomand si voua. este de preferat sa evitati painea alba,mai bine paine integrala , cu secara sau si mai bine sunt niste biscuiti dar nu dulci care sunt numai cu fibke, sunt foarte bune si crocante, au multe fible si sunt foarte bune pentru digestie. In rest fructe cat mai multe , de preferat dimineata si apa tot timpul..... Alimentul principal : APA . Nici mie nu-mi place dar am observat ca atunci cand nu beau apa ma constip.

Marusca
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Ma bucur ca va place ideea mea referitoare la meniuri. Normal, n-o sa trecem exact tot... caci, banuiesc, fructe, lactate,legume, papa toata lumea.
Ma gandeam ca, referindu-ne, in treacat, la un ceva de l-am gatit in ziua respectiva, dam idei si altora care sunt in pana, cum sunt eu.
Uite, nici n-am inceput bine..si deja stiu ce am sa fac maine:salata boeuf. Si, desi e preferata mea, nu stiu de ce nu m-am gandit pana acum.

Daca insa, supara pe cineva, spuneti-mi si ma opresc.

Pupici pentru zuzici.

bebe de Honey 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by lorena_andreianu

quote:
Originally posted by Gina M

Suntem un de 84 si avem 5 si 8 ,restul 72 sunt

***P.S: - Fetelor, ce ziceti de o evidenta a grupului pe prima pagina ca in exempul de mai sus?!

**Nota - restul 72 nu este o greseala.Avem printre noi o mamica cu gemeni.

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

Gina, o mica rectificare la listuta, si alhassanvicky are gemeni!

Multumesc lorena!
Stiam eu ceva insa, m-am uitat in dreptul sau pe listuta si nu am vazut 2 copilasi de aceea, am crezut ca este probabil doar in mintea mea inca o mamica cu gemeni dar, vad ca nu m-am inselat!

***Nu ati raspuns la propunerea de mai sus!Ce parere aveti?!Facem o mica statistica a grupului sau, este mai bine fara?!Va

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

micsunea, nici eu nu mancam inainte deloc cartofi prajiti, poate o data la vreo 3 ani cand eram servita la cineva si-mi era jena sa refuz, insa de cand sunt gravida, mi-a fost pofta de 2 ori si am mancat cu parmezan, yummy, o nebunie! apoi insa mi-am revenit, gandindu-ma ca ma obisnuiesc asa, e usor tare sa cedez si apoi poate raman cu patima cartofilor prajiti ufff dar eu sunt asa, mai obsedata de tot ce-mi intra-n gura asa ca nu ma bagati in seama // oricum, din cand in cand merge

Miutza 15+

http://new.photos.yahoo.com/miutza77/album/576460762364256169

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

quote:
Originally posted by Gina M

[quote]Originally posted by lorena_andreianu

[quote]Originally posted by Gina M

Suntem un de 84 si avem 5 si 8 ,restul 72 sunt

***P.S: - Fetelor, ce ziceti de o evidenta a grupului pe prima pagina ca in exempul de mai sus?!

**Nota - restul 72 nu este o greseala.Avem printre noi o mamica cu gemeni.

***Nu ati raspuns la propunerea de mai sus!Ce parere aveti?!Facem o mica statistica a grupului sau, este mai bine fara?!Va [/i]

Gina, nu cred ca e nevoie de votul nostru, e o idee foarte buna, pune-o in aplicare. Singura mentiune e ca ar fi frumos sa punem mamicile de gemeni separat, ca e taare frumos sa vedem acolo mamicile cu gemeni (mie-mi pare rau ca nu am , de-aia...)

Monica 18+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Si eu zic la fel, Gina! E f buna ideea!

Ioana
11+

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralluca spune:

quote:
Originally posted by Miutza

Chiar ca ati scris mult si in weekend! eu am fost plecata la mama cu sotul si ne-am gandit sa-l luam cu noi si pe nepotelul nostru (care abia a implinit 2 anisori). am experimentat cu ocazia asta si ce inseamna sa fii gravidutza si sa ai si un copil mic... greu! cred ca va e de 10 ori mai greu voua celor care aveti deja copii decat noua, la primul bebe. oricum, Alex e un scump si un cuminte, sunt topita dupa el, mai ales ca am stat in aceeasi casa de cand s-a nascut pana la 1,5 ani, deci ne cunoastem ff bine .

Ginnette, felicitari pt fetitza! ma bucur nespus de mult pt voi! sa fie sanatoasa, desteapta, frumoasa si sa aiba mult noroc!

Fetelor, mie dna Dr mi-a recomandat clinica Medlife pt eco morfo-fetala de trim II. Pb e ca mi-a zis sa-mi fac programare la Dr Chitescu sau la altcineva daca nu e disponibila. citind ce ati scris voi despre Dr Chitescu, as vrea direct la altcineva, insa la cine? va rog mult daca stiti alti doctori buni acolo, dati-mi un nume ca eu sunt complet straina de aceasta clinica. Va multumesc si va pup

Miutza 15+

Buna, Miutza!

Mie de la Medlife dr. mea mi i-a recomandat in ordine pe:

- dr. Razvan Radulescu Botica
- dr. Chitescu
- dr. Andreea Muntean
- si mai era o tipa Alma ... (nu mai stiu cum)

Eu chiar aveam programare la Chitescu in 10 sept. dar era cam tarziu si am gasit mai devreme la Iosup (care era prima optiune a dr. inaintea celor de la Medlife). Ma gandeam sa merg la amandoi dar e cam scump sincera sa fiu...

Daca nu gasesti la altcineva si ti-i ok data iti cedez programarea la Chitescu. Eu despre ea am inteles numai ca nu e intotdeauna atat de vorbareata dar ca 'vede' bine; presupun ca daca o tragi de limba n-are incotro si raspunde...

Mult succes oricum!

Zuzelor , va pup pe toate, scuze ca n-am mai scris, am fost plecata destul de mult. Ma pun la curent printre picaturi ca ati scris, nu gluma! Felicitari pentru carucioare colorate si felicitari noilor colege de odisee.

Cu drag,
Raluca

18+ cu bb Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Raluca, multumesc mult de tot! acum ca am alternative e si mai bine, ca s-ar putea sa nu fie libera Dr Chitescu atunci cand am eu nevoie. din pacate programarea ta e prea devreme pt mine, eu tb sa ajung la sfarsitul lui sept / inceputul lui octombrie. multumesc oricum pt oferta

Miutza 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Si eu am probleme cu mancarea ca inca mai am gretzuri.
Dimineata mananc lapte cu cereale .
Ieri am mancat pastrav fript cu mamaligutza si sos de usturoi .
Azi am mancat macaroane cu branza si ciorbitza de legume.

16+

http://bd.lilypie.com/Xr8Mp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralluca spune:

Miutza, daca e abia sept./ oct. incearca si la prof. Pelinescu. Si el e f. bun desi cam ocupat.

Despre el am inteles ca sta si iti povesteste, ti-l arata pe bebe, e f. minutios si preocupat de pacient

Raluca
18+ cu bb Radu

Mergi la inceput