Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 11
zeririlouiza spune:
Micsunea incearca sa pui pe aceea paine niste salata de vinete, fati la gratar nisste carnita taiata subtire, eu mai fac vinete si dovlecei pane ca la snitel, ah snitel pe paine, nu-mi vine acum nimic iti mai spun eu ce sa pui pe paine
Louiza 16s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png
http://www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/
laura_dimitris spune:
Honey, si eu sunt de acord cu propunerea ta. Din pacate, banuiesc ca sunt si fete "pofticioase" in mijlocul nostru carora nu le-ar conveni... Si spun asta deoarece ma gandesc la sora-mea care este gravida in 13 saptamani ca si mine si cand vorbesc cu ea la etelefon si vreau sa-i spun ce am mancat striga ca o disperata sa ma opresc pentru ca ori i se face greata daca nu i-ar placea ce am mancat ori pofta si rau daca i-as povesti despre ceva ce ea nu ar avea....
Nemary, ai dreptate.... la medicul meu de familie scria clar pe usa ca cultura de col si secretiile vaginale se platesc cu... nu mai stiu cate sute de mii de lei....
Mi-e lehamite cand ma gandesc la cati bani imi retin lunar din salariu iar eu merg intotdeauna la policlinicile particulare de renume pentru ce am nevoie...
Laura 14+ si Dimitrakis 25.04.2003
Miutza spune:
Lala D, multumesc mult pt raspuns, cred ca ai dreptate, daca dr nostri au incredere in dumneaei, inseamna ca e buna si acolo tb sa mergem! am sa sun sa-mi fac programare
cat despre meniul nostru, e buna ideea! eu am papat varza a la cluj pana acum iar azi-maine vreau sa fac supa de pasare cu galuste (nu mai e canicula, deci se poate manca si mancare calda ) si poate si un ghiveci de mazare cu ciuperci.
Miutza 15+
http://new.photos.yahoo.com/miutza77/album/576460762364256169
Miutza spune:
am si eu un remediu pt durerile de cap: un pui de...somn. mie asa-mi trece, doar ca n-am chef de atata nani uffff ce m-am saturat de leneveala!
Miutza 15+
http://new.photos.yahoo.com/miutza77/album/576460762364256169
micsunea spune:
Pentru ceilalti elevi prosti (dac-or mai fi in afara de mine),
cum desi mi s-a spus ca am voie maioneaza, de la asta m-am abtinut, dar nu in totalitate in sensul ca mi-am gasit altceva la magazin, un inlocuitor!
Dupa cum v-am spus eu nu gatesc, nu stiu de ce, dar nimic nu-mi iese si nici rabdare nu am asa ca incerc sa cumpar totul de-a gata.
Si mi-am cumparat un dressing Becel care nu contine oua deloc dar acelasi gust cu maioneza!!!
Asta pentru cine mai e fan de cumparat totul gata facut.
Eu il utilizez la salata de Bœuf care e printre putinele "feluri de mancare" pe care sunt capabila sa le gatesc.
Pupici,
Micsunea
docdecap spune:
micsunea, nu fii suparata, ca nu esti tu de vina!!
Nu cred ca toxoplasmoza umbla asa, libera ca la balamuc. probabil daca era asa faceai pana acum, banuiesc ca nu tocmai acum ti s-a nazarit pe lardons fumes!!
eu painea reusesc sa o mananc ca atare numai daca e f. proaspata si gen pe vatra (cum mai gasesc la carrefour), cu salata de vinete si rosii. In rest, doar prajita, cu ceai, cu unt si miere dimineata. In rest nu-mi place deloc-deloc. Mai dau iama in fulgi tip fitness ca sa mai fac rost de ceva fibre -rontai ca la seminte. Pacat ca sunt asa dulci, dup-aia trebuie sa dau cu iaurt sau ceva. Cu constipatia am dat-o acum in extrema cealalta, cred ca de la prea mult porumb fiert.
Obsesia pentru un fruct face bine, vezi care dintre ele iti surade mai tare!
ideea cu retetele e buna, numai sa nu ne facem chiar grup de bucatarie! oricum, macar sa scriem despre chestiile de care stim cu toatele (gen salata de vinete), macar din enumerare sa ne vina vreo idee...
Monica 28+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie
zeririlouiza spune:
va pup, trebuia deja sa fiu plecat pa pa
Louiza 16s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png
http://www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/
docdecap spune:
a, era sa uit, am dat iama in cartofi prajiti!! da' rau de tot, as manca non-stop!! balast alimentar, ce mai. intr-o sapt am pus scurt juma' de kg, inca nu a ajuns la 63 kg, s-a oprit la 62,9
Iar mancare gatita am tras un papricas meserias, pana acum am poftit la orez, facut cu curry si ghimbir, bun-bun, l-am facut si l-am papat.
Si, a propos, am cautat in urma si nu am gasit nici un mesaj de la Gugu ca pleaca in vacanta.
Felicia, nu mai vii cu canapeaua sa ne saluti ?
si inca una, modifica cineva va rog pe prima pagina Dr. Belcin, va rog frumos??
Monica,18+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie
micsunea spune:
E, merci mult docdecap!
Sigur ca nu mi s-a nazarit acum!
Intotdeauna am mancat mezeluri pe baza de carne cruda, ba aici in Belgia am descoperit si "americain" care este carne cruda si tocata (asa cam ce punem noi la mici de exemplu ca sa compar cu ceva)amestecata cu niste mirodenii, o minunatie!
Dar sigur ca in sarcina nu mananc "americain" si nici lardons n-as fi mancat daca ambele mele doctore nu m-ar fi asigurat ca nu e nicio problema.
Pe 20 august (nu am gasit mai devreme) mi-am luat 1 ora la moasa ca sa-mi explice ce sa mananc si ce sa nu mananc, o sa va povestesc ce sfaturi mi-a dat :-)
Poate imi spune si ceva noutati.
Pupici tuturor,
Micsunea
15+
micsunea spune:
Auziti, dar cartofi prajiti avem voie?
Acum chiar ma bateti, dar am uitat sa va spun dar doctorele mele in afara faptului ca mi-au dat unda verde vad eu la ce nu aveam voie, mi-au mai spus si sa nu mananc gras sau prajturi!
De-aia sunt eu la aceeasi greutate pe care o aveam si inainte de sarcina, burtica aproape nu se vede deloc! Dar cartofi prajiti tot m-am apucat si eu sa mananc (scuze, dar de la Mac Donalds)! mananc cel putin o portie pe saptamana, iar inainte nu mancam practic niciodata! ba mai mananc si cate un hambuger gigant din cand in cand, ca am inteles ca la ei conditiile de igiena sunt extrem de stricte.
Dar ma intreb daca as putea sa ridic ritmul (si m-am apucat si de prajituri) poate mai iau si eu niste kg!!!!
Pupici,
Micsunea
PS Hai ca mai las si alte fete sa scrie, ca am monopolizat grupul!