ati ramas gravide alaptand?

ati ramas gravide alaptand? | Autor: Eseea

Link direct la acest mesaj

Fetelor, cate ati ramas gravide alaptand? Eu am un bb de 3 luni jumate si prin octombrie as vrea sa incepem "lucrul" la al doilea. dar nu as vrea sa intrerup alalptatul! Oare voi reusi? Teoretic, alaptare inseamna prolactina marita deci lipsa ovulatie. Nici ciclul nu mi-a venit dupa nastere. Am ceva sanse oare??

my baby

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

faza ca daca alaptezi nu ramai gravida e falsa.. cunosc multe cazuri care au ramas...

unele din cunostinte in primele 3 luni , altele dupa 3 luni.. dar majoritatea dupa 3 luni de la prima nastere

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

DA, am ramas insarcinata, alaptand. Fix la 3 luni dupa ce l-am nascut pe Amos.

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Daca nu folosesti nicio metoda de contraceptie si n-ai probleme de fertilitate,ramai mai mult ca sigur insarcinata!
Am nascut in decembrie si in februarie am avut prima menstruatie desi alaptam din 3 in 3 ore ,cateodata chiar mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Eu cat am alaptat activ,adica f mult,pana la 10 luni,de cateva ori pe zi si noaptea din 2 in 2 ore nu am avut nici menstruatie si nici nu am ramas.Dupa ce am avut prima menstra,eu tot alpatam dar f f repede am ramas insarcinata.
Acum la bb2 alaptez f mult,inca nu am menstruatie ,probabil cand voi reduce alaptatul vor incepe activitatea si ovarele mele.parearea mea este daca nu ai menstruatie nu ai cum sa ramai insarcinata.dar...cine stie...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

vara mea a alapatat la fiecare 3 ore zi si noapte, cand bb avea 3 luni inca alapta asa si a ramas gravida cu gemeni..

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Da...la 5 luni si jumatate dupa prima nastere. Si nici nu am avut menstruatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

cred ca poti ramane..dar sa tii cont ca dupa ce ramai insarcinata nu il mai poti alapta pe bebe1 pentru ca iei din resursele pentru bebe2. Cred ca e bine sa stii asta si sa iei deciziile in consecinta!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacangur spune:

quote:
Originally posted by larissa_79

cred ca poti ramane..dar sa tii cont ca dupa ce ramai insarcinata nu il mai poti alapta pe bebe1 pentru ca iei din resursele pentru bebe2. Cred ca e bine sa stii asta si sa iei deciziile in consecinta!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Ma tem ca trebuie sa nu fiu de acord.Tandem nursing se practica cu mult succes pt. mama si copii.
http://www.llli.org/NB/NBtandem.html

http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. COPIII ABANDONATI!!! Validarea semnaturii in email e ESENTIALA! Multumim:)

mamica fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

[quote]Originally posted by alipiticot

Eu cat am alaptat activ,adica f mult,pana la 10 luni,de cateva ori pe zi si noaptea din 2 in 2 ore nu am avut nici menstruatie si nici nu am ramas.Dupa ce am avut prima menstra,eu tot alpatam dar f f repede am ramas insarcinata.
Acum la bb2 alaptez f mult,inca nu am menstruatie ,probabil cand voi reduce alaptatul vor incepe activitatea si ovarele mele.parearea mea este daca nu ai menstruatie nu ai cum sa ramai insarcinata.dar...cine stie...

Paula si iubirile ei! Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)si Cosmin Mihai(d.n.1.10.2006)

De unde stii ca daca nu ai menstra dupa nastere nu poti ramane gravida?Ba mai mult ramai mult mai usor gravida decat dupa ce iti vine menstra.Eu am nascut prin ceza si dr mi-a spus sa am mare atentie acum pana vine menstra...este total fals ca nu poti ramane insarcinata daca nu ai menstra.

Irina lui Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

eu am ramas de doua ori insarcinata in timp ce alaptam. bineinteles ca poti ramane chiar inainte de aparitia menstruatiei. asta apare dupa ce a fost deja o ovulatie dar nu a fost fertilizat ovulul, deci sunt sanse destul de mari sa ramai gravida inainte sa fi revenit menstruatia.
in ce priveste alaptatul in timpul sarcinii, prima oara mi-a fost greu, ma simteam slabita si foarte obosita, ca cel mare ma trezea noaptea de multe ori sa suga, asa ca l-am intarcat. a doua oara a fost mult mai bine, am alaptat pana la 4-5 luni de sarcina, ma simteam in forma, copiii cresteau bine, eu aveam analizele perfecte,nu aveam lipsa de calciu sau altceva. ma simteam bine, mancam foarte bine si slabeam. ce-mi placea. l-am intarcat pe cel mai marisor, ca era deja prea mare (un an si 7 luni), dar am intalnit si cazuri in care mamele au alaptat toata sarcina si pe urma ii alaptau pe amandoi.am auzit si invers, totusi, de copii care au refuzat sanul cand a ramas mama insarcinata, cica se schimba gustul din cauza modificarilor hormonale

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput