ati ramas gravide alaptand?
Raspunsuri - Pagina 2

monica-elizabet spune:
da se poate ramane insarcinata pe perioada alaptatului si inca f usor...poti alapta pe bb 1 in timp ce esti insarcinata cu bb 2 numai sa mai vrea lapticul bb1...mama mea a patit asa cu mine a ramas insarcinata(din pacate cu SE) si laptele probabil ca si-a schimbat gustul ca eu nu am mai vrut sa sug si m-a trecut pe lapte praf
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Eseea spune:
multumesc fetelor. Am inteles. Deci sa am grija ce imi doresc ca s-ar putea sa se intample.
Sper ca de data asta sa nu mai dureze ani pana sa am bb. Chiar imi doresc mult bb 2. Si cat mai repede, desi imi doresc sa fac tot ce e mai bine pt fetita mea, sa nu o prejudiciez in niciun fel....asta cu lapticul ma ingrijoreaza putin. Deci...vom vedea ce se va intampla.
my baby

amyarabella spune:
Eu iti mai zic un lucru la care trebuie sa te gandesti bine la TINE organizmul unei femei are nevoie de cel putin 1an sa isi revina dupa o sarcina asa ca gandeste-te bine inainte sa il pui si pe al doilea bb copii au nevoie de o mama(sanatoasa) care sa ii creasca .
Eu zic sa consulti si un medic inainte sa te apuci de treaba si sa asculti si parerea lui.
mami Amy si bebe Stefan

ana maria spune:
Eu nu dar mama mea da. Cand eu aveam 4 luni si asa am un frate cu un an si o luna mai mic.

Idaira spune:
Eseea,draga mea,sa dea D-zeu sa se intimple cit mai repede!!! Ma bucur si te felicit pt gandurile tale!

Eseea spune:
Fetelor, multumesc de raspunsuri. Idaira,
, bebe va veni si la tine curand, sunt SIGURA!
my baby

kover spune:
desi ai primit multe raspunsuri iti scriu si eu:eu am ramas insarcinata cu bb 2 in timp ce alaptam.pe urma s-a oprit lactatia in luna a 4-a de sarcina,si nu a avut de suferit bb 2.si iti mai scriu ceva:dupa bb1 pe care l-am astepta 8 ani,a doua sarcina a venit nesperat de usor si repede.multa sanatate

Eseea spune:
Kover, foarte incurajator raspunsul tau, multumesc . Si eu am asteptat multi ani pe fetita mea, sper sa nu se mai intample acelasi lucru pt bb2.
my baby