*** LA REDOUTE (40)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Buna!
Abea am asteptat sa vina ziua de luni sa vad ce mail-uri ati primit ca raspuns la intrebarile voastre.Eu am fluturasi in stomac pt raspunsurile care le veti primi.Eu sper din tot sufletul sa fie pozitive , sa va ajunga coletele si sa putem in continuare comanda de la ei.
Nici eu nu am primit mailul acela de la ei , in schimb am primit o oferta.
Aveam cosul pregatit pt o comanda dar dimineata cand am intrat era gol.
In legatura cu deblocarea banilor eu am mai scris ca si mie mi-au blocat o suma de bani dupa prima comanda si cand am cerut la banca sa ii deblocheze mi-au spus ca sa astept pana se "gandesc ei sa ii deblocheze" , ca nu se pot debloca la cererea mea , dar eu stiam de la una din fete (nu mai retin care) ca se poate si am scris un mail pe BRD-NET in care am spus ce s-a intamplat.Dupa jumatate de ora m-au sunat , le-am explicat inca o data ce s-a intamplat si mi-au spus ca da , ei au uitat sa isi ridice " holdul" si totul se va rezolva.Intradevar dupa nici jumatate de ora puteam folosi bani.

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by Giova

doamnelor mail-ul ala 'misto' cum ca nu mai livreaza in Ro, e tot de pe adresa lor, nu?
ca eu m-am uitat si in spam, dar nu le-am deschis, am cautat doar daca sunt mail-uri de pe adresa laredoute.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

mailul e de la Christine VANCOILLIE,adresa de mail e cvancoil@redoute.fr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Jasmine, am fost in tabara cu colegii de gradi ai fetitei mele. Am scris la subiectul nostru de mamici-bebelusi, unde sunt mai multe fete de aici. Am fost la o cabana particulara in Moeciu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mersi mult Corap si Jasmine.

cu bani blocati...si eu am patit. am sunat la un nr. verde si i-au deblocat in 5 min. dar asta s-a intamplat doar dupa cea de-a 2 comanda.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Nici eu n-am primit emailul ala dragut, in schimb azi am primit unul prin care ma informau de noile reduceri si ma rugau sa raspund la un chestionar. Am raspuns si la final am primit un cod de reducere

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."

PERLELE RUTICAI
RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fii liber ?

www.triburile.ro/35735.html" target="_blank"> JUCATI TRIBURILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Eu tocmai le-am dat sa nu-mi mai trimita newsletter-uri, n-are niciun sens sa-mi mai umple inbox-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Asta e mailul standard pt strawbery??

Dear Claudia,

Thank you for your e-mail and for providing your security code.

Your billing information has now been passed to the bank for verification, which may take 24-48 hours. Once the billing details have been verified and confirmed by the bank your order will be dispatched, further information will also be sent to you informing you of the status of your order.

We are sorry for any inconvenience that this may cause and if you have any further queries, please feel free to contact us again.

Yours sincerely,

Izzie Mckenzie- m-a amuzat numele

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Mai fetelor ia priviti ce am primit eu pa mail !!!!!!!!!!!

Madame Ana Melinte,

Vous ne connaissez pas encore le service 24h Chrono** de La Redoute ?
C'est pourtant LA façon la plus simple, la plus rapide et pratique de se faire livrer.
Un commerçant appelé "Relais Colis" réceptionne et vous remet vos articles.

- Vous pouvez récuperer votre colis toute la journée : votre relais colis reste ouvert tard dans la soirée et parfois même le samedi.
- Vous pouvez choisir le magasin le plus près de chez vous ou de votre travail parmi plus de 3200 commerçants et partenaires.
- Vous pourrez rapporter dans les 15 jours votre article pour un échange rapide.

Comment en profiter ?
Ce service vous est automatiquement proposé lors du choix de la livraison.

Offre exceptionnelle :
La livraison de votre colis est gratuite durant les 3 prochaines semaines : c'est le moment de découvrir ce service.

Ce sa mai inteleg?
Eu n-am primit faimosul mesaj dar nici aviz de la posta nu am.
Astia chiar isi bat joc de noi.

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

kathy, asta e valabil numai pt Franta.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Kathy da-i ignore, e o bulibaseala generala la astia

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput