*** LA REDOUTE (40)***
Raspunsuri - Pagina 9
catutza spune:
Aviz ceva? Raspuns la mail?
Chiar nimeni nu are vreo veste buna?
Maine merg la banca sa vad daca am banii retrasi s-au doar blocati, offf ce stres, chiar daca mai livreaza astia la noi nu mai dau nicio comanda ca prea ma leg la cap fara sa ma doara.
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
corap spune:
deci: azi nu aviz/colet, nu mail ca sisteaza livrarile, nu raspuns la raspunsurile noastre la mailu' cu taiat macaroana. (nu bani inapoi, of corz)
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
claujro spune:
Eu astept. Nu am primit mail. Probabil ca nu voi primi coletele. Astept sa-mi deblocheze banii sa ma pot folosi de ei si asta e.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
carrie spune:
eu am primit azi pe mail oferta speciala cu livrare gratuita si un numar de cod...
cred ca ar fi bine sa ma abtin de la a comanda...
va dati seama ca eu in iulie am facut prima comanda
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
aissa spune:
Incerc din greu sa ma abtin sa ii scriu iar Cristinei (nu i-am scris mai devreme asa cum am zis) ca sa nu o "stresez", dar zau ca sunt nesimtiti. Am asa niste spume pe ei de nu pot sa ma exprim coerent. N-am nimic impotriva sa renunte la piata Ro dar sa o faca cinctit, corect si organizat, taie-ma din lista de newsletter si de trimis oferte, scoate-ma din lista de tari, ooof....
Plus ca nu pricep dupa ce principiu au sistat comenzile, un singur colet a venit din 10, in rest sunt printre voi si colete mai vechi nesosite. Si daca am lua reper data de 11 sa zicem ca de atunci au sistat de ce naiba inca si acum putem comanda??/
Plus ca sunt curioasa care e faza cu banii mei pe comanda din 28, cum va spun nu apare in 28 decat alimentarea mea, apare interogare sold pe 1 august cand am si scos banii care ramasesera in cont dupa comanda, apare tranzactia pe 3 august (cand noi primisem frumosul mail) iar in finalul extrasului apare ca suma doar blocata nu si luata. Tipa de la banca a zis ca ea crede ca fiind facuta operatiunea vineri poate nu e actualizat soldul, sa mai incercam maine sa vedem cum arata dar de ce ar fi blocat abia pe 3?? Si dupa ce mi-au scris ca au anulat?? Nu pricep, zau, nimic.
alexxia spune:
Si eu sunt plina de spume. Am facut comanda pe 31 aug ( ca prostu', nu stiu ce am avut de nu am putut sa ma abtin ) si am comandat numai hainute pt Ruty pentru gradinita. . Saptamana viitoare plecam in concediu si ne intoarcem pe 5 septembrie ( cand gradinita a inceput ). Asa ca as vrea sa stiu exact cum sta treaba. Ce fac ? Astept coletul lor sau ma apuc sa-i cumpar copilului din alta parte ? Nu mai spun ca nu-mi convine sa stau cu banii blocati ( sau luati ).
Daca nu ne mai trimit coletele ar trebui sa facem un scandal monstru si sa cerem despagubiri. Ei ne-au luat sau ne-au blocat banii stiind ca nu mai trimit in Romania si noi am pierdut perioada de reduceri din alte magazine din cauza asta. Daca ne spuneau corect de la inceput ca nu se mai pot face comenzi din Ro de reorientam.
Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )
"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."
PERLELE RUTICAI
RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fii liber ?
www.triburile.ro/35735.html" target="_blank"> JUCATI TRIBURILE
rall spune:
Eu am banii luati (nu blocati sau altceva) pe toate cele 3 comenzi restante... (cea mai veche din 5 iulie)
madau spune:
Am fost si eu la cutie...aveam un aviz..dar ptr comanda de la Ives Rocher...de la LR nimic.. Inca mai sper
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
nushulica spune:
nici eu n-am colet am fost la postasigur nu mai primim nik macar sa vedem cum facem sa ne recuperam banutzii