*** LA REDOUTE (40)***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Mi-am facut un calcul, astept comenzi de la ei in valoare de aproape 800 de euro, bani de care ei se folosesc deocamdata si pe care eu nu ii pot utiliza pentru altceva! Nu-i drept!!!! Ceea ce nu inteleg eu e cum de mi-au livrat comanda din 07.07 iar cea din 05.07 inca nu ..adica le-au anulat doar pe cele care au vrut ei??? sau cea din 05 e livrata si pierduta. Eu nu am primit raspuns inca nici la intrebarea asta ...ce sa mai zic de e-mailul ce l-am trimis vineri. Inteleg ca sunt ocupati dar e absolut de neconceput modul in care suntem ignorate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu sunt chiar revoltata...am un prieten care i-am tot zis de lr si si-a facut si el cont sambata si a dat o comanda...azi mi-a zis

pai si la el a mers ok totul a primit mail de confirmare de inregistrare pe site

nici nu ma crede cand ii zic ca nu o sa primeasca comanda

pai e normal asa??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

I-am scris si eu azi lui Sabine intreband-o de sanatatea camenzilor mele din 11 si din 13, asa ca ma astept in orice moment sa primesc mailul de siktir. sa vedem ce-o zice, dac-o zice.

In alta ordine de idei, la mine in suivi de commande apare un text ciudat deasupra comenzilor mele. Cica:
" Nous avons bien reçu votre commande du 03/08/2007. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous."

Doar ca eu n-am dat nici o comanda pe 3 august!!!
Pana ieri imi aparea acelasi text, cum ca au primit comanda mea din 27 iulie!! - iarasi, o comanda inexistenta. Ce-o fi pe site-ul ala???

N-a primit nimeni, nici un raspuns la mailuri????

Tania 32+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

N-am rezistat dar nu i-am scris Cristinei, am scris din nou pe site si am facut referire si la mailul ei si la mesjaul meu scris pe site la care inca nu am primit raspuns.
Le-am scris din nou ca e inmposibil sa accept un mesaj de genul " va vom contacta, fiti calmi", ca eu vreau coletul. Ca de acum incolo, ok, inteleg si nu mai comand, dar nici nu iau de bun un mail din 3 august ca explicatie pt un colet din 11 iulie netrimis (si care in suivi apare en preparation).
Oricum, clar si faptul ca nu ne raspund la mailuri face parte tot din boicot, ca altfel nu-i pot spune. Ca se stiu clar in culpa. Idioti....si asa ma doare capul de mor ma mai enerveaza si astia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Nici la mine nici aviz nici mail. Ce mai putem face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Cred ca trebuie sa asteptam sa primim raspuns la mailuri...apoi in fuctie de asta ne mobilizam si vedem ce facem.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

AM TRIMIS SI EU O INTREBARE LA SABINE .
ASALTATI DE MAILURI ORI VA FI ALBA ORI NEAGRA ....... SPER CA REALIZEAZA CA NU NE DUC CU ZAHARELUL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Mey fetelor , decat sa tot scriem mail-uri dupa mail-uri si pe deasupra sa asteptam cu sufletul la gura pana binevoiresc ei sa raspunda nu ar fi bine sa mai sune cineva care stie ff bine franceza , sa explice cele intamplate si sa ceara sa ni se dea d-le niste lamuriri nu sa ne trateza ca si cum noi am fi prostii pamantului , veniti cu pluta in Europa.Na ca m-am enervatEu as suna dar nu stiu o boaba franceza .

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

ne ignora mailurile,e clar.
si cand o sa primiti raspuns,n-o sa va placa.
eu nu stiu ce intelegeti voi prin "sa ne mobilizam" ,ca mie mi se pare ca nu avem ce sa le facem.Si nu cred ca-i putem grabi nici macar cu returnarea banilor.Fac ce vor,cum vor si cand vor si noi nu avem nimic de facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Nici eu nu stiu franceza.Am scris in engleza, pana acum Sabine raspundea tot in engleza ...sper ca nu a uitat peste noapte limba...
Si eu sunt de acord cu sunatul dar cine stie sa vb bine si nu se aprinde repede ... nu ca nu am avea dreptul...totusi chiar ca ne trateaza ca pe ultimii oameni.

Mergi la inceput