*** LA REDOUTE (40)***

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Nu e deloc un auto-reply. Eu am trimis emailul de vineri daca era sa fie auto-reply il primeam imediat. De asta zic ca sunt nesimtiti. Primesc vineri email de la ei ca mi-au anulat comenzile desi banii i-au luat si nu m-au anuntat in prealabil ca au sistat livrarile in Romania, eu le raspund imediat si apoi dupa doua zile lucratoare primesc mesaj ca ea e in concediu si sa-i mai scriu sapatamana viitoare.

quote:
Originally posted by Achamot

Nu mai injurati femeia degeaba. Ce primiti este un auto-replay. Adica un mesaj automat care va informeaza ca destinatarul nu va poate raspunde. Deci, e vorba de un programel nesimtit.

NIHIL SINE DEO !

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grenouille spune:

horel, ala nu e un site facut de pretenu' care face site-uri :)
e nitel mai complicat ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Achamot spune:

Bravo, ati cistigat! Va urez succes la cumpataruri pe siteuri care nu mai onoreaza comenzi pentru Romania.
Puteti aplica o tehnica similara si pentru cumparaturile obisnuite: mergeti la magazine inchise, bagati-le bani pe sub usa si apoi reclamati-i ca nu primiti produsele!
Mult succes la shopping!

NIHIL SINE DEO !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Mada, ia baga matale un capitol nou ca atmosfera devine funny.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

macar ne-a mai scos din ale noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Daca nu esti interesata de achizitionarea de CHILOTI prin intermediul web-ului de ce te bagi in discutiile noastre? Sau iti place sa creezi "atmosfera"? Mai bine lasa-ne cu chilotii nostri (de unde ai dedus tu ca se comanda chiloti in mod special)...va exista un deznodamant cu sau fara sfaturile tale ACIDE. Iti multumim oricum pentru sfaturile binevoitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

capitol nou

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by Achamot

Bravo, ati cistigat! Va urez succes la cumpataruri pe siteuri care nu mai onoreaza comenzi pentru Romania.
Puteti aplica o tehnica similara si pentru cumparaturile obisnuite: mergeti la magazine inchise, bagati-le bani pe sub usa si apoi reclamati-i ca nu primiti produsele!
Mult succes la shopping!

NIHIL SINE DEO !

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Achamot spune:

Raspuns la capitolul nou: sint membru DC din 2004. Chiar daca nu scriu des nu inseamna ca nu citesc. Daca doamnele aici prezente nu vor sa auda adevarul, spus verde-n ochi, preferind sa se plinga in loc sa face ceea ce trebuie, e strict problema lor. Eu le-am spus ce e de facut ca sa nu isi piarda banii si sa nu se mai enerveze pentru ca nu duce la nimic bun.
P.S. Analogia cu meciul de fotbal nu se potriveste. Ar fi fost mai elocventa cea cu "nu mai bagati degetele in priza, ca o sa va curentati".

Numai bine.

NIHIL SINE DEO !

Mergi la inceput