*** LA REDOUTE (40)***
Raspunsuri - Pagina 30
Onetzica spune:
Bine ai spus Nushu. Nu clientii sunt vinovati ci exclusiv LR. Nu suntem Samantha sau Mafalda sa ghicim ce hotarari nastrusnice au mai luat cei de la LR.
Achamot spune:
Banii se recupereaza simplu: suni la banca emitenta a cardului de credit/debit, ceri un ofiter MasterCrad sau Visa (functie de ce card ai), ei iti dau o cerere sa o completezi, spui EXACT ce s-a intimplat si ca nu ai cum sa intri in posesia serviciului/preduselor pentru care ai platit si tu ceri "refund".
Orice procesator online de carduri, indiferent din ce parte a lumii este este OBLIGAT sa returneze suma.De fapt MasterCard/Visa trag banii din contul lor fara s aii intrebe de sanatate.
Vor exista mici diferente ( cursul MasterCard/Visa nu este identic cu al BNR-ului) insa banii se recupereza.
Si nu va mai certati cu auto-replay-ul: este ca si cum ati urla la aparatul telefonic cind e scos din priza.
Doamnelor care se trezesc vorbind: cunostintele mele de web depasesc comandatul de chiloti online.
Iar daca credeti ca am vreun interes ascuns: da, am! Sa va ajut sa nu mai pierdeti timpul de pomana certindu-va cu un server de mail.
NIHIL SINE DEO !
horel2003 spune:
Achamot nu stiu de pe ce planeta vii tu,dar la noi e intradevar automatizat,atat de automatizat ca iti dai seama ca ei pot foarte frumosa sa scoata Romania din lista tarilor pt livrare iar tu cand cauti ROMANIA hopa nu o gasesti,nu stiu ce scoala ai terminat tu(daca ai terminat una) dar e o chestie de logica sa faci asta si pe deasupra nu cred ca dureaza mai mult de 5 minute,am 1 prieten care face site`uri online si am mai vazut pe la el,ce nu pricepi ? dai delete la romania si blochezi cardurile din romania,e greu ? ti se pare ca trebuie sa vina 100 de informaticieni sa faca asta? si inca ceva,chiar asa,nu scrie nicaieri OFICIAL ca nu mai livreaza in romania,sau ai primit tu email sau telefon,fax sau alt tip de instiintare?
madau spune:
Ei draga doamna Achamot...hai sa vedem si ce parere au moderatorii despre modul in care ai intervenit peste acest topic ![]()
Multumim ptr lamuriri, nu cred ca aveam nevoie de ele
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
miki68 spune:
Beyyy, asta-i blestemu' modistei de la Drobeta!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Achamot spune:
Daca moderatorii au minime cunostinte de web si plati online, or sa imi dea dreptate.
Daca insa voi vreti musai sa va certati cu masinile si sa va faceti singe rau, nu o sa stau tocmai eu in calea doleantelor voastre.
Ce-si face omul cu mina lui, nici Dumnezeu nu descilceste.
NIHIL SINE DEO !
karfe spune:
quote:
Originally posted by miki68
Beyyy, asta-i blestemu' modistei de la Drobeta!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
gand la gand cu bucurie
asa am zis si eu
madau spune:
Si cam care e problema ta daca noi suntem masochiste si vrem sa ne certam cu o casuta de mail? Iti apartine cumva?
. Daca nu...multumim ptr lamuriri, lasa-ne pe noi sa ne continuam cumparaturile de chiloti online si tu arata-ti cunostintele de web prin alte parti.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
horel2003 spune:
Achamot tu nu pricepi un lucru? cand nu se livreaza intr`o tzara,e putin logic sa nu`ti ofere optiunea de a comanda,=> ca in Romania se mai livreaza,asta daca o sustii ca tot e automatizat.Logic,nu ?