*** LA REDOUTE (40)***

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabone77 spune:

mie mi-au venit coletele de pe 10 iulie mai astept unele de pe 12. O alta comanda facuta pe 13 nu au ridicat banii sunt pe hold, si comanda apare in standby. are idee cineva cum se poate rezolva cu holdul asta? Eu unul am card la Raiffeisen dar cu care nu mai pot plati la ei nu stiu din ce motive ca bani sunt. Am vrut sa fac american express dar m-a refuzat bancpostul ca nu ma incadram ca nu-s casatorit nu am casa copii etc. Acum incerc un credit card visa tot la raiffeisen si sa fac o comanda sa vad ce se intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Karfe, mie mi-au luat banii. N-am sunat la banca sa vad daca-s luati sau doar blocati, oricum eu nu-i mai am disponibili pe card. Am scos si extrasul de la ING office si apare tranzactia efectuata, deci astept produsul. Va spun eu ca pe luni-marti o sa inceapa sa apara si avizele. Ma bate gandul sa mai dau astazi o comanda, am in cos doar produse Laura Clement.

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am avut ce recupera nu gluma.
eu tot nu am primit mail-ul de la ei, din contra, ca si Madau, 2 mail-uri cu oferte si coduri. dar cine mai comanda pana nu se elucideaza treaba

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Doamne Ajuta , vad ca au inceput sa vina colete din 10iulie. Am inceput sa sper ca vor veni toate.
Eu raman la parerea mea ca LR nu le-a livrat. E imposibil sa fure cei de la posta atatea colete

P.S eu de cateva zile nici nu m-am mai uitat pe LR, de teama ca ma mananca degetele iar si dau de belea

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

ar fi culmea ca ceea ce a scris Cristinne sa fie un bluf

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

am primit mail de la strawbery ca ceva cu banca care nu confirma adresa. cardul e facut pe alta adresa, am alta adresa de primire colet! Le-am scris acum un mail in care le dadaeam amandoua adrsele dar parca vad ca ma las si eu pagubasa. Am sunat la banca, banii i-au luat de pe 4, nu stiu ce drak mai vor, cica sa fie siguri ca e cardul meu si nu al altuia...Si daca e al altcuiva ce e treba lor?!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Ce se intampla cu reducerile astea daca azi e ultima zi? Pur si simplu de la 12 noaptea la francezi dispar produsele de pe site?

La reducerile de iarna au numai chestii de iarna?

Mie imi place un monitor bebe de Philips/Avent:
http://www.laredoute.fr/vente-babyphone-philips-avent-(scd496).aspx?productid=324128817&documentid=201207&categoryid=22910416&single=&hasnext=1&hasprev=1
Oare si la asta ii scot reducerea, ca e din colectia de toamna-iarna?

Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

quote:
Originally posted by claujro

am primit mail de la strawbery ca ceva cu banca care nu confirma adresa. cardul e facut pe alta adresa, am alta adresa de primire colet! Le-am scris acum un mail in care le dadaeam amandoua adrsele dar parca vad ca ma las si eu pagubasa. Am sunat la banca, banii i-au luat de pe 4, nu stiu ce drak mai vor, cica sa fie siguri ca e cardul meu si nu al altuia...Si daca e al altcuiva ce e treba lor?!

exact la fel am patit si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns horel2003 spune:

Eu am facut o comanda in 13 iulie,si evident nu a sosit.Le-am dat mail la francezi si dupa cateva zile mi`a raspuns , cica: Omul ce raspunde la asemenea intrebari e plecat pt cateva zile,si sa le REscriu saptamana viitoare,de parca ei sunt prea idioti sa salveze emailul si sa i`l paseze colegului lor cand acesta soseste(de parca ar fi o treaba atat de putin importanta si nu isi permit un inlocuitor).Acum astept ca voi si sper sa nu se scoata Romania,bine ar fi de ar exista optiunea unei livrari prin intermediul unei companii private de curierat,si de ar fi putin mai scump,macar sa vina in timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by claujro

Clau, eu am avut o data probleme de genul asta cu strawberrynet. Mai precis, mi-au spus ca banca nu confirma codul de securitate dat de mine. Asa ca le-am scris un mail prin care le ziceam ca ei oricum au tras banii de pe card (imi confirmase banca), "so, i'm not a criminal", inclusiv o poza cu cardul fata/verso. Dupa cateva ore am primit mail de la ei prin care isi cereau scuze si ma anuntau ca voi primi in cel mai scurt timp coletul, printr-un serviciu postal de urgenta (le mai spusesem ca peste cateva zile urmeaza ziua de nastere a sotului si parfumu Hugo Boss e pt.el). Coletul a venit in 3 zile si nu in 8 cum se intimpla de obicei. Ma mancase undeva sa fac comanda cu alt card si alta adresa de mail decat cele cu care faceam de obicei si pt. care iti cere date doar prima data.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput