*** LA REDOUTE (40)***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

am fost la posta n-am colet vazand ca a primit chiara colet incep sa sper si eu macar la cel din 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Ce-ar fi daca as mai da azi o comanda mica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am fost la banca, banii sun luati clar, nu mai e holdul. Deci si comanda din 28 e platita.
Rall ai avea chiar curaj....

Mergi la inceput

Eu de vrut nu prea mai vreau nimic, dar a fost o prietena la mine si a vazut o gecuta la 5 euro care i-a placut mult, a spus ca vrea chiar doua bucati, pe doua culori... si eu ramasese sa i-o comand.

Acu tot asteapta saraca sa ii spun daca ii mai comand gecuta sau nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Pai riscul e la cumparator asa ca daca ea zice sa comanzi, comanda. Vezi tu sa ai comanda peste 10 euro, nu sub ca ti-o anuleaza mai mult ca sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Incerc sa pun si eu intrebarea pe site in leg cu comanda din 27. Vreau sa stiu daca e anulata sau nu. Numai ca la nr comenzii, cand il bag, imi spune ca trebuie sa aiba 10 cifre si nu mi-l ia. Alt nr al comenzii nu am...

Nici nr de client nu e bun... Cred ca ma las pagubasa! Voi cum ati facut?

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Fetelor, ia uitati ce raspuns am primit:

Christine is out of the office for a few day. Be so kind to contact her again from the beginning of next week.
Yours sincerely.

Christine
Relation Clients

Spuneti si voi, nu e nesimtita?

Croco

Mergi la inceput

Acelasi raspuns l-am primit si eu
"Christine is out of the office for a few day. For more information please contact her again from the beginning of next week.
Yours sincerely. Béatrice.
Christine
Relation Clients"

Astia nu mai stiu pe unde sa o scoata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

hehe....eu i-am scris lui Sabine! Sunt curioasa cine va raspune: Yvonne, Nathalie sau....George (de pe Yahoo)

Tania 32+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Nu am primit nici un raspuns la mail-ul pe care l-am trimis nemernicilor astia de la LR. Macar un "hai sictir"....nu?

Mergi la inceput