*** LA REDOUTE (40)***
Raspunsuri - Pagina 12
madau spune:
Mailul a venit de la "La Redoute <mperf@bp06.net"
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
tania-z spune:
a scris careva din voi aici? http://qc.answers.yahoo.com/question/index.php?qid=20070804230718AAbYxQT
apare ca prim rezultat la cautatea pe google de "la redoute" si "roumanie"
si altii se plang: http://www.ciao.fr/La_RedouteAvis_1020669
Tania 32+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
aissa spune:
Ma uitam pe froumul francez la subiectul strumfei dar singurul raspuns dat depaseste franceza mea. Ce zice ala acolo???
Non, mais chez moi (ile de la réunion) y a plus de relais.
aissa spune:
Tania nu stiu cine e felicia, cea care apare ca a pus intrebarea aia. Interesant e ca zice ceva de 1000 de cumparatori...ceea ce inseamna ca vobreste despre alt grup decat al nostru, nu? Nu ar fi oare util sa ne unim cu ei daca sunt altii si sa ne intarim eforturile (nu stiu care-s alea dar tot sper). Si mai interesant e raspunsul dat in semi-romana care le ia apararea LR.
Madau...adresa aia nu stiu ce reprezinta, dar vezi ca nu are terminatia obisnuita, a lor... Ma gandesc ca vine de la firma care a pridus puloverul si aia au datele tale date de LR la momentul achizitiei...zic si eu. Cred ca mailul primit de tine e independent de LR.
claujro spune:
quote:
Originally posted by tania-z
a scris careva din voi aici? http://qc.answers.yahoo.com/question/index.php?qid=20070804230718AAbYxQT
apare ca prim rezultat la cautatea pe google de "la redoute" si "roumanie"
Tania 32+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
Super!!! M-a enervat ultimul raspuns al dobitocului ala...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
tania-z spune:
Da, Aissa, si mie mi s-a parut interesant rapsunsul semi-romanesc. Desi cam toate raspunsurile de acolo le-am cam resimtit ca pe un pumn in stomac! Adik un mesaj de genul "voi sunteti de vina". Hm..mai sunt 2 zile, sa vedem cine si ce mai raspunde.
Tania 32+ &
bebe Anna
madau spune:
Bai..mailul e venit de la LR..ce dracu, arata la fel cum arata ofertele alea de la ei...colorate, cu poze..acelasi text jos cu conditiile de vanzare, bla, bla...stiu ca nu e adresa de pe care trimit ei...dar arata exact la fel ca mailurile lor..si e semnat peste tot cu LR..cine sa mai intelaga.
Am cautat pe net si e adresa serverului LR..de fapt a hostului ptr domeniul LR
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
felicia74 spune:
Mai ce e sigur eu nu sunt. Nu ca m-as ascunde, dar as vrea sa stiu eu atat franceza Daca era scris in engleza mai ziceam...
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
tania-z spune:
Feli, hai recunoaste ca ai luat lectii de franceza pe ascuns si acum le pui in aplicare
Eu tind sa cred ca e o comunitate de femei din Canada (e yahoo Quebec) care trimiteau in Romania. Ce ziceti, nu asa pare? Merita sa luam legatura cu ele.
Tania 32+ &
bebe Anna
aissa spune:
Aaaa, e de bine atunci Madau, sa speram ca e de bine!
Eu scriu acolo un mesaj in Ro, in speranta ca Felicia aia e romanca si e alta decat felicia noastra. Poate ne unim cu un grup mai mare.