*** LA REDOUTE (40)***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu am scris acolo in romaneste. Da, cred ca tipa e din Quebec si ala care a dat raspunsul semi-romanesc e francez, Serge il cheama. Probabil lucreaza la LR si e printre cei care ne citesc forumul
Oricum ne propunem sa facem laredoute.FR pai hai sa ne mutam in FR toate si nu mai sunt probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

bine scris, aissa!!!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Aissa

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

aissa. mi-am permis sa-ti traduc raspunsul si in franceza sa priceapa si frantzuzu.

sper ca e ok, daca nu il sterg

www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...

Mergi la inceput

saddie, Macar din atatea parti sa primim un raspuns...

Imi amintesc in iarna cand am pierdut Chitzul lui Matei, am scris la C&A, de unde era ursul si mi-au raspuns (spre surprinderea mea) sa le dau detalii ca ma ajuta sa-l gasesc. Firmele mari ar trebui sa stie sa "lucreze" cu clientii. Poate va fi si cazul La Redoute!!! Sper!

Mergi la inceput

Fetelor mai nou citesc niste subiecte inflacarate pe dc.....unde multe fete vorbesc de
La Redoute, e o firma frantzuzeasca. Eu intru , le citesc si ma amuz...dar o sa incerc
si eu.
http://stropdeviata.com/viewtopic.php?t=73&postdays=0&postorder=asc&start=20&sid=6c063369d27673eb2304083020ed45e5

Nu m-am prins de ce se amuza. Om fi noi haioase?

Edit: dati o cautare dupa laredoute in paginile scrise in romana si veti gasi mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Eu fac galerie! Numai ca maine e ultima zi de reduceri si asa voiam sa mai comand cateva lucruri... Nu-s decat de vreo 30 de euro, dar parca n-as risca.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Saddie super multumesc. Nu indrazneam sa rog dar chiar ma gandeam ca ar trebui tradus de cineva.

Eu ca sa-mi treaca (aiurea) supararea am dat prima comanda pe strawberry. Sper sa nu ii "stric si pe astia.

Mergi la inceput

aissa, daca si astia isi sisteaza livrarile catre ro...

Edit: am plecat la gim.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claujro

Fetelor mai nou citesc niste subiecte inflacarate pe dc.....unde multe fete vorbesc de
La Redoute, e o firma frantzuzeasca. Eu intru , le citesc si ma amuz...dar o sa incerc
si eu.
http://stropdeviata.com/viewtopic.php?t=73&postdays=0&postorder=asc&start=20&sid=6c063369d27673eb2304083020ed45e5

Nu m-am prins de ce se amuza. Om fi noi haioase?

Edit: dati o cautare dupa laredoute in paginile scrise in romana si veti gasi mai multe.

Mag a intrat si aici, Danac cred ca e danielac. Mesajele sunt de la inceputul nostru ca redutiste cand ele inca nu erau cliente si cred ca se amuzau de fervoarea care era pe noi. A fost perioada cu multe coduri, cu genti, cu contul cu poze, cred ca din afara eram haioase. Din cele pe care le stiu eu, Mag e printre ultimele care a primit colet, sambata trecuta a primit coletul din 9 iulie. E printre ultimele norocoase.

Mergi la inceput