*** LA REDOUTE (40)***
Raspunsuri - Pagina 14
cristi22na spune:
buna, am primit si eu mail de la ei de bun venit si ca imi multumesc ca am facut prima comanda,si sa comand ceva de 20 euro,
cum fac sa bag codul?ca la comanda nu am bagat
aissa spune:
cristi22na sa inteleg ca vrei sa dai o comanda??? Noi bagam coduri in partea stanga a cosului, vizualizam produsele din cos si inainte sa validam bagam codul in casuta.
rall nu, nimic.
lilina spune:
quote:
Originally posted by tania-z
mai, chestia asta cu "sunt f ocupati, sunt in concediu" se cam bate cap in cap! Adik sunt tare ocupati sa ne raspunda la mailurlie fiecareia, pertinente, fiecare in parte, dar au suficient timp sa trimita mailuri de siktireala cum ca "v-am scos de pe lista" sau mailuri de promovare. Nu prea stiu cum vine asta!
Tania 32+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
eu cred ca aia care a trimis mailurile de siktir e vreuna care tine locul lui Sabine si a alora (d'aia ma refeream la "per.de concedii") si s-o fi saturat sa primeasca mailuri de la noi si s-a gandit sa dea niste mailuri rautacioase, sa scape de noi (poate ca atata a dus-o capu')
nu stiu...zic si eu...ca alta explicatie logica nu gasesc....pt.ca ceea ce a facut tipa nu are logica !
de aceea ziceam sa avem un pic rabdare (stiu ca e usor de zis...dar cu nervii nu rezolvam nimic...nu ne facem decat rau)
stiu ca am fost inteleasa
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
alexxia spune:
he he he avem "spioni". Ia cititi ultimul post de aici
http://stropdeviata.com/viewtopic.php?t=73&postdays=0&postorder=asc&start=80
Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )
"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."
PERLELE RUTICAI
RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fii liber ?
www.triburile.ro/35735.html" target="_blank"> JUCATI TRIBURILE
lilina spune:
claudelu parca e si pe DC...hai ca o sa vad ce scriu in timp real si pe celalat site
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
aissa spune:
Majoritatea sunt si pe DC (si ma mira tonul folosit de Claudelu ca mesajul lui Clau nu era asa rautacios.... plus ca eu am incercat si o explicatie). De fapt multe fete care forumesc o fac pe mai mult de un forum, asa ca uneori subiectele sunt comune. Ce ma mir e ca lasa DC liber link-ul pus de voi catre alt forum. Asa subiecte de shopingeala sunt pe mai multe site-uri si cum am mai spus si eu ma laudasem la fetele "altfel" cu LR pana acum cand ni s-a infundat.
vl-ad spune:
Una din prietenele mele a facut si ea comanda pe LR.I-a venit prima comanda si a mai dat inca una prin data de 11 iulie .Sambata a primit si ea maiul acela "minune"
Fetelor Promod livreaza si in RO? Vad ca pe prima pagina in lista tarilor este si RO.
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by aissa
Majoritatea sunt si pe DC (si ma mira tonul folosit de Claudelu ca mesajul lui Clau nu era asa rautacios.... plus ca eu am incercat si o explicatie). De fapt multe fete care forumesc o fac pe mai mult de un forum, asa ca uneori subiectele sunt comune. Ce ma mir e ca lasa DC liber link-ul pus de voi catre alt forum. Asa subiecte de shopingeala sunt pe mai -uri si cum am mai spus si eu ma laudasem la fetele "altfel" cu LR pana acum cand ni s-a infundat.
Nu cred ca pentru DC un forum cu 98 utilizatori poate reprezenta vreo concurenta!
nushulica spune:
eu va zic un lucru: daca pana acum nu ati primit niciuna raspuns de la ei eu cred ca se fac ca ploua si o sa ne trezim cu cecurile in postasunt convinsa aproape ca asa vor proceda
unde oare sa mai scriem sa ne raspunda si noua cineva???macar sa stim si noi daca-i alba ori ba
din ce am citit si eu de postul ala de pe yahoo quebec tot noi iesim vinovati pt ca suntem romani si asta e de ajunsdeci sigur nu vom rezolva nimic cu ei decat daca ne va lua in seama opc-ul lor
azi am luat si eu extrasul de la bcr si din cele 8 comenzi pe care le astept pe una nu mi-au luat banii din cont si anume comanda din data de 17 deci pe aia sigur nu mi-o livreaza(asta daca mai livreaza ceva)....eu am mail de confirmare a comenzii dar daca banii nu-s luati...