*** LA REDOUTE (40)***
Raspunsuri - Pagina 11
claujro spune:
Eu sunt convinsa ca nu vor scoate RO din lista tarilor. Atata vreme cat e acolo si Papua Noua Guinee (ati vazut si voi ce tari sunt in lista, daca nu, uitati-va de curiozitate) si nu cred ca numai in ro se fura coletele si in Nigeria nu.......probabil ca vor face o selectie a comenzilor...Habar nu am pe ce criterii. Personale dar nu de grup.
Eu una nu am primit niciodata nici un mesaj nici de la Sabine , nici de la Cristine cum ca nu mai livram, nu mai comandati...etc. Teoretic eu nu am de unde sa stiu toate astea. OK?
Si daca suna una dintre noi si operatoarea ii spune aceeasi placa cu a Sabinei...iarasi eu nu am de unde stii, nu? E o convorbire privata.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
aissa spune:
Da Clau, de acord cu tine. Insa chiar si asa, la un moment dat, dupa ce oricine s-ar plictisi sa astepte colete, va scrie pe site-ul lor si in momentul ala probabil il vor anunta ca pe noi ca s-a gatat. Ma gandesc ca poate strumfa aia de pe forumul francez poate bine mersi sa fie altcineva, nu de pe DC, care o fi primit mailul ala. Cine stie...
Cert e ca in mod evident ne ignora mesajele.
M-am uitat iar la extrasul meu de card ca ma framanta si am urmatoarele faze pe el:
- in 3 iulie am operatiune efectuata pt data de 28.06 cu LR (deci inteleg ca atunci au tras banii pt 28.06)
- in 28 iulie alimentare card
- in 3 august operatiune pt LR din 30.07.
Asa ca inteleg ca pe 3 si-au tras banii, probabil pe 30 (luni) au pus holdul si pe 3 august si-au tras banii. Zi in care pe noi ne anuntau ca le anuleaza. Dracu mai stie ce fac astia!
claujro spune:
Sun si eu la BRD sa vad daca banii sunt blocati sau luati. Asteptati!
croco21 spune:
Eu zic sa stati calme. Parerea mea e ca vom primi coletele, eu ma astept ca cel mai devreme vineri sa vina ceva avize dar mai probabil pe luni-marti. Cred ca sunt anumite produse care nu mai sunt pe stoc chiar daca erau cand am facut comanda si ne-au trimis emailurile alea doar la cele care am fost in situatia asta. Au bagat beineinteles si textul cu “nu mai livram in Romania” ca masura de siguranta pentru viitor. E clar ca dupa ce primesti mailul nu vor mai rambursa banii in caz ca reclami neprimirea coletului. Pe mine asta nu m-ar deranja, am procent de 100% colete primite (cu exceptia celor din 12 iulie incoace)
Croco
claujro spune:
Sunt luati! Banii sunt luati. Si eu astept comenzile. Din 27 si din 2.
madau spune:
Iaca ca tot vb de mailuri...eu tocmai am primit un mail de la ei, in care mi se multumea ca am comandat un anumit model de pulover, bla, bla..si eram invitata sa mai aleg spre a comanda dintr-o selectie de 3 articole..
Atentie mare//mailul era personalizat, nu nume, cu tot ce trebuie...deci e clar ca nu e o greseala
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
mada, ce sa mai intelegem de aici???? Vai de capul nostru! Se bat cap in cap astia.
croco, eu in februarie am comandat niste pantofi. A doua zi cand am intrat la suivi, astia erau trecuti separat, cum ca nu mai sunt pe stoc si aveam posibilitatea sa-i anulez. I-am anulat, banii mi i-au bagat la loc pe card. Deci cam cade ideea cu unele produse care nu mai sunt pe stoc si din cauza asta sa nu mai trimita toata comanda. E clar ca au pus stop catre unele/toate...?... comenzile catre ro. Cum au facut selectia, de ce pe unii i-au anuntat si pe altii nu...nu inteleg.
lilina spune:
mai fetelor, calme vous putin, ca o sa se rezolve problema...ori primim colete ori trimitem armata la ei (ca tot sunt disperata cu jocul 'www.triburile.ro')
stati linistite ca o scoatem noi la capat...asa ca 'putzintica rabdare'...probabil ca se discuta la ei problema Romanica...se fac probabil niste calcule...la ei merge mai greu, este si perioada de concedii si s-a suprapus cu tona de comenzi date cu ocazia reducerilor
nu mai tineti minte ce am patit si de Paste ?
eu sunt optimista
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
tania-z spune:
mai, chestia asta cu "sunt f ocupati, sunt in concediu" se cam bate cap in cap! Adik sunt tare ocupati sa ne raspunda la mailurlie fiecareia, pertinente, fiecare in parte, dar au suficient timp sa trimita mailuri de siktireala cum ca "v-am scos de pe lista" sau mailuri de promovare. Nu prea stiu cum vine asta!
Tania 32+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura